Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. Fél éven keresztül csalt a párom van egy 2 és fél éves gyerekünk és jelenleg várandós vagyok a másodikkal...mit tegyek?
Figyelt kérdés
Február 18-án a születésnapom utàni napon tudtam meg hogy megcsalt a pàrom. Az elözményekröl annyit hogy tavaly augusztus óta egeszen karàcsonyig nagyon mélyponton volt a kapcsoltunk. Folyamatosan veszekedtünk be kell ismernem és tudom is hogy én is hibás vagyok. A konfliktusok anyagi problémák miatt voltak leginkább. Ö el is költözött egy idöre. Van egy 2 és fél éves gyerekünk és ez idö alatt mivel nem volt kimondva az hogy nem vagyunk egyutt teherbe estem. Karacsony utàn rendezödni kezdet a dolgok teljesen mashogy viselkedett velem és a születésnapomon megkérte a kezem. Másnap viszont robbant a bomba és ràmírt a szeretöje hogy vele csalt meg hónapokon keresztül.2023. ápr. 15. 12:02
1/55 anonim válasza:
Vetesd el, ha akarod, ha nem, akkor nevelj egyedül két gyereket ő meg fizesse a gyerektartást.
2/55 anonim válasza:
Te választottad, te vagy a nő, te döntesz.
3/55 anonim válasza:
Olyan jó nap mint nap ezeket olvasni itt, hogy hány gyerek születik ilyen "kapcsolatokba". Helyetted nem dönthet senki, ti hoztátok össze ezt a helyzetet, nektek kell megoldani.
4/55 anonim válasza:
Ezek mindennapos dolgok. Szeretője volt/van, na bumm, nagy dolog. Ő életed választottja, ki kell tartani mellette a hibái ellenére is. Majd megváltozik, megjavul. Egy igazi férfi ilyen.
5/55 anonim válasza:
A fazon döntött kettőtök között. Nem véletlenül borított a szerető. Pont arra appellál, hogy így kidobod.
6/55 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elvetetni màr szerintem nem is lehet. Ràadásul az elsö trimeszter nem volt komplikáció mentes. Járok terápiára, a párom természetesen könyörög és szeretné folytatni. Mivel veszélyeztetett vagyok itt lakik velünk és segít mindenben ez egyebkent regebben is igy volt ilyen szempontból egy rossz szavam sem lehet. De nem tudom túl tenni magamat a történteken úgy érzem szándékos volt amit tett azert mert veszekedtem vele és így akart rajtam bosszút állni. Úgy erzem ez az egesz folymatosan be fogja àrnyékolni a kapcsolatunkat
2023. ápr. 15. 12:14
8/55 anonim válasza:
Be fogja, abban biztos lehetsz, úgyhogy rakd ki. Jobban jársz egyedül, mint vele, hidd el!
9/55 anonim válasza:
6 Ketten kelletettek ennek a helyzetnek a kialakulásában+ egy kisgyermek nagyon keményen megterhel minden kapcsolatot a születése után, főleg, hogy első gyerek. Idő mire helyre jöttök és újra felépültök mind ketten..
Ne hátrálj meg a nehézség alatt. Nem sétagalopp egy házasság..Sosem volt senkinek az.
10/55 A kérdező kommentje:
Másik probléma...külföldön élünk ö nem magyar. Az elsö gondolatom az volt hazamegyek a gyerekkel. Segitségem nincs viszont Magyarorszagon nincs munkahelhem TB stb... itt van munkám és a szülés után is innen fogom kapni a GYESt úgyhogy elég komplikàlt...
2023. ápr. 15. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!