Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. Fél éven keresztül csalt a párom van egy 2 és fél éves gyerekünk és jelenleg várandós vagyok a másodikkal...mit tegyek?
"Tudom, a nőknek alap szinten jár hogy egy férfi tejben-vajban fürössze minden téren"
Nem, ez a te döntésed volt, qrva.
40-41. Üres szavak! Ha már 21-ik század ahol mindenkinek csak az a fontos hogy ő érezze magát jól, így 44 évesen miért maradjak ki belőle? Na még számít a tartás, ez a nagy erkölcsi handa-banda? Hogy egy okádék világban én is okádék leszek? Ez kinek fog feltűnni? Már boccs, de eddig példás életet éltem, zavar hogy szeretnék még kb. 10 évig élni? Temessem el magam?
Nem baj, legalább így lesz oka a feleségemnek elválni, és majd mutogatni hogy lám, ezek a férfiak ilyenek. Egyébként a 10 évvel sokat mondtam, nert kb. 50-55 körül elpatkolok. Szóval ennyi azért jusson már nekem is.
38
Spanyolorszàg a párom spanyol
Kérdező, mivel nálam nincsenek érzelmek, leírom, hogy szerintem mi a(z egyik) racionális lehetőség.
Ha nem tudod, hogy menj vagy maradj, akkor maradj vele (egyelőre), mert ha most elmész, azt már nem lehet visszacsinálni. Viszont ha meggondolod magad, akkor akkor bármikor el tudsz menni.
Ülj le vele, hogy ez után hogy legyen. Onnan nem lehet folytatni, ahol előtte abbamaradt. Kérd, hogy kezdjenek újra randizni, ismerkedni, és ne vegye természetesnek, hogy lesz szex. Neked ehhez most még idő kell.
Aztán tartsd is magad ehhez.
Közben meg meglátod, hogy mi lesz. Tényleg rájött, hogy mit veszít, vagy csak azért kért meg, hogy ne menj el. Ha okos vagy, akkor a házasságkötés előtt mindenképpen járj utána a jogi háttérnek! Egyáltalán nem biztos, hogy ugyanaz, mint Magyarországon.
Ami biztos, hogy két pici gyerekkel könnyebb ketten, mint egyedül. Ha meg nagyon nem bírod, nem sikerül feldolgozni, akkor még mindig könnyebb egyedül újrakezdeni, ha pl már bölcsibe mehet a kisebb is. Addig meg van időd előkészíteni a terepet a lelépéshez.
Írtad, hogy miatta voltak anyagi gondjaitok, és most megoldódott. Legyél okos! Tényleg nézz utána, hogy házasságban hogy vonatkozik rád, ha hitelt vett fel, vagy vesz fel később, elkártyázza a vagyonod, stb.
Nem fogunk összeházasodni. Visszaadtam a gyürüt azonnal. Mivel veszélyeztetett vagyok szex kilöve amúgyis.
Kihasználom az idöt és tájékozódni fogok a hivatalos dolgokat illetöen ha visszamennék Magyarországra milyen lehetöségeim vannak. Anyukám mindenben segítene ebben biztos vagyok de azt se akarom hogy odamegyek a nyakára a két kicsivel.
Semmilyen olyan dologba nem megyek vele bele ami mégjobban összekötne minket elég a két gyerek. Szerencsere nincs közös ingatlan se autó se semmi.
Igazad van, nem kell elhamarkodni a döntést, hazsnáld ki az időt, és készítsd elő a jövődet, ezt a patkányt meg használd, amíg kell.
Kíváncsi vagyok, hogy mi késztette arra, hogy te vagy az igazi...Nyilván a szerető azért rohadt pipa, mert fűt-fát ígérgetett neki, nemcsak dugócimbik voltak. Ha véletlenül őt veri teherbe, akkor vajon visszatáncolt volna hozzád, akihez immár két gyerek (és annak anyagi terhe) köti, mondhatni: elb..ta, szó szerint, és így már inkább te? Vagy mi lehetett az a motiváció, ami úgy, hogy külön voltatok, anyagi problémák mérgezték a kapcsolatotokat, ő rögtön talált is magának mást, de hirtelen mégis te kellesz? Nagyon bűzlik ez az egész, én se hinném megy szavát sem, és bízni se tudnék benne ezek után.
Veszelyeztetett vagy, szex kilove azt irod. Akkor ezek utan plane mi a garancia, hogy huseges marad?? Hiszen akkor sem birt a farkaval amikor volt szexualis eletetek. Mibol gondoljatok itt tobben is, hogy a jelenlegi helyzetben birni fog??
Raadasul volt itt olyan valasz, hogy “ne vegye termeszetesnek hogy lesz szex” hat persze, ezek utan kinek van egyaltalan gusztusa? Most gondoljatok bele, hazaert a szeretotol a hapi, es lefekudt a kerdezovel is, fuj. A kerdezo mosta a valadekos alsojat is.
A tobbit elmondtak elottem, nem bocsatanek meg. A bizalom odalett, kivanni sem tudnam mert nem lenne ferfi a szememben, es undorodnek is tole. Felesegul plane nem mennek hozza, nem erdemli meg.
A kérdező nem a pasival fog kibacni, ha összepakol és elmegy, aztán meg egyedül nevelheti fel a két gyerekét. Hanem saját magával, meg a gyerekeivel.
Miközben egyáltalán nem biztos abban, hogy valóban el akarja hagyni.
Ezért írtam, hogy akkor maradjon vele addig, amíg kiderül, hogy működhet-e, képesek-e ezt feldolgozni. Ha nem, akkor elmenni bármikor tud. Holnap is, egy év után is, tíz év után is.
De amikor ott lesz egyedül, két pici gyerekkel, párkapcsolatra (Magyarországon) nulla eséllyel, (Magyarországon) anyagi gondokkal, akkor már késő lesz azon keseregni, hogy mi lett volna, ha ad egy esélyt, és most együtt lennének.
Akkor is baromi nehéz két gyereket egyedül nevelni, ha nagyobbak, ha anyagi gondjai nincsenek, és a gyerekek apja is kiveszi a részét a nevelésükből. Na de így...
Szerintem sokkal jobban járna, ha hideg fejjel gondolkodik, és csak azt nézi, hogy lesz könnyebb az élete. Szép dolog a büszkeség, meg nyilván mindenki egyből szakít, ha a másik megcsalja, de ettől még a következő 5-10-15 évben a kérdező fog szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!