Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem. 11 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem. 11 éve vagyunk együtt, van egy 5 éves lányunk és várandós vagyok a második kislányunkkal. Megcsalt a kollégájával és lebuktak egyszer, megígérte hogy több ilyen nem lesz mégis folytatták. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem csak hogy folytatták de kialakult köztük valami több, az üzeneteikből kiderült hogy sokat találkoztak, sokat beszéltek szerelmet vallottak, állandó “hiányzol, bárcsak veled lennék, akarlak, kivanlak, veled vagyok boldog “ stb üzenetek.. kiraktam a férjem csakhogy esküdözik hogy sosem tesz ilyet többet, nem is szerette , minket akar stb. A lányom imádja és szörnyű mikor csak azt kérdezi hol van, nem tudok mit mondani. Nem tudom mit akarok. Szeretem, de nem tudok bizni benne. Nagy elvárás lenne hogy mondjon fel? A nőnek is családja van és nyilvánvaló hogy elküldtem a férjének a beszélgetésüket. Még mielőtt ez bárki szemét szúrná elmondom hogy ha fordítva lenne és ő buktatja le őket akkor elvárnám hogy mondja el.. nem tudom kit tegyek. Félek hogy a babának lesz baja ettől a nagy stressztől, félek egyedül maradni, semmi babaváró meg ilyesmi nincs . Tehát simán válhatnék ahogy terveztem de hogy tegyem meg azt a gyerekeimmel hogy esélyt sem adok ujra hogy egy családban nőjenek fel?! És szeretem, de nagyon nehéz a bizalmam kiérdemelni, visszanyerni meg magam sem tudom milyen nehéz lehet.. sosem voltam hasonló helyzetben sem. Gondolhatjátok hogy biztos az én hibám is amit nem hiszek, átgondoltam számtalanszor de mindig igyekeztem a kedvében járni, sok szabad idelye, több hobbija van. Töltöttünk kettesben is időt, szex is rendszeresen volt, aktívan részt veszek benne , sokszor kezdeményeztem mindig is. Nyilván van olyan amit “elvárok” hogy “segítsen” pl hogy ha itthon van foglalkozzon a gyerekkel néha vigye ki a kukát de semmi extra szerintem. A külsőm sem változott sokat mióta összejöttünk, persze a terhességnek vannak nyomai de a mérleg is ugyan azt mutatja mint akkor. Annyi hogy a másik nő vonzóbb még női szemmel is.. mit gondoltok?
2023. nov. 20. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:
És legkevésbé sem mártírkodásként írok bármit. Mindenesetre köszönöm a kommenteket, mindet átrágom magamban.
2023. nov. 20. 16:03
 32/76 anonim ***** válasza:
100%

"Boldogtalan/ bizalmatlan kapcsolatban nem élnék hisz az nem élet."

Bocs, de azerinted most mégis miben élsz? A férjed nem megbotlott, hanem konkrét viszonyt folytat a hátad mögött, többször hazudva neked, a terhességed alatt és egy meglévő gyerek mellett. Tényleg ne haragudj, de neked teljesen elmentek otthonról, hogy ez még nem üti meg nálad a sz.r kapcsolat szintjét? 😳

2023. nov. 20. 16:10
 33/76 anonim ***** válasza:
82%

"Azt akarom hogy minket akarjon."

Ő neki ti csak a társadalmi norma miatt "kellettek" de szingliként él és soha a büdös életben nem fog titeket egyedül akarni. Plasztikáztathatod magad, lemehetsz még jobban kutyába, bekurvulhatsz, bevállalhatsz 3-ast/4-est, szülhetsz neki még 10 gyereket is akkor se vagy neki elég!

Nyugodtan maradj vele, kerülj pszichiátriára és vegyék el tőled a gyerekeket ha neked annyit ér egy f@rok! Te bajod.

További jó szenvedést!

2023. nov. 20. 16:10
 34/76 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem, azért szereted ennyire, mert eddig is teljesen mást láttál bele ebbe az emberbe, mint aki valójában és most nem tudsz felébredni a rózsaszín ködből mert nem tudod elhinni, hogy ez megtörténik. Pedig sajnos nagyon is ez a puszta valóság.

Van nekem egy kolléganőm, húsz éve házasok a férjével, a gyerekeik 13 évesek, ikrek. Gyakran panaszkodik, hogy megcsalja a férje, rengetegszer elmegy a "haverokkal", otthon a gyerekek körül szinte soha nem segített. Kolléganőm viszi a hátán a háztartást és intézi a gyerekek dolgait, míg apuci vígan csajozik. Mindeközben kollegina mit csinál? Friss étellel és tiszta lakással várja otthon apucit, aki ha méltóztatik hazamenni, eszik, iszik, fürdik, alszik. Nagy ritkán elviszi a családot fagyizni vagy vásárolni. Kollegina pedig repdes az örömtől, hogy együtt a család. Persze közben folyamatosan rágja magát, hogy vajon mikor nincs otthon, kivel van!? Néha elsírja magát munkában és kijön belőle a bánata. Eleinte még sajnáltam, ma már azt gondolom, van, aki a saját boldogtalanságának a táplálója.

Nem hinném, hogy te is ilyen életre vágysz.

2023. nov. 20. 16:22
 35/76 anonim ***** válasza:
93%
Fú, unokatesóm is így tolta a 'családi idillt', az egész falu vágta, hogy mikor épp kivel csalja a férje, de amíg havonta egyszer el tudta rángatni valami közös programra és 12 szelfivel posztolni, hogy 'kiscsalád', addig nem lépett ki a kihűlt szrból 'a gyerekek érdekében'. Apa elvolt így, elllátták, nem kellett megszakadnia a gyerekek körül sem és tudja, hogy korlátlan alkalommal veheti hülyére anyát. Végül lelépett, a nő még most is visszafogadná. Vannak ilyen lábtörlők, de fölösleges az anyaszerep mögé rejteni a gyávaságot.
2023. nov. 20. 16:28
 36/76 anonim ***** válasza:
88%

Azért nemzett veled újra gyermeket, mert tudja, hogy tőled jobb feleséget nem találna.

" A jó asszony mindent megbocsájt!" pont rád illik.

Megfőzöl, sütsz, te mész bevásárolni, takarítasz, kiszeded neki a kaját, kirakod neki te általad mosott, vasalt ruhákat, a gyerekekkel te foglalkozol míg ő simán visszonyt folytat mással.

Elnézted neki egyszer és ugyanúgy csinálta, átvágott és kicseszik veled a jövőben is.

Hiszen nem elég, hogy "tökéletes" anya és cseléd vagy még le is fekszel vele azok után is, hogy másokban fog mászkálni.

El fogod nézni harmadszorra meg huszadszorra is különböző személyekkel. Hát majd hülye lenne megszabadulni tőled!

Arany élete van melletted!

Vígan kefél téged is meg másokat is fog.

Persze a nővel még most is ágyba bújnak. Bár ne felejtsük el, hogy lehetséges, hogyha a nő esélyt ad neki lelép. Ugyanakkor ha belészeret teljesen különböző egyénbe akkor elhagy.

Várd ki türelmesen azt az időt, hogy lelép örökre ha amöggé bújsz, hogy a gyerekeiddel mi lesz.

New flash: Ugyanolyan önző vagy, mint a férjed és gyenge, gyáva alak is melléje.

Azzal törődsz, hogy más férfinak nem fogsz kelleni, vagy hogy nem fogsz benne bízni. Holott a két lányodat kellene előtérbe helyezni...

2023. nov. 20. 16:39
 37/76 anonim ***** válasza:
81%

"A lányom imádja és szörnyű mikor csak azt kérdezi hol van, nem tudok mit mondani"

Nagyon ritkán írok ilyet, de csapnivaló anya vagy, ha ezt fenntartod.

2023. nov. 20. 16:46
 38/76 anonim ***** válasza:
87%
Így van ez, jól irták, ez a hímringyó és lábtörlő esete, szegény gyerekek!
2023. nov. 20. 17:01
 39/76 anonim ***** válasza:
37%
Jól van, azért nem kell ennyire taposni a kérdezőt, így is elég rossz helyzetben van. Kedvesen is lehet vele beszélni, épp most omlik össze a világ körülötte.
2023. nov. 20. 17:12
 40/76 anonim ***** válasza:
100%

Ez mar a 3. eselye lenne, figylj te adtal neki, de o leszarta sot SZERELMES, minek akarnal egy olyna ferfit aki nem teged akar.

Max nyitott hazassag... A gyerekek miatt, de ez abban merulne ki hogy o felrekur te pedig babazol egy jo ideig.

A szeretonek a ferje mit irt vissza neked?

2023. nov. 20. 17:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!