Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kavartam egy házas férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kavartam egy házas férfival, de elegem lett. Szerintetek beköpjem a feleségének?

Figyelt kérdés

Először letagadta, hogy házas, sőt a gyerekeit is. Ez is elég undorító, de amúgy is a viselkedése kikészített. Megérdemelné, hogy alà tegyek?

Senki ne írja, hogy köszönjem magamnak. Nem én hazudoztam összevissza, hanem ő. Ha esetleg olvassa, szégyellje el magát itt is..

2023. dec. 21. 21:06
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Remélem téged is jól atvernek majd egyszer #40. Az lesz csak az igazan primko, buta dolog. Alig várom.
2023. dec. 23. 11:10
 42/48 anonim ***** válasza:
53%
Tudod,Kérdező,az a baj,hogy aki az általad linkelt kérdést megfogalmazta,legalább tudott kulturált hangvételben írni,viszont ezzel a stílussal te tényleg rémségesen primitívnek hatsz...
2023. dec. 23. 18:33
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Te folytattad a viszonyt mikor megtudtad hogy házas?
2023. dec. 25. 11:21
 44/48 A kérdező kommentje:
#42, tudok kulturáltan fogalmazni, de ha te lettél volna a helyemben és ennyi hülyeséget, hazugságot kellett volna benyelned, kíváncsi lennék most milyen lennél! Remélem találkozol az úriemberrel, vagy hozzá hasonlóval, ugyanilyen jókat kívánok neked! Viszlát!
2023. dec. 26. 02:46
 45/48 A kérdező kommentje:
Még annyi, én nem is kavartam annyi ideig vele, mint a másik hölgyemény, engem kapásból mégis többen leribiztek a kérdés alatt,a pasit védték. Persze egyből én leszek a primitív, mert nem nagyon magam. Tényleg nyomorultak vannak itt az oldalon...
2023. dec. 26. 02:49
 46/48 A kérdező kommentje:
Elolvastam, a másik hölgy válaszait és tele van primitív káromkodással. Nem különb. Mostmár tényleg eltakarodhatnak onnan a hülyék.
2023. dec. 26. 02:51
 47/48 anonim ***** válasza:

Kapaszkodj meg!

Szerintem itt az oldalon kommentelők között mind csalódtunk,koppantunk már párszor,vannak itt durva sztorik...Nyilván senki sem amellett akar kiállni,hogy wow,mekkora császár a pasi és nem áldozathibáztatni akar.Viszont nagyon sokan folyamatosan azt próbálják elmagyarázni neked,hogy a bosszú meg az arrogancia nem téged szolgál,ugyanis semmire sem mész vele.Valószínűleg te a neje szemében akkor csak qrva maradsz,ha jószándék vezérel.

Igen,tudja mindenki,hogy ő volt a görény,ettől függetlenül te sem leszel különb,ha lesüllyedsz a szintjére.Ez az,amit fontos megérteni.A legjobb visszavágás,ha megpróbálod túltenni magad rajta.

2023. dec. 26. 17:15
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Én feleségként mondom h mondd el a feleségének. Borzasztó úgy élni h nem tudsz rola de megcsalnak. Jár ennyi a nőnek!
2023. dec. 27. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!