Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van még az agyunkban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van még az agyunkban a volt barátnőjének a párnája? Érezhet még valamit iránta?

Figyelt kérdés
Ma kapott tőlem egy Barcelonás ágyneműhuzatot és mivel én dolgozok éjszaka, így lefényképezte, hogy hogy néz ki. De megláttam azt a párnát az ágyban és borzasztóan kibuktam!!! Egyszer már elraktam,de szívem nem volt kidobni, mert nem vagyok ekkora köcsög, erre most ismét megláttam. Mit keres megint ott?
2016. febr. 9. 20:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én kaptam egy plüsstigrist búcsúajándékként az exemtől és nekem is az ágyban van általában. Nem jelent semmi olyasmit, hogy még éreznék az ex iránt valamit.

Szerintem szimplán tetszik neki, vagy különösen kényelmes vagy ilyenek.

2016. febr. 9. 20:03
 2/12 A kérdező kommentje:
De miért kell neki most? Ha eddig nem használta míg mellettem volt?
2016. febr. 9. 20:06
 3/12 anonim ***** válasza:

A páromnak is van egy-két cucca az exétől..többek közt egy nagyon cuki plüssmaci, amivel most az unokahúgom játszik, ha jön hozzánk. Hordja is magával a párom utazásokra, pedig már nem gyerek. :D És állíthatom..már semmit nem érez a másik iránt.

Ugyanakkor volt pl egy párna, amit megkérdeztem, hogy biztos szüksége van-e rá..mondta, hogy nem, igazából nem szokta használni, de hol legyen a párna, ha nem az ágyban?! Végül kihajítottuk egy lomtalanításon, mert az valahogy nem esett jól, hogy ott van.

Ékszere is van egyébként, amit hord, az sem zavar.

A párnával nem tudom mi volt a bajom..

2016. febr. 9. 20:07
 4/12 A kérdező kommentje:

Az a bajom, hogy nekem is volt egy kis plüss macim ,de azt még az első szerelmemtől kaptam 8 éve, és én nekem az volt a párnám, és a párom megtudta, hogy honnan van, kitől azt mondta, hogy többet nem szeretné látni. Egyértelmű, hogy semmi értelme nem volt, de megszoktam, hogy azon alszom el.

De az Ő esete más... Eldugtam és most ott hever az ágyban... Nagyon felidegesítettem magam. Pedig tényleg a kapcsolatunk elején láttam 1x,2x ,mert utána inkább eldugtam és akkor sem hiányzott neki.... Most meg ott van az a fuuuhhh az a párna!

2016. febr. 9. 20:12
 5/12 A kérdező kommentje:
-értelme, + érzelem
2016. febr. 9. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Az én páromnak is van egy ilyen párnája...kedvenc focicsapatos, és az ex nőjétől kapta. Mi együtt élünk, a párommal együtt jött a párna is. Eleinte utáltam, aztán rákérdeztem, hogy ennek van -e bármi jelentősége? Mondta, hogy van, méghozzá az, hogy a kedvenc focicsapata van rajta. Kérdeztem, hogy és annak, hogy az exedtől kaptad? Mondta, hogy az nem számít, mert minden eddigi nőjétől csak focis dolgokat kapott ajándékba, egyiknek sem volt soha más ötlete, úgyhogy semmi "extrát" nem jelent neki.

Azóta nem zavar, és van, hogy kihúzom a feje alól és én alszok rajta! :D

2016. febr. 9. 20:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy másik barcelonás cuccot. Ezt dobd ki. Én mindent lecseréltem és kidobtam :D
2016. febr. 9. 20:19
 8/12 A kérdező kommentje:

Már hova vegyek?

Mindent lecseréltem, kapott barcelonás párnát, készítettem neki egyedi rednszámos, hondás feliratú párnát... Már hova vegyek neki párnát?? Így is ki sem látok már a párnáktól!

2016. febr. 9. 20:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem ertem hogy miert dugdosod... A parom exe csinalta ezt az egyik poloval, en talaltam meg... Mondd meg neki hogy dobja ki. Engem ez a dugdosas idegesitene. O szolt hogy zavarja, te meg nem. Nyisd ki a szadat.
2016. febr. 9. 21:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Már szóltam akkor is Neki, de semmit nem tett érte. Ezért dugtam el, most számon kértem azt mondta, hogy túl viszem és, hogy ez csak egy kö..ög párna... Ha ez így van, akkor miért nincs még kint a kukában? De bezzeg az én macimat ki kellett dobni....
2016. febr. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!