Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy a barát és a lány legjobb barátnője összeszűrik a levet? Nektek volt már valami ilyesmi, hogy a legjobb barátnőddel/barátoddal kavart a párod?
érdekes egyébként, én azt vettem észre,hogy a nők nagyobb férgek ilyen szempontból mint a pasik. mondom ezt úgy, hogy én is nő vagyok.
de a férfiaknál, ez inkább tabu,és tartják is magukat ehhez.(persze itt is vannak kivételek nyilván)
Jelen. Addig duruzsolt, stb., míg szakítottunk az exszel. Ők nem jöttek össze ténylegesen (a csajnak van párja), de a flört ment ezerrel a hátam mögött.
A csaj azóta nem a barátnőm - egyébként ő már gy másik kapcsolatot is szét akart brmolni, csak az nem jött össze neki, ott a srác és a lány kibékültek, és 8 éve boldogok.
Nekem mindig ez történt kb, elég durva,de igaz. Talán 2 lány barátnőm van akinek engedném a közelébe a pasimat,az egyiket azért,mert külsőleg tudom,hogy nem potenciál a másikat pedig azért ,mert gyerekkorom óta legjobb barátnőm nagyon intelligens és ismerem őt,soha nem lenne képes ilyen lépésre.
Viszont más barátnőket akárhogy szeretem őket stb,nem engednék a pasim közelébe,mert sajnos a nők nagyon durván ilyenek...az összes pasim összejött egy barátnőmmel akivel eddig jártam :DD de idős nénik is gyakran meséltek ilyen sztorikat és van is erre egy mondás "asszonynak nem kell barátnő" . Ja és még a saját nővéremtől is óvnám a pasim,ismerve őt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!