Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legjobb fiú barátom bemutat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb fiú barátom bemutat a barátnőjének aki nagyon féltékeny rám. Hogy kéne viselkedjek?

Figyelt kérdés
Mi az amire vigyázzak? Azért kell találkoznunk, mert a lány nem enged minket sehova kettesben... Nem tudom mitől félti ennyire, meg miért nem bízik a barátjában. Alapvetően egy csinos teremtés vagyok, de úgy gondolom hogy visszafogottra veszem a figurát hogy ne érezze veszélyben magát. Kerülöm a barátom megérintését és mondjuk arról is említést tehetnék hogy van valakim alakulóban. Ezek így elegek arra hogy ne legyen féltékeny a lány többet? Vagy van még esetleg valami tippetek?
2016. ápr. 30. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogvédő, meg szemüveg lehet nem ártana :DDDDD
2016. ápr. 30. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Jók, csal ne lássa rajtad, hogy görcsölsz a dolgon, mert még félreérti.
2016. ápr. 30. 22:35
 3/5 anonim válasza:

Nem tudod elkerülni, hogy ne legyen féltékeny, hiszen ellenkező esetben te is hasonlóan éreznél valószínűleg. Viselkedj természetesen és idővel majd elfogadja, hogy te voltál előbb a srác életében.

Nálunk is hasonlóan volt a legjobb barátommal (olyan mintha a testvérem lenne). A csajai többsége hisztit csapott, hogy miért van gyakran velem, amikor köztudott, hogy képtelenek vagyunk úgy nézni egymásra, mint egy férfi egy nőre. Ez általában addig megy, ameddig meg nem ismerik a vőlegényemet... utána nem kételkednek, hogy valóban semmit sem akarok az ő párjuktól.

2016. ápr. 30. 22:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Engem sosem zavart ha barátom lányokkal találkozott. Neki is megvannak a barátai, nekem is megvannak. Nem feltételeztem sose hogy megcsalna vagy ilyesmi
2016. ápr. 30. 22:43
 5/5 Bence_ ***** válasza:

A csajnak önbizalom hiánya van, ezert féltékeny. Képtelen elhinni, hogy a pasinak ő kell és nem te.

Ameddig ezt hiszi addig féltékeny lesz.

2016. máj. 1. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!