Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. Fél éven keresztül csalt a párom van egy 2 és fél éves gyerekünk és jelenleg várandós vagyok a másodikkal...mit tegyek?
9
A párja már kihátrált amikor szeretőt kezdett el tartani! Már feladta, akkor a kérdező miért tűrje el, hogy nem elég, hogy hűtlen hozzá, de még a gyerekét sem vette figyelembe?
12 Hamis a gondolkodásod. Az hátrál ki, aki a másik felet elhagyja.
Meg az, aki mindig a msik emberre próbál mutgogatni, holott masszívan ő is sáros az adott helyzet kialakulásában. Ahogy a kérdező is kellett ahhoz, hogy idáig fajuljanak az események.
13
Természetesen a kérdező sem hibátlan, de nem ment el mással megdugatni magát!!!
Ahelyett, hogy a pasika mással kefélget, inkább a kapcsolatát kellett volna rendbe tenni, de a könnyebb utat választotta.
Na, ha ő neki mindegy volt, akkor a kérdező miért ne szarjon bele?
Kérdező, ha adsz neki újabb esélyt ugyanúgy megfog csalni! Tudni fogja nagyon jól, hogy a gyerekek miatt elnézed neki.
Kiszolgáltatott helyzetben vagy és ő azt ki is fogja használni!
Jó lesz neked, hogy még te két gyerekről gondoskodsz ő addig megcsal?
Én elinteznek mindent, amit kell és hazajönnék.
Ez eléggé komoly dolog. Érzelmileg instabil sajnos, más lenne ha csak érzelmi megcsalás lenne, vagy ha testileg tette volna meg, és utána döbbent volna rá, hogy mit tett, bevallotta volna stb. De itt érzelmek és testiség is volt részéről, kizárt téged és konkrétan egy másik nőt szeretett.
Sajnos tipikus eset.
Otthon az asszony, főz, most takarít neveli a gyereket stb...ő meg azt csinál amit szeretne.
Sajnos ez nem egy egyszeri, egyszerűbb eset volt, ez megfog ismétlődni többször és többször, a kérdés, hogy te benne tudsz maradni ezekkel a féltelekkel egy kapcsolatban?
Elsősorban én nem magamat nézném, hanem a gyerekeimet, hogy jó e az, ha azt látják majd miközben felnőnek, hogy "apa és anya" kapcsolata milyen, szerinted nem fog a gyerekekbe ivódni az amiben majd élni fogtok?
Milyen képet fog festeni rólatok a gyerek, ha apa így viselkedik, akkor viselkedhetek én is így, és belőle is egy hűtlen valaki lesz, aztán majd felnőtt korában járhat éveken át egy pszichológushoz, mert nem tudja a monogám kapcsolat alap szabályait.
Sajnos a barátnőm is így járt, az apja folyamatosan csalta az anyját, kiderült, most meg szenvedek a barátnőmmel, hogy megtanítsam neki azt, hogy a monogámia és a hűtlenség nem fér meg egymásközt, mivel már egyszer megcsalt.
Leástunk a mélyre, hogy vajon honnan eredhet az, hogy nem ismeri fel, hogy amit tesz az a másiknak, jelen esetben nekem fáj, nem látott pozitív képet, nem tudja, nem ismeri mert csak azt látta, hogy az apja csalja az anyját és neki ez teljesen normális.
Ez csak egy példa volt, hogy milyen negatív hozadéka lehet annak, hogy ha feluti a fejét a hűtlenség egy olyan párkapcsolatban ahol már gyerekek is vannak.
Szóval én a helyedben hazajönnék és keresnék egy olyan palit aki normális, őszinte és hűséges, és szeretetben, biztonságban és hűségben nevelhetem fel a gyermekeimet, hogy pozitív példát és képet mutassak nekik, hogy egy párkapcsolat milyen, hogy nem bántjuk azt akit szeretünk, hogy pozitív képet kapjon. Nem pedig egy lelki nyomorékot nevelek ki, akinek torz és tört képe lesz az emberi kapcsolatokról.
F
Ha a párod szeretné folytatni, mi a kérdés?
Folytassátok.
Viszont érdemes lenne párterápiára elmennetek, hogy még egyszer ne kerüljetek ilyen mélypontra.
Folytatni szeretné, persze. Egyszerre két nőt párhuzamosan dugni.
Hónapokon keresztül csalta!
Nem egyszer, hanem jó sokszor.
Azért "akarja" a kérdezőt, mert nincs ki mosson, főzzön rá, a szerető nem fogja kiszolgálni!
17
Igen ö szeretné. Azt mondta azert kerte meg a kezem mert tudta hogy én vagyok szàmára az igazi és elszúrta. Azt is mondta hogy érezte hogy ezzel kockàztat és ki fog minden bukni elöbb utobb..bàr nem ertem miert nem volt képes ö maga elmondani mert igy sokkal rosszabb.. azt mondta már regen befejezte ezzel a lánnyal de folyamatosan fenyegette hogy ha visszajön hozzam kitálal... hat nem tudom ez igaz-e ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!