Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem. 11 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem. 11 éve vagyunk együtt, van egy 5 éves lányunk és várandós vagyok a második kislányunkkal. Megcsalt a kollégájával és lebuktak egyszer, megígérte hogy több ilyen nem lesz mégis folytatták. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem csak hogy folytatták de kialakult köztük valami több, az üzeneteikből kiderült hogy sokat találkoztak, sokat beszéltek szerelmet vallottak, állandó “hiányzol, bárcsak veled lennék, akarlak, kivanlak, veled vagyok boldog “ stb üzenetek.. kiraktam a férjem csakhogy esküdözik hogy sosem tesz ilyet többet, nem is szerette , minket akar stb. A lányom imádja és szörnyű mikor csak azt kérdezi hol van, nem tudok mit mondani. Nem tudom mit akarok. Szeretem, de nem tudok bizni benne. Nagy elvárás lenne hogy mondjon fel? A nőnek is családja van és nyilvánvaló hogy elküldtem a férjének a beszélgetésüket. Még mielőtt ez bárki szemét szúrná elmondom hogy ha fordítva lenne és ő buktatja le őket akkor elvárnám hogy mondja el.. nem tudom kit tegyek. Félek hogy a babának lesz baja ettől a nagy stressztől, félek egyedül maradni, semmi babaváró meg ilyesmi nincs . Tehát simán válhatnék ahogy terveztem de hogy tegyem meg azt a gyerekeimmel hogy esélyt sem adok ujra hogy egy családban nőjenek fel?! És szeretem, de nagyon nehéz a bizalmam kiérdemelni, visszanyerni meg magam sem tudom milyen nehéz lehet.. sosem voltam hasonló helyzetben sem. Gondolhatjátok hogy biztos az én hibám is amit nem hiszek, átgondoltam számtalanszor de mindig igyekeztem a kedvében járni, sok szabad idelye, több hobbija van. Töltöttünk kettesben is időt, szex is rendszeresen volt, aktívan részt veszek benne , sokszor kezdeményeztem mindig is. Nyilván van olyan amit “elvárok” hogy “segítsen” pl hogy ha itthon van foglalkozzon a gyerekkel néha vigye ki a kukát de semmi extra szerintem. A külsőm sem változott sokat mióta összejöttünk, persze a terhességnek vannak nyomai de a mérleg is ugyan azt mutatja mint akkor. Annyi hogy a másik nő vonzóbb még női szemmel is.. mit gondoltok?
2023. nov. 20. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttem nincs több esélye. Azt ígérte segítség lesz mindenben, és hogy harcolni fog értünk. Egyébként soha nem írtam hogy nem csinál itthon semmit vagy hogy nem foglalkozik a családjával mert nem így van. Rendszeresen voltak programjaink és kivette a részét is a ház körül, persze nem védem csak hogy tisztázva legyen.

Nem tudnám ilyen bizonytalanságban ezt végig csinálni és valóban állandóan azon agyalnék és idegeskednék miért késik akár 5 percet is. Egyenlőre így leszünk aztán ha akár hónapok múlva is ilyen elkötelezett ahogy most állítja akkor átgondolom mégegyszer.

2023. nov. 22. 13:54
 72/76 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el a segitseget, de tartsd meg a 3 lepes tavolsagot. Most ugy is a masik nobe szerelmes, hidd el ha a szeretője bele ment volna hogy otthagyja a csaladjat mar reg együtt lennenek... Ket szék koze esett, egye meg a foztet. Neked kitartast es vigyazz a picire.
2023. nov. 22. 14:03
 73/76 anonim ***** válasza:
87%

72) "Úgy döntöttem nincs több esélye" vs "ha akár hónapok múlva is ilyen elkötelezett ahogy most állítja akkor átgondolom mégegyszer" 😂😂😂

Ez aztán az elhatározás 😂

2023. nov. 22. 15:35
 74/76 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem mar akkor meghoztad a jo dontest, amikor kiraktad. Most csak megerositetted. A szavai amugy sem ernek semmit, a fogadkozasai sem. Ideig oraig vissza tudja fogni magat, majd egyszer elszabadul es racuppan, mint leszokott alkoholista a vodkas uvegre. Nincs meg hozza az ertekrendje, hogy teljes erteku ember legyen. Eddig se volt, es most se fog kialakulni.
2023. nov. 22. 22:36
 75/76 anonim ***** válasza:
91%

Ápolónőként tudod mi az első, ami eszembe jutott a történetedről?

Tavaly volt a szülészetünkön egy kismama, akit a félrekefélő férje fertőzött meg gonorrheával az első teimeszterben, teljes pánikban volt. Minden nemibetegség elképesztő károkat tud okozni egy magzatban, az a férj nem normális, aki legalább egy terhesség idejére sem bír monogám maradni. De te sem vagy komplett, ha visszafogadnád ilyen előzmények után.

2023. nov. 23. 00:24
 76/76 anonim ***** válasza:
100%
Úgy megszîvatnám a k@rvájával együtt egy életre az biztos!!!Gusztusom már úgysrm lenne hozzá szval az a legkevesebb hogy kidobom.
2023. dec. 12. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!