Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kavartam egy házas férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kavartam egy házas férfival, de elegem lett. Szerintetek beköpjem a feleségének?

Figyelt kérdés

Először letagadta, hogy házas, sőt a gyerekeit is. Ez is elég undorító, de amúgy is a viselkedése kikészített. Megérdemelné, hogy alà tegyek?

Senki ne írja, hogy köszönjem magamnak. Nem én hazudoztam összevissza, hanem ő. Ha esetleg olvassa, szégyellje el magát itt is..

2023. dec. 21. 21:06
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
69%
Köszi a nyitott hozzáállást.
2023. dec. 22. 15:10
 22/48 anonim ***** válasza:
69%
Azért kényszerítetted ki belőle, mert már tudtad/sejtetted, de mégis kekszeltetek? Ja igen így kisebb a felelősséged. Ribi
2023. dec. 22. 16:10
 23/48 A kérdező kommentje:
Te meg egy pöcs vagy! Remélem kerülsz ilyen helyzetbe és akkor nem magyarázol. Én nem álltam volna akkor le vele, ha egyenesen megmondja és nem nyomul. A faszikámra mit mondasz, aki eskü alatt felrekur???
2023. dec. 22. 16:14
 24/48 anonim ***** válasza:
62%
ki kúr félre eskü alatt?
2023. dec. 22. 16:38
 25/48 anonim ***** válasza:
77%

Ne tedd az ártatlan hogy te nem tudtad h házas! Minden ribi ezzel védekezett mar a monika showba is!

Ne mondd nekem h semmi jele nem volt!

Inkabb kérdezd úgy, hogy kavarok egy házas pasival, de az idei karácsonyt sem velem tölti es nem válik, hogy álljak bosszút?

2023. dec. 22. 16:44
 26/48 anonim ***** válasza:
28%
En helyedben szégyellném magam , hogy egy lekoptatott szerencsétlen vagyok
2023. dec. 22. 17:17
 27/48 A kérdező kommentje:

Nem esküdött örök hűséget az oltárnál? Itt mindenki fogyatékos? Védjétek csak a felrekuro gerinctelen f*szt. Nekem nem volt kit megcsalni...

Vagy ez rendben van, hogy apák tönkreteszik a családjukat. Aha, meséljetek még.

2023. dec. 22. 18:22
 28/48 anonim ***** válasza:
74%
Veled összejátszva teszik tönkre nem
2023. dec. 22. 18:45
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
#27: Alapigazság, hogy a dühhel, haraggal telt, lelkileg sebzett ember sosem lát tisztán. Ilyen lelkiállapotban, amiben a dühöd tart éppen fogva téged, hiába ad neked bármiféle bölcs tanácsot, falra hányt borsó lesz. Egyelőre tehát fölöslegesen koptatja itt neked és érted bárki az ujjait a billentyűzeten. Majd ha lenyugodtál, csak akkor kérj tanácsot. Menj el sétálni, olvasgass, lazíts pár napot, hogy leülepedjen benned minden indulat. Ezt az egy tanácsot legalább a saját érdekedben próbáld megszívlelni, ha nehéz is.
2023. dec. 22. 19:52
 30/48 anonim ***** válasza:
96%
Aki felrebszk az a hibás! A csaj se szent, de nem neki volt valakije.
2023. dec. 22. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!