Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 es fél éves kapcsolat, mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 es fél éves kapcsolat, mai randit elfelejtette mit tegyek? 20/l

Figyelt kérdés
Hajnal 5-kor felkeltem csak azért hogy láthassam, 7 re megbeszéltük hogy ott varom a lakása előtt de ő nem volt ott, hallottam h hangosan szól a zene folyamatosan nala, de nem nyitott ajtót, es mikor pont hazafelé jöttem , akkor irt facebookon hogy hol vagyok. Letezik ilyen?

2016. febr. 3. 16:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Irta facebookon pont akkor mikor mar hazaertem h sajnalja nagyon de kiment a fejèből h talit beszéltünk
2016. febr. 3. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem kopogtál elég hangosan. Nem hallotta a zenétől. Miért nem hívtad fel?

Ez Elvileg a felnőtt párkapcsolatok kategória. Vagy elég felnőtt a telefonáláshoz?

2016. febr. 3. 16:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem otthon volt.
2016. febr. 3. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmit ne tegyél. Mit kéne tenni? Elfelejtette, elfelejtette, azért két és fél év alatt egy ilyen eset férjen már bele, ha amúgy normális. (Ha meg nem, akkor az a baj, nem a ma reggel.)

Azt mondjuk nem értem, hogy nem sikerült addig csöngetned, kopognod, telefonálnod és üzenetet küldened, hogy észrevegye, de hát még ilyen is előfordul.

2016. febr. 3. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Kicsit inkonzisztens nekem a történet. Otthon volt, vagy nem volt otthon? Ha nem volt otthon, akkor hol volt, és miért szólt a zene? Ha otthon volt, miért nem tudtál bejutni hozzá? Fura...

Amúgy megesik az ilyen sajnos a legjobbakkal is.

2016. febr. 3. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!