Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavartam egy házas férfival, de elegem lett. Szerintetek beköpjem a feleségének?
Először letagadta, hogy házas, sőt a gyerekeit is. Ez is elég undorító, de amúgy is a viselkedése kikészített. Megérdemelné, hogy alà tegyek?
Senki ne írja, hogy köszönjem magamnak. Nem én hazudoztam összevissza, hanem ő. Ha esetleg olvassa, szégyellje el magát itt is..
Tehát ha szóvá teszem, hogy hülyének néz, már hisztis vagyok? Itt sokan ilyen birkàk? Engem küldenének máglyára, a pasinak akkor mi jár? Nyugodt, boldog kamu élet?
Egyszer valaki meg kell, hogy tanítsa neki a leckét, mielőtt túl késő lesz.
Leckét?Szerinted ha látja,mennyire fáj neked,attól jobb lesz bármi is?Kizárólag a te saját,jól felfogott érdeked,hogy emelt fővel menj tovább,ugyanis ebből mindenképpen te jössz ki rosszul.
Ez nem arról szól,hogy te vagy a főgonosz,azt értsd meg!Hanem arról,hogy értelmetlen a bosszú.Először a saját tenyeredbe veszed a forró parazsat...
Miért is én jönnék ki ebből legrosszabbul? A feleség tényleg legyintene csak, hogy apa mással kufircol?
Ti még tényleg nem hallottatok olyan pasikrol, akiket ezért kidobtak és ezután szar élete lett?? Lehet majd hétvégi apuka, pl. :))
Ja és nem, nem vagyok lekoptatva, én untam ebbe bele, sőt van több jelentkező is, aki komolyan venni. Egyszerűen ez a pasi fogott meg és akasztott ki végül.
Szerencsétlen meg inkább ő, amiért félre kell kurnia, vagy a felesége, amit csal..
Én többnyire idióta válaszokat kaptam. Az ideírók többségének ezek szerint simán belefér(ne), hogy hazudjanak, letagadjak a családjuk, gyerekeik, fogadalmat szegjenek. Teljesen mindegy, hogy az elején vagy később derült ki a hazugság, lényeg, hogy megtörtént.
Inkább olvasgassatok ezt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!