Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavartam egy házas férfival, de elegem lett. Szerintetek beköpjem a feleségének?
Először letagadta, hogy házas, sőt a gyerekeit is. Ez is elég undorító, de amúgy is a viselkedése kikészített. Megérdemelné, hogy alà tegyek?
Senki ne írja, hogy köszönjem magamnak. Nem én hazudoztam összevissza, hanem ő. Ha esetleg olvassa, szégyellje el magát itt is..
Velem is volt ilyen, en nem mondtam el, mert én tudtam, hogy felesége van, bár nem az elejétől, de mikor elmondta utána meg találkoztam vele többször is, így van elmondta volna azzal magamat is rossz színben tuntetem fel, illetve szégyelltem is magamat.
De ha úgy érzed, hogy jó ötlet lenne neki elmondani, szerintem mondd, az is simán lehet, hogy a feleség tud erről egyébként, annyian tudják megis benne maradnak a kapcsolatban különböző okok miatt.
Lehet, hogy nem leszek túl népszerű a véleményemmel, de szerintem mielőtt bosszún töröd a fejed, érdemes lehetne egy kis önvizsgálatot is tartanod. Egyrészt alapszabály, hogy egy férfit abban a pillanatban ott kell hagyni, amint kiderül róla, hogy házas, vagy tartós párkapcsolatban él. Ha onnantól is tovább találkozol vele, akkor bizony tudatosan aktív részese leszel a feleség (vagy társ) átverésének. Ha tehát te nem rögtön szakítottál, ennek tudatában is egy ideig tovább kavartál vele, akkor onnantól lényegében önkéntesen "társtettes" voltál. Ez bizony nem volt éppen okos dolog. Egyrészt nem etikus, másrészt pedig nagyon kicsi az esélye, hogy egy nős, többgyerekes férfi idővel otthagyja a családját és a gyerekeit egy másk nő kedvéért.
S hogy teljesen őszinte legyek, ahhoz a legtöbb esetben meglehetősen könnyen megvehezethetőnek kell lenni, hogy egy férfi huzamosabb ideig, mondjuk akár hónapokig is el tudja titkolni a feleségét és a gyerekeit egy másik nő előtt. Az unokatestvéremtől egy nagyon jó tanácsot kaptam, amelyet most megosztok veled: a társjelölt férfit rendszeresen, váratlanul föl kell hívni a mobilján vasárnaponként, kora délután. Ha a legtöbb ilyen esetben nem veszi fel, akkor 99%, hogy társkapcsolatban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!