Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem. 11 éve vagyunk együtt, van egy 5 éves lányunk és várandós vagyok a második kislányunkkal. Megcsalt a kollégájával és lebuktak egyszer, megígérte hogy több ilyen nem lesz mégis folytatták. Mit tegyek?
"Félek hogy a babának lesz baja ettől a nagy stressztől, félek egyedül maradni, semmi babaváró meg ilyesmi nincs . Tehát simán válhatnék ahogy terveztem de hogy tegyem meg azt a gyerekeimmel hogy esélyt sem adok ujra hogy egy családban nőjenek fel?!"
"Megcsalt a kollégájával és lebuktak egyszer, megígérte hogy több ilyen nem lesz mégis folytatták."
Adtál neki lehetőséget és egyáltalán nem érdekelte.
"Nem csak hogy folytatták de kialakult köztük valami több, az üzeneteikből kiderült hogy sokat találkoztak, sokat beszéltek szerelmet vallottak, állandó “hiányzol, bárcsak veled lennék, akarlak, kivanlak, veled vagyok boldog “ stb üzenetek.."
"Szerelmesek egymásba." Téged nem szeret nemhogy szerelmes legyen beléd.
"kiraktam a férjem csakhogy esküdözik hogy sosem tesz ilyet többet, nem is szerette , minket akar stb."
Akar, de hasznot élvezni belőled továbbra is. Érzelmileg zsarol. Tudja mennyire függsz tőle.
Mikor veszed észre, hogy kihasználni szeretne mint eddig tette?
Ne adj neki lehetőséget, hogy felültessen, mert fel fog, mint a sicc.
Nem szeret/tisztel téged. Azért is manipulál, mert ha a nő igazat mondott , hogy többet nem folytatja vele a szeretősdit akkor nincs neki kivel szexelgetni.
Viszont hűtlen lesz hozzád újra máskor. Megint összejössz vele megint megteszi. Körbe-körbe akár életed végéig mellette.
Nem lesz az úgy jó.
Nem lehet fellépíteni a bizalmat, házasságot ha hazudott, jóformán bohócnak néz. Szenvedni fogsz, szintúgy a lányaid.
A no is kamuzik es a parod is, ha szerelmet vallottak egymasnak. Te irtad, hogy nagyon bensoseges lett a kapcsolatuk, ez nem mulik el egyik naprol a masikra.
Tudom, hogy nagyon nehez lehet, akkor arult el mikor a legnagyobb szukseged lett volna ra. Kitartast kívánok, es boldogsagot, de ez a ferfi mar tobbszor eljatszotta a bizalmad...
Ezt most úgy írom, hogy én is voltam már a kislányotok helyében, gyakorlatilag úgy nőttem fel, hogy éveken keresztül csalta apám anyukám, állandóan megígérte, hogy jajj nem csinálja többet, minket választ, majd másnap már ment is dugni a nőjét. Borzalmas így felnőni, a férjed pedig nem fog változni, pláne ha a lebukása óta is folytatja a viszonyt.
Tehát az én tapasztalataim alapján én biztosan elválnék, jobb apa nélkül felnőni/ hétvégi apával, mint egy olyannal, aki félre qr. Van olyan családtagod, bárkid, akihez mehetnél a gyerekkekel, amíg a második lányotok kicsi és nem tudsz teljes állásban dolgozni?
Menthető lehet még ez a házasság, csak nem úgy, ahogy te hiszed. (Próbáltad, kudarcot vallott, de ha van fél-egy éved érdemes ezt kipróbálni, de csak akkor, ha van (ki)tartásod)
Amit én tennék:
0. Lépés: felmerni, hogy tudnék menni a gyerekekkel, és a lehető legtöbb készpénzt összeszedném. Ez a lépés kihagyható, ha tied a ház amiben éltek.
1, Kirúgni a hűtlen disznót. Vacsira megfőzném a kedvencét és szépen nyugodt hangon közölném vele a különélési, válási szándékot. Erre lép valamit. (Ha agresszív, fenyegetőzik csapkod, kikel magából, kell egy férfi rokon aki elvisz titeket egy biztonságos helyre)
2.lépés: költözés. Ha ő megy segítenék neki pakolni. Masik esetben költözni a gyerekkel. Ez nem lesz egyszeru pláne terhesen, ilyenkor szükséges lehet a segítségre.
3.Beköltözés, kialakítása az új életnek. (Gyerektartás láthatás megbeszélése stb)
4.lépés a mérés. Itt azt nézném meg hogy mennyire teper értünk. Mit tesz meg értünk, értem. Ez egy hosszú folyamat. Hónapok.
5.lépés az értékelés. Fontos az, hogy a mérés után tudni krll értékelni mindazt amit értetek tesz. Itt az a legnezebb, hogy eltudd fogadni a mérés eredményét akkor is, ha az nem kedvező.
Összességében mindenképpen nyersz. Vagy vissza a férjedet, aki megtanulta milyen az élet nélküled, és már tud becsülni és tisztelni vagy pedig tiszta lapot, ésamikor készen állsz lesz lehetőséged keresni egy megfelelő társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!