Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. Fél éven keresztül csalt a párom van egy 2 és fél éves gyerekünk és jelenleg várandós vagyok a másodikkal...mit tegyek?
14 "Ami nekem szamit az az hogy nem tudom neki hinni éd ha ránézek hányingerem van"
Elmúlik
19
Nem vagyok benne biztos hogy vele maradok...minden nap ezen agyalok a pszichológusom nagyon abba az irányba akar terelni hogy folytassam
vele a kapcsolatot..teljesen el vagyok bizonytalanodva..mint apa 10/10 egy rossz szavam sem lehet a gyerek imádja az apját és ez fordítva is igy van de nem szabad elfelejteni hogy én mit érzek és attól mert anya vagyok attól még nem helyezhetem magamat az utolsó helyre...
Kérdező, téged mit érdekel, hogy igaz, vagy sem, amikor hónapokig mással szexelt, sőt azután, hogy vele volt, lesz*pta, te is megtetted és beléd engedte a farkát?
Nem mondta el, azért, mert nem akarta, hogy kiderüljön, hogy ne kelljen neki döntést hoznia, mert neki megfelel, hogy két nőt dug meg. Hülyíteni fogja a szeretőt is, mint téged, ugyanúgy, mint azelőtt.
Az a szerető azért mondta el, mert a drága párod fűt-fát ígért neki, mint pl. azt, hogy elhagy téged, hogy vele lehessen és miután nem tette meg borított jogosan.
Neked is ígérget szintén, de ha nem is azzal a nővel, de más nővel ugyanúgy megfog téged csalni.
Most rendbe vagytok anyagilag? Gondolom nem nagyon, vagy csak kissé. A kisbabának tudod, hogy mennyi minden szükséges, akkor megint vita lesz a pénz miatt? Megint hűtlen lesz? Igen, az lesz 99,99%.
A gyerekeid abba fognak felnőni, hogy az anyjuk szomorú és ideges, AMI ÁRT NEKIK! KIHAT AZ Ő ÉLETÜKRE A JÖVŐBEN, mint ahogy írta a férfi válaszoló, az lesz a minta.
Ok is hutlenek lesznek vagy az életben nem tudnak megbízni senkiben!
Miért nem biztosítasz nekik normális életkorulmenyeket? Egyedülálló anyaként ezerszer jobb, mint szétcsalt nőként és anyaként élni. Sőt összeismerkedhetsz olyan férfival, aki imádni fog téged és a gyerekeid is, a gyerekeid normális emberek lesznek.
Te ne csak azt nézd, hogy apa nélkül nőnek fel, mert látogatni látogathatja őket bármikor HA akarja, fizesse ami jár a gyerekeknek, de ne engedd, hogy hülyére vegyen ismét és hogy a gyerekeid abban nőjjönek fel!
24
Anyagi gondjaink mar nincsenek ami volt is az ö sara volt nekem van saját megtakaritasom ez miatt nem aggódok. Tudom mire van szüksége egy babának egyebkent mindent eltettünk az elsö gyerek utàn sok mindenre nem lesz szükség ez miatt nem aggódok tudom hogy ezek a dolgok rendben lesznek.
Sok mindent mérlegelnem kell és higgadtan kell döntést hoznom mert több ezer eurót bukhatok el ha csak úgy felmondok a munkahelyemen és hazamegyek
26-osnak igaza van.
Pár napja volt egy kérdés, ahol a 33 éves férfi és 30 éves felesége között ott alszik az immár 4 éves gyerekük, és a gyerek születése óta nem volt szex közöttük. A feleség meg kijelentette, hogy addig alszik ott a gyerek, amíg akar. És a szerencsétlen férfi még vívódik, mert szereti a családját. Azon az áron is, hogy 29 éves kora óta nincs szex az életében.
Aztán megy a csodálkozás, hogy miért lépett le a férfi a kicsi gyerek mellől.
Hát ízlések és pofonok de ha én megtudnám hogy a férjem akár csak egyszer is megcsalna (nem hogy fél éve dugópajtija lenne mellettem) maximum a cuccait jöhetne haza össze pakolni nem hogy még újra alá feküdtek...
A gondolatától is elkap a hányinger
Akkor ne menj haza, maradj ott, csak tőle külön. Bár ha elintezel mindent, akkor onnan is kapsz pénzt.
Vagy komolyan mit érdekel engem mi lesz veled... Viszont a gyerekeid sajnálom.
Egyébként eléggé szomorú, hogy a pénz miatt mérlegelsz miközben szétcsalt. Kezdem úgy látni már meg se haragudj, hogy igaza volt annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy csak kiírod magadból aztán visszafogadod a csalfa párod.
Nekem meg 5 is lehetne tőle, de ha megcsalt otthagynám, mint minden értelmes nő, mert nem csak magad kell nézni, mint írtam, hanem a gyerekeidet is!
Mindig benned lesz a tüske, nem fogod elfelejteni soha, amit tett, bizalmatlan leszel és mégha nem is lenne eszében, hogy félrelépjen (ami kétségtelenül hamis gondolat!), akkor is tönkre fog menni az óriási gyenge lábakon álló "kapcsolat".
Nincs meg az alap, nincs szerelem, tisztelet, őszinteség, bizalom és kommunikáció!
Akkor mire akarod fenntartani, ami süllyed? Gyerekekre, pénzre? Nem lehet!!!
Látod nem tudtad megállítani őt, őt még 20 gyerek, sem te nem állítja meg, hogyha egyszer hűtlen féreg. Az ilyen nem változik meg, csak megjátsza, de csak azért, mert a szerető valószínűleg kidobta, vagy mert nincs ki kiszogálja.
De ha akad más/a szerető ad neki esélyt miután szédíti, szintén megfog csalni, vagy elfog hagyni 2 gyerekkel! Nem fog nézni egyikőtöket sem, hiszen eddig sem tette!
Ígyis-ugyis az lesz a vége, hogy egyedül maradsz/félrelép, mert neki többet ér a szex mással, mint a családja! Ezért kéne most összeszedni magad, mindent elintézni, amit kell, mert most még könnyebb, de később nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!