Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem. 11 éve vagyunk együtt, van egy 5 éves
lányunk és várandós vagyok a második kislányunkkal.
Megcsalt a kollégájával és lebuktak egyszer, megígérte
hogy több ilyen nem lesz mégis folytatták. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem csak hogy folytatták de kialakult köztük valami több, az üzeneteikből kiderült hogy sokat találkoztak, sokat beszéltek szerelmet vallottak, állandó “hiányzol, bárcsak veled lennék, akarlak, kivanlak, veled vagyok boldog “ stb üzenetek.. kiraktam a férjem csakhogy esküdözik hogy sosem tesz ilyet többet, nem is szerette , minket akar stb. A lányom imádja és szörnyű mikor csak azt kérdezi hol van, nem tudok mit mondani. Nem tudom mit akarok. Szeretem, de nem tudok bizni benne. Nagy elvárás lenne hogy mondjon fel? A nőnek is családja van és nyilvánvaló hogy elküldtem a férjének a beszélgetésüket. Még mielőtt ez bárki szemét szúrná elmondom hogy ha fordítva lenne és ő buktatja le őket akkor elvárnám hogy mondja el.. nem tudom kit tegyek. Félek hogy a babának lesz baja ettől a nagy stressztől, félek egyedül maradni, semmi babaváró meg ilyesmi nincs . Tehát simán válhatnék ahogy terveztem de hogy tegyem meg azt a gyerekeimmel hogy esélyt sem adok ujra hogy egy családban nőjenek fel?! És szeretem, de nagyon nehéz a bizalmam kiérdemelni, visszanyerni meg magam sem tudom milyen nehéz lehet.. sosem voltam hasonló helyzetben sem. Gondolhatjátok hogy biztos az én hibám is amit nem hiszek, átgondoltam számtalanszor de mindig igyekeztem a kedvében járni, sok szabad idelye, több hobbija van. Töltöttünk kettesben is időt, szex is rendszeresen volt, aktívan részt veszek benne , sokszor kezdeményeztem mindig is. Nyilván van olyan amit “elvárok” hogy “segítsen” pl hogy ha itthon van foglalkozzon a gyerekkel néha vigye ki a kukát de semmi extra szerintem. A külsőm sem változott sokat mióta összejöttünk, persze a terhességnek vannak nyomai de a mérleg is ugyan azt mutatja mint akkor. Annyi hogy a másik nő vonzóbb még női szemmel is.. mit gondoltok?
Úgy tudom, hogy igazatok van nektek akik azt mondják tovább kéne lépjek. Rögtön ezt akartam de sajnos nem vagyok erős, és igen lehet nem szerelmünk csak szerelmem… És tudom hogy a gyerekek megszoknák viszont hogy legyek ezen túl, hogy felejtsem el /dobjam el a családunk, az életünk ennyire egyszerűen?! És tudom hogy ő már megtette.. de ez most az én döntésem és sosem tettem volna ezt. Félek az ismeretlentől, félek hogy oldom meg egyedül az életet a gyerekekkel, hogy teremtek meg nekik mindent. És nyilván nem csak az anyagiakra gondolok.. hanem pl a szükséges apaszerepet ki fogja betölteni hiszen így hétvégente nem lehet teljesértékű szülő. Vajon én fogok valaha valakit így szeretni, valaha megbízni? Ez a rengeteg kérdés felőröl és igen sajnos gyenge vagyok. Nem akarom hogy a gyerekem ezt lássa majd a kicsi szinte ne is ismerje az apját.. :(
2023. nov. 20. 15:53
22/76 anonim válasza:
Én szó és kérdés nélkül kiraktam a férjemet kvázi ugyanebben a helyzetben (lebukott, ígérgetett, ismét lebukott). Azzal nem teszek sok szívességet a gyerekeimnek, ha benne maradok egy szétesett házasságban "a családi egységért", még jobban megtaposva a saját önbecsülésemet és hitegetem magam, hogy biztos nem érzik, hogy gáz van...
Az apjuk pont annyira lehet így is az életük része, amennyire akar, cserébe legalább nem azt a példát tanítom a lányaimnak, hogy mártírkodjunk és tűrjünk mindent. Épp ideje 2023-ban szerintem.
2023. nov. 20. 15:55
23/76 anonim válasza:
‘Ha csak magamat néz name akkor egyértelműen válnék’
Na ringasd magad ebben az eszmében. Az a gyerekeknek se jó hogyha az apjuk egy gerinctelen ember. Azok alapján amiket írtál nekem nem úgy tűnik hogy túlzottan megbánta volna a dolgod. Azért ha valaki már erre a szintre eljut hogy más kapcsolata van ott már szerintem nem nagyon van miről beszélni. Ilyen esetben alap lenne hogy ő ajánlja fel hogy felmond és minden kapcsolatot megszakít a nővel, de még ezért is könyörögni kéne…
Lehet azt mondani hogy a gyereknek rossz hogy nem családban nő fel de az még rosszabb hogy azt nézze végig, ahogy az anyja tönkremegy. Neked is jogod van ahhoz, hogy boldog legyél egy kapcsolatban és undorítónak tartom hogy amíg a nő otthon neveli a gyereket az apa félrekúr. Hányni tudok az ilyentöl, komolyan.
Szerintem gondolkozz el azon hogy szeretned e hogy egy ilyen ember nevelje a gyerekeidet. Nekik ugyanúgy érdekük a válás mint a tied.
2023. nov. 20. 15:55
24/76 anonim válasza:
Biztos hogy nehezebb lesz egyedül de neki ugyanúgy fizetnie kell a gyerektartást. Nagyon sokan maradnak ezért párkapcsolatban, mert félnek attól hogy mi lesz egyedül de az csak akkor tudhatják meg hogyha tényleg egyedül lesznek, és túllesznek minden problémán.
2023. nov. 20. 15:57
25/76 anonim válasza:
"a szükséges apaszerepet ki fogja betölteni hiszen így hétvégente nem lehet teljesértékű szülő"
Tedd a szívedre a kezed, most mintaapuka a férjed? A kicsit még nem is nézném a helyedben, hiszen meg sem született, neki nem fog hiányozni, csak esetleg a nagyobb gyermeknek.
Anyósom 5 gyerekkel dobta ki a férjét, mikor az alkoholista lett, mert azt mondta, hogy nem fogja engedni, hogy a gyerekei ezt lássák. Mindig elmondja, hogy nagyon nehéz volt, de legalább békében nőttek fel a gyerekek és most sem csinálná másként.
2023. nov. 20. 15:58
26/76 anonim válasza:
21) bocs és hidd el, hogy megértem a fájdalmadat, de kénytelen leszel befejezni ezt a hegedülős mártírkodást így kb most. Húszszor leírtad, hogy hjaj nincs mit tenni, gyenge vagy, ez van, nem megy.. pedig nincs sok választásod, mint összeszedni magad és kilépni egy nem működő sz.rból, amit nem te tettél tönkre, hanem a férjed, tudatosan és ismételten. Ha most bele is rúgsz magadba még egyet azzal, hogy maradsz és sírsz, garantálom, hogy ugyanígy fog folytatódni, mert a férjed már po tosan megmutatta, mennyire tisztel. Légyszi ne ezt tanítsd a gyerekeidnek. Anyám pl így nőtt fel, hadd ne soroljam, hány módon nyomorította ez meg.
2023. nov. 20. 15:59
27/76 A kérdező kommentje:
Nem tűrni akarok, hanem azt hogy amit ígér már igaz legyen.. hogy tényleg akarja a bizalmam építeni. Hogy lássa be hogy ez nem gyors menet és legyen türelmes. Azt akarom hogy minket akarjon. Helyre akarom hozni a családunkat bár ehhez egyedül kevés vagyok.. Tudom naiv vagyok. Boldogtalan/ bizalmatlan kapcsolatban nem élnék hisz az nem élet.
2023. nov. 20. 16:00
28/76 anonim válasza:
De látod, hogy nem igaz, amit ígér. Feleslegesen futod le ugyanazokat a köröket és fogod is még ezek alapján. Ugyanugy sérülni fogsz, mert ugyanez lesz és még a kicsinek is rossz lesz. Inkább már csak amiatt is válnid kéne
2023. nov. 20. 16:02
29/76 anonim válasza:
Ne haragudj, de itt nem neked kéne teperned, hanem a férjednek, feltéve, ha megbánta volna, amit tett, de szerintem ennek nyoma sincs. Egyelőre a hozzászólásaidból úgy tűnik, csak neked fontos ez a házasság és a gyerekek boldogsága. A férjednek csak kell egy biztos háttér, aki le van foglalva a gyerekekkel és addig ő nyugodtan kefélhet kedve szerint mással, sőt, még szerelmet is vallhat másnak, mert tudja, hogy úgyis visszafogadod.
2023. nov. 20. 16:02
30/76 anonim válasza:
Mi az, hogy szinte ne ismerje az apját, amikor joga van mindkettő gyermekhez? Meg akarsz bolondulni a hűtlen 🐒 miatt, annyira szereted, mit szeretsz benne? Ahogy téged dugott, gyermeket akart még ugyanúgy más nőbe mártotta bele, ugyanazt a himbilimbit kényeztetted szájjal, mint ő. Olyan undort kéne érezned, hogy azonnal kiraknád. Adtál neki esélyt a lebukás után és mégis folytatta a visszonyt! Mennyi esélyt adsz még neki, ezret? Soha nem fog megváltozni, se érted, se a gyerekeid miatt.
Egyébként vesd fel akkor a nyitott házasságot ha semmiképp se akarod elhagyni. De ha a gyerekeid fülébe jut (valószínű, hogy fog, az emberek szeretnek pletykálni, untig elég, hogy kicsúszik egyszer a szádon) ugyanúgy csalódni fognak benneteket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!