Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódunk egymáshoz a férjem legjobb barátjával. Hogy verjem ki a fejemből?
Szeretem a párom, de nem egy szenvedélyes ember. Évek múltán feléledt bennem a vágy a barátja iránt (kölcsönös a vonzalom). Nyilván nem szeretném megcsalni, de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, főleg ha találkozunk, ami elkerülhetetlen.
Aki volt már hasonló helyzetben mit tett?
Nyilván a múlton nem tudsz változtatni, de ha sose volt szendvedélyes te pedig arra vágysz, akkor becsaptad magadat is és őt is.
Először próbálj meg beszélni a pároddal, próbálja meg magából kihozni a maximumot (persze nem erőltetve). Ha végképp nem megy, akkor csak a szakítás. Baráttal összejönni? Azt meg már ők tudják, hogy megmarad e a barátságuk, de gyanítom nem.
"kölcsönös a vonzalom"
Honnan tudod? Mondta?
Egy buli alkalmával elszóltam magam neki és mondta, hogy kölcsönös.
A férjem tudja, hogy hiányolom a szenvedélyt a kapcsolatunkból…
Úgy gondoltam, hogy tökéletes párkapcsolat nincs, és mivel jól működünk együtt nincs gond. Nem hittem, hogy ennyire fog hiányozni ez a kis plusz…
#8 hát márpedig hiányozni fog! Az emberi szív sajna olyan, hogy folyton szomjazik, ha nem áztatják akkor elnyel minden cseppet ami máshonnan érkezik.
Amúgy bocs, de te boldognak érzed magad egy szenvedély, tűz, érzelmek nélküli szürke életben? Ahol azt tart valaki mellett hogy "jól kijövünk". Tudod kikkel van csak "jól kijönni"? A barátaimmal, de velük meg nem akarok együtt élni, dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!