Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kavartam egy házas férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kavartam egy házas férfival, de elegem lett. Szerintetek beköpjem a feleségének?

Figyelt kérdés

Először letagadta, hogy házas, sőt a gyerekeit is. Ez is elég undorító, de amúgy is a viselkedése kikészített. Megérdemelné, hogy alà tegyek?

Senki ne írja, hogy köszönjem magamnak. Nem én hazudoztam összevissza, hanem ő. Ha esetleg olvassa, szégyellje el magát itt is..

2023. dec. 21. 21:06
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, lehet a feleség előbb tudta, mint te.
2023. dec. 22. 20:37
 32/48 anonim ***** válasza:
0%
Inkább te érdemelnéd meg,hogy felkapcsolják a fejecskédben a villanyt,majd szépen tovább lépj.Nem úgy,mint egy hisztis lány,hanem mint egy méltóságteljes nő.
2023. dec. 22. 22:49
 33/48 A kérdező kommentje:

Tehát ha szóvá teszem, hogy hülyének néz, már hisztis vagyok? Itt sokan ilyen birkàk? Engem küldenének máglyára, a pasinak akkor mi jár? Nyugodt, boldog kamu élet?

Egyszer valaki meg kell, hogy tanítsa neki a leckét, mielőtt túl késő lesz.

2023. dec. 22. 22:53
 34/48 anonim ***** válasza:

Leckét?Szerinted ha látja,mennyire fáj neked,attól jobb lesz bármi is?Kizárólag a te saját,jól felfogott érdeked,hogy emelt fővel menj tovább,ugyanis ebből mindenképpen te jössz ki rosszul.

Ez nem arról szól,hogy te vagy a főgonosz,azt értsd meg!Hanem arról,hogy értelmetlen a bosszú.Először a saját tenyeredbe veszed a forró parazsat...

2023. dec. 22. 23:12
 35/48 A kérdező kommentje:

Miért is én jönnék ki ebből legrosszabbul? A feleség tényleg legyintene csak, hogy apa mással kufircol?

Ti még tényleg nem hallottatok olyan pasikrol, akiket ezért kidobtak és ezután szar élete lett?? Lehet majd hétvégi apuka, pl. :))

Ja és nem, nem vagyok lekoptatva, én untam ebbe bele, sőt van több jelentkező is, aki komolyan venni. Egyszerűen ez a pasi fogott meg és akasztott ki végül.

Szerencsétlen meg inkább ő, amiért félre kell kurnia, vagy a felesége, amit csal..

2023. dec. 23. 06:12
 36/48 A kérdező kommentje:

Én többnyire idióta válaszokat kaptam. Az ideírók többségének ezek szerint simán belefér(ne), hogy hazudjanak, letagadjak a családjuk, gyerekeik, fogadalmat szegjenek. Teljesen mindegy, hogy az elején vagy később derült ki a hazugság, lényeg, hogy megtörtént.

Inkább olvasgassatok ezt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2023. dec. 23. 06:40
 37/48 anonim ***** válasza:
74%
És te mi vagy ? Ártatlan angyal?
2023. dec. 23. 07:04
 38/48 anonim ***** válasza:
25%
Remélem, a felesége minimum felpofoz. Te is ugyanolyan vétkes vagy, hiszen tudtad, hogy házas férfival kefélsz.
2023. dec. 23. 07:43
 39/48 anonim ***** válasza:
28%
38 biztos puskát tartott a fejéhez hogy dugja meg😅😅
2023. dec. 23. 07:46
 40/48 anonim ***** válasza:
74%
Nem szeretem mikor egy ember tagadja a saját felelősségét és magat angyalnak mutatja. Nagyon buta primitív dolog. Legalább anonim oldalon ne hazudjanak sajat maguknak az emberek
2023. dec. 23. 07:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!