Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtetek legjobb barátnőtök,barátnőtök vagy munkatársnőtök esetleg nővéretek,húgotok férjével,barátjával?
Figyelt kérdés
nőktől kérdezem,volt olyan helyzet,alkalom hogy lefeküdtetek legjobb barátnőtök,barátnőtök vagy munkatársnőtök esetleg nővéretek,húgotok férjével,barátjával? ha igen milyen volt vele? vagy volt olyan hogy csak tetszett a barátjuk férjük és titokban kívántátok?nov. 26. 22:24
22/28 anonim válasza:
Igen én egy konyhán voltam konyhafőnök, és a konyhára kirendelt gépkocsivezetővel csaltam meg a férjemet. Ekkor 28 évesek voltunk mind a ketten, nagyon megtetszett ez a gépkocsivezető aki független volt. Egyszer Budapestre mentünk hűtőládáért, és akkor minden aminek meg kellett megtörtént, felejthetetlen volt.Pedig már elmúlt vagy negyven éve, de máig is felejthetetlen élményekben voltak részem. Sajnos messzire elsodort egymástól a sors, Ő házasságot kötött, és elköltözött. Azóta visszaköltözött mert elvált, összetalálkoztam vele véletlenül. amikor autóbusszal utaztam Ö volt a buszvezető, és felismertem. Azóta is megcsalom a férjemet rendszeresen mert hozzám sem ér már, számára elértéktelenedtem. Én meg élem a világomat így 74 évesen is imádom a szexet, de nagyon. Hát ez a kis történetem.
23/28 anonim válasza:
Akkor váltál értéktelenné számára, amikor megcsaltad. Már akkor válnod kellett volna, ehelyett maradtál a posvány házasságodban.
24/28 anonim válasza:
Ismerek ilyen esetet. Csoportvezető asszony elvált. Aztán elszerette a beosztottjának a férjét. Hozzá is ment. Ő is felvette a férfi nevét. Így az osztályon két Kovács Bálintné volt, a csoportvezető és a beosztott ex, aki egy napon megelégelte a megaláztatást, és az ebédszünetben megtépte a főnök asszonyt. Őt rúgták ki.
Undorító volt.
Szóval ami a kérdésben szerepel, olyat csak alja prolik csinálnak, baráti körben, családon belül, fűvel-fával.
25/28 anonim válasza:
Nem, egyiket sem kívánom és kívántam sosem, mellesleg nekem is párom van. De ha szingli lennék sem tennék ilyet. Olyan barátnőim vannak, akik már tizenéves kapcsolatok, de a legjobb barátnőmmel 12 éves korunk óta olyan a kapcsolatunk, mintha testvérek lennénk. 18 éve. Egy faszi sem érne nekem annyit, hogy egyik ilyen kapcsolatomat is eldobjam. Fontosabbak ők nekem, mint a családom legtöbb tagja. De a hugommal sem tenném meg. Ha bármelyik faszi rámnyomulna, azonnal szolnek a párjának.
26/28 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan dolog hogy azert nem csinalom meg mert bunkosag lenne , ha nem alapbol ugy alakitom a kapcsolatom ezekkel az emberekkel hogy ne is alakulhasson ki mas fajta erzes.. azert mindenki tudja az erzelmek kialakulasahoz ido kell es ha tul sok idot akar valaki egyutt tolteni az ismerosevel , baratjaval, vagy testverevel hogy a parjanak a tarsasagaba legyen az mar regen rossz.
27/28 anonim válasza:
Apám 25 éves baratnojevel, mondjuk akkor csak 17 voltam.
28/28 anonim válasza:
Férjem minden barátja és alkalmazottja próbálkozott már nálam 30 éves házasságunk alatt.
Én mindig adtam a külsőmre, pici, csinos nő vagyok, ha kell kacér tudok lenni és bármilyen pasit megszerzek, ha akarok és igényem van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!