Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavartam egy házas férfival, de elegem lett. Szerintetek beköpjem a feleségének?
Először letagadta, hogy házas, sőt a gyerekeit is. Ez is elég undorító, de amúgy is a viselkedése kikészített. Megérdemelné, hogy alà tegyek?
Senki ne írja, hogy köszönjem magamnak. Nem én hazudoztam összevissza, hanem ő. Ha esetleg olvassa, szégyellje el magát itt is..
Kapaszkodj meg!
Szerintem itt az oldalon kommentelők között mind csalódtunk,koppantunk már párszor,vannak itt durva sztorik...Nyilván senki sem amellett akar kiállni,hogy wow,mekkora császár a pasi és nem áldozathibáztatni akar.Viszont nagyon sokan folyamatosan azt próbálják elmagyarázni neked,hogy a bosszú meg az arrogancia nem téged szolgál,ugyanis semmire sem mész vele.Valószínűleg te a neje szemében akkor csak qrva maradsz,ha jószándék vezérel.
Igen,tudja mindenki,hogy ő volt a görény,ettől függetlenül te sem leszel különb,ha lesüllyedsz a szintjére.Ez az,amit fontos megérteni.A legjobb visszavágás,ha megpróbálod túltenni magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!