Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem. 11 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem. 11 éve vagyunk együtt, van egy 5 éves lányunk és várandós vagyok a második kislányunkkal. Megcsalt a kollégájával és lebuktak egyszer, megígérte hogy több ilyen nem lesz mégis folytatták. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem csak hogy folytatták de kialakult köztük valami több, az üzeneteikből kiderült hogy sokat találkoztak, sokat beszéltek szerelmet vallottak, állandó “hiányzol, bárcsak veled lennék, akarlak, kivanlak, veled vagyok boldog “ stb üzenetek.. kiraktam a férjem csakhogy esküdözik hogy sosem tesz ilyet többet, nem is szerette , minket akar stb. A lányom imádja és szörnyű mikor csak azt kérdezi hol van, nem tudok mit mondani. Nem tudom mit akarok. Szeretem, de nem tudok bizni benne. Nagy elvárás lenne hogy mondjon fel? A nőnek is családja van és nyilvánvaló hogy elküldtem a férjének a beszélgetésüket. Még mielőtt ez bárki szemét szúrná elmondom hogy ha fordítva lenne és ő buktatja le őket akkor elvárnám hogy mondja el.. nem tudom kit tegyek. Félek hogy a babának lesz baja ettől a nagy stressztől, félek egyedül maradni, semmi babaváró meg ilyesmi nincs . Tehát simán válhatnék ahogy terveztem de hogy tegyem meg azt a gyerekeimmel hogy esélyt sem adok ujra hogy egy családban nőjenek fel?! És szeretem, de nagyon nehéz a bizalmam kiérdemelni, visszanyerni meg magam sem tudom milyen nehéz lehet.. sosem voltam hasonló helyzetben sem. Gondolhatjátok hogy biztos az én hibám is amit nem hiszek, átgondoltam számtalanszor de mindig igyekeztem a kedvében járni, sok szabad idelye, több hobbija van. Töltöttünk kettesben is időt, szex is rendszeresen volt, aktívan részt veszek benne , sokszor kezdeményeztem mindig is. Nyilván van olyan amit “elvárok” hogy “segítsen” pl hogy ha itthon van foglalkozzon a gyerekkel néha vigye ki a kukát de semmi extra szerintem. A külsőm sem változott sokat mióta összejöttünk, persze a terhességnek vannak nyomai de a mérleg is ugyan azt mutatja mint akkor. Annyi hogy a másik nő vonzóbb még női szemmel is.. mit gondoltok?
2023. nov. 20. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
100%
39) leírták neki sokan kedvesen, hogy mit kéne tennie, de full tévképzetekben van és hárít. Ha a keményebb válaszok csak icipicit is segítenek neki kizökkenni a hülyeségből, már megérte.
2023. nov. 20. 18:52
 52/76 anonim ***** válasza:
92%

Aki ilyeneket ír hogy csapnivaló anya vagyok, és lábtörlő annak nem kívánok mást csak hogy egyszer legyen a helyemben"

Mint írtam, én spec VOLTAM pontosan ebben a helyzetben és képes voltam továbblépni, mert semmi értelme ilyenek után kapcsolatban maradni. Vágjuk, hogy kemény és sz.r, de ez nem kifogás arra, hogy hülyeségekkel áltatod magad és nem tudsz értelmes döntést hozni a gyerekeid érdekében sem.

2023. nov. 20. 18:54
 53/76 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy én nem tudom miért ne írná bárki is, hogy felmosórongy ha visszamenne hozzá. Az már csak hab a tortán, hogy ő az igazság miatt megharagszik és másnak kíván rosszat. Ahelyett, hogy magába nézne, önkritikát tartana és végre felébredne. Merthogy hiába kúszna vissza hozzá, fogadná vissza a híres férjecskéje úgyis félrenyomogatna. Az ok nagyon egyszerű. Nem szereti őt és valahol a lányait se. Csakis önmagát és a péniszét. Ilyen alaktól jót nem várhatsz. Jobb apa lehet, de férj nem. De még hogyha tévedek is a kérdező akkor se hinne neki. Mindenegyes jó cselekedetére, bizonygatására gyanúsítgatással válaszolna. Tehát tök fölösleges, de ha ismét "felszarvazva" akarja végezni hajrá. Majd akkor talán eszébe jut, hogy mennyi ember írta neki, hogy kutyából nem lesz szalonna.
2023. nov. 20. 19:05
 54/76 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősi körben történtek tapasztalatai alapján, azt tudom mondani, ilyenkor a legjobb megszakítani a kapcsolatot, elválni. Van lehetőséged egy jobb párkapcsolatot kialakítani és teljes életet élni egy új férfi mellett és nem tönkremenni a jelenlegiben. Ez rajtad áll. Nyilván nem egyszerű és nehéz döntés, de gondold át, hogy mire is van szükséged és a gyerekeknek. Mert megérzik, de még mennyire...

Ez a férfi Téged palira vesz, látszik mennyit ér a szava.

Nagy levegő. Kitartás!

2023. nov. 20. 19:15
 55/76 anonim ***** válasza:
100%
Meg 1 honapot se birt ki a no nelkul, nem tudom ki kezdte ujbol el a beszelgetest (lehet abba se maradt), de a te lelkiismereted tiszta, te visszafogadtad de o MEGINT eljatszotta a bizalmad, ennyit ert a 11 ev egyuttlet neki, meg a lanyai...
2023. nov. 20. 19:23
 56/76 anonim ***** válasza:
100%
Aki egyszer megcsalt, azt ki kell baszni, mert meg fog még egyszer. Ha megtetted volna akkor, legalább csak egy gyerekkel maradnál egyedül:( borzasztóan sajnálom, nagyon szar helyzet, de ne fogadd vissza. Nem egy botlás volt, hanem egy folyamatos viszony, nagyon is tudatában volt annak, mit csinál. Esélyt meg igenis adtál, az előző lebukása után. Nem tudott vele élni, soha nem is fog. Nem te barmoltad szét a családotokat, hanem ő.
2023. nov. 20. 20:13
 57/76 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem azt a nőt...mit talál vonzónak ebben a férfiban?

Undorító, szomorú, amit művel, mert önmagában elkeserítő ez a tény, hogy lehet összejönni vele? Megcsalja a saját párját, aki ráadásul babát vár tőle, meg van egy cuki kislányuk is? És egy ilyen emberrel összejönni?

Aki ilyen könnyen eldobja a családját? Mit talál ezek ellenére vonzónak benne?

2023. nov. 20. 20:16
 58/76 anonim ***** válasza:
100%

"sokat találkoztak, sokat beszéltek szerelmet vallottak, állandó “hiányzol, bárcsak veled lennék, akarlak, kivanlak, veled vagyok boldog “ stb üzenetek.."

Ja, mindezt azután, hogy egyszer már lebukott és fogadkozott 🤯

Mégis mi a bánatos lóheréért maradna bárki ezzel a féreggel? 😳

2023. nov. 20. 20:20
 59/76 A kérdező kommentje:
Az eszem tudja mi a helyes döntés, azthiszem össze kell szedjem magam és végleg leállítani. Azt gondolom a hormonjaim játszanak velem.. Két szék közé ült. Így járt. Dühös vagyok, csalódott és meggyötört lelkileg, aki ilyen fájdalmat tud okozni az sosem szeretett igazán és ezt szörnyű belátnom :(
2023. nov. 20. 20:49
 60/76 anonim ***** válasza:
86%

Csak azt nem ertem miert ment bele a gyerek temaba, ha 3 honapra ra megcsal. Mert oke hogy a viszony 2 honapos, de ezek mar elotte flortolgettek, kialakult valahogy a viszony. Mondott valamit?

Bar oszinten szerencsed volt abban, hogy kiderult, mast evekig kihasznalnak. Miutan lebukott adtal neki meg egy eselyt, es megis folytattak, eleg nyomi volt, hogy ujra lebukott. Marmint ilyenkor megjobban odafigylenek hogy titkolhassak, erre konkretan a szemed elott tette meg.

2023. nov. 20. 21:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!