Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kavartam egy házas férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kavartam egy házas férfival, de elegem lett. Szerintetek beköpjem a feleségének?

Figyelt kérdés

Először letagadta, hogy házas, sőt a gyerekeit is. Ez is elég undorító, de amúgy is a viselkedése kikészített. Megérdemelné, hogy alà tegyek?

Senki ne írja, hogy köszönjem magamnak. Nem én hazudoztam összevissza, hanem ő. Ha esetleg olvassa, szégyellje el magát itt is..

2023. dec. 21. 21:06
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
81%
LOL!
2023. dec. 21. 23:13
 12/48 anonim ***** válasza:
60%
Azert akarja beköpni, mert a férfi kezd ráunni, egyre ritkábban megy es már latja a kerdezo h miatta nem fog válni
2023. dec. 22. 00:54
 13/48 anonim ***** válasza:
73%

Nem értelek, azaz igen és azt látom az önértékelésed a béka feneke alatt van, de sokkal.

Mire jó a bosszú?

Mert te most erre szomjazol. Mindegy mit hazudott, kiderült és te sértve érzed magad.

Tedd fel magadnak a kérdést, jobban éreznéd magad ha borítanád a bilit?

Vagy egyszerűen túllépnél rajta és élnéd nélküle az életed? Így esélyt adva magadnak, hogy megmaradjon legalább csöpnyi kis önbecsülésed.

2023. dec. 22. 04:48
 14/48 anonim ***** válasza:
75%
Ezek szerint lefeküdtetek, programoztatok, mindent csináltatok, majd azt mondta, hogy ennyi volt és most ezért durcika vagy?
2023. dec. 22. 07:26
 15/48 anonim ***** válasza:
37%
A tini párkapcsolatok kategória odébb van. Felnőtt ember nem ilyen.
2023. dec. 22. 08:06
 16/48 anonim ***** válasza:
31%

Így hogy kamuzott igen.

N 31

2023. dec. 22. 10:04
 17/48 anonim ***** válasza:
71%
Eloszor letagadta de ugy is folytattad vele.. itt senkinek sem tiszta a keze .
2023. dec. 22. 11:10
 18/48 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat!

Szomorú, hogy néhány ember még mindig itt tart, hogy kizárólag a nő a ribi ilyenkor! És a pasi micsoda? Egy kva, csak férfiben!

Ő akart felredugni, úgy, hogy családos, nem kenyszeritettem. Ezt páran elfelejtik? Szentté ne avassàtok már! Igen, azért derült csak ki az igazság, mert kikényszerítettem belőle, simán tovább kamuzott volna még, és nyomult is, mintha mi sem történne! Ehhez is kell pofa!

2023. dec. 22. 15:07
 19/48 A kérdező kommentje:
Hanem milyen a felnőtt ember? Kussol amikor hülyének van nézve??
2023. dec. 22. 15:08
 20/48 A kérdező kommentje:
És fejezzétek be a hazug gerinctelen ember mosdatását.
2023. dec. 22. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!