Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mire véljem? Nem tart komoly barátnőjének?
Volt egy kis szópárbajunk a barátommal, és megjegyeztem neki hogy még a facebookon se jelölt be engem mint barátnőjét. Erre azt mondta nevetve hogy már eddig is meg akar ismerni pár barátja, de akkor tuti meg akarna ismerni az összes.
Most szégyell? Azt mondta hogy ki fogja rakni, de még nem rakott ki, szerintem elfelejtette. Eddig nem tartottam fontosnak hogy a facebookon tegyük nyilvánossá hogy együtt vagyunk, de volt egy megjegyzése ami után szerintem nem árt.
Hogy érthette amit mondott?
24/L, 25/F
Azelőtt ellőtt egy olyan "poént" hogy több barátnőt is tart. De utána mondogatta hogy csak viccelt meg hogy fontos vagyok neki, meg ő csak az enyém blabla.
Így azért már más, nem?
Hát ha ezen problémázol, nem csoda.
Mi 5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk és komolyan elköteleződtünk. De a közösségi oldal nem arra való, hogy ezt hirdessük. Akivel szorosabb a kapcsolatunk, az úgyis tudja. A kollégákra meg nem feltétlen tartozik ilyesmi.
Azért az elég szomorú, hogy ez a legnagyobb probléma...
Azért nem akarja kirakni, mert akkor más díszkan ismerőse rád mászna...
2 éve vagyok együtt a párommal, és ő is viccelt már ilyennel hogy "most kirakom és a többi csaj mit fog szólni"?
Éééés??? Viccelt! Karácsonykor lesz az eljegyzésünk és marhára nem vágyom arra hogy a facebookon reklámozzuk magunkat. Akik számítanak azok tudják. És ez nekünk pontosan elég. A boldogságunk és a kapcsolatunk nem a fb.-on kezdődik, sajnálatos hogy neked ez a fontos!!! Hogy az emberek tudják!!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!