Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kavartam egy házas férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kavartam egy házas férfival, de elegem lett. Szerintetek beköpjem a feleségének?

Figyelt kérdés

Először letagadta, hogy házas, sőt a gyerekeit is. Ez is elég undorító, de amúgy is a viselkedése kikészített. Megérdemelné, hogy alà tegyek?

Senki ne írja, hogy köszönjem magamnak. Nem én hazudoztam összevissza, hanem ő. Ha esetleg olvassa, szégyellje el magát itt is..

2023. dec. 21. 21:06
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
81%
Én borítanék. Az ilyen féreg pontosan ezt érdemelné. De csak akkor ha konkrét bizonyítékaid vannak. Képek pl.
2023. dec. 21. 21:08
 2/48 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt ilyen, en nem mondtam el, mert én tudtam, hogy felesége van, bár nem az elejétől, de mikor elmondta utána meg találkoztam vele többször is, így van elmondta volna azzal magamat is rossz színben tuntetem fel, illetve szégyelltem is magamat.

De ha úgy érzed, hogy jó ötlet lenne neki elmondani, szerintem mondd, az is simán lehet, hogy a feleség tud erről egyébként, annyian tudják megis benne maradnak a kapcsolatban különböző okok miatt.

2023. dec. 21. 21:09
 3/48 anonim ***** válasza:
40%
köszönd magadnak
2023. dec. 21. 21:10
 4/48 anonim ***** válasza:
91%
Biztos jóleső érzés lenne, de én lehet még ennyire sem foglalkoznék vele ezután. Nem érdemel semennyi figyelmet, nem akarnám, hogy úgy érezze most nagyon magam alatt vagyok, amiért ő nem lehet az enyém.
2023. dec. 21. 21:12
 5/48 anonim ***** válasza:
69%
Letagadta, de aztán bevallotta és te folytattad a viszonyt. Miért akarod beköpni akkor?
2023. dec. 21. 21:19
 6/48 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szívesen keverednék még pluszban egy ilyen szituációba is,szerintem duplán megalázó,ugyanakkor szánalmas lenne...Ezzel tulajdonképpen lesüllyednék a pasas szintjére,a nejét megbántanám durván és mindenképpen rosszul jönnék ki az egészből.Akár igazam,akár nincs,mindenki engem köpködne.Ami meg nem hiányzik.
2023. dec. 21. 21:50
 7/48 anonim ***** válasza:
71%
5. Mert a női bosszú az ilyen...
2023. dec. 21. 21:51
 8/48 anonim ***** válasza:
87%
Kamuprofilról elküldeném a feleségnek a képeket, hangüzeneteket, beszélgetéseket.
2023. dec. 21. 21:56
 9/48 anonim ***** válasza:
58%
Pedig ebben a sztoriban te vagy a ribi, miután megtudtad, hogy házas, tovább szoptad a farkát. Most meg játszod itt madam erkölcsöt?
2023. dec. 21. 22:11
 10/48 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy nem leszek túl népszerű a véleményemmel, de szerintem mielőtt bosszún töröd a fejed, érdemes lehetne egy kis önvizsgálatot is tartanod. Egyrészt alapszabály, hogy egy férfit abban a pillanatban ott kell hagyni, amint kiderül róla, hogy házas, vagy tartós párkapcsolatban él. Ha onnantól is tovább találkozol vele, akkor bizony tudatosan aktív részese leszel a feleség (vagy társ) átverésének. Ha tehát te nem rögtön szakítottál, ennek tudatában is egy ideig tovább kavartál vele, akkor onnantól lényegében önkéntesen "társtettes" voltál. Ez bizony nem volt éppen okos dolog. Egyrészt nem etikus, másrészt pedig nagyon kicsi az esélye, hogy egy nős, többgyerekes férfi idővel otthagyja a családját és a gyerekeit egy másk nő kedvéért.

S hogy teljesen őszinte legyek, ahhoz a legtöbb esetben meglehetősen könnyen megvehezethetőnek kell lenni, hogy egy férfi huzamosabb ideig, mondjuk akár hónapokig is el tudja titkolni a feleségét és a gyerekeit egy másik nő előtt. Az unokatestvéremtől egy nagyon jó tanácsot kaptam, amelyet most megosztok veled: a társjelölt férfit rendszeresen, váratlanul föl kell hívni a mobilján vasárnaponként, kora délután. Ha a legtöbb ilyen esetben nem veszi fel, akkor 99%, hogy társkapcsolatban él.

2023. dec. 21. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!