Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, mely tulajdonságoknak kell megfelelnie egy ismeretlen fiúnak, hogy kapjon egy esélyt az ismerkedésre?
Például ültök az egyetemen és vártok egy órára, odalép a fiú és elhív például inni egy kávét.
Vagy szórakozóhelyen, odajön hozzátok és szeretne benneteket jobban megismerni.
Ahogy én látom
Neten: értelmesség, jó humor, helyesírás, jó fogalmazás, intelligncia.
Élőben: szuper test, borosta, "menő frizkó", gagyi menő ruhák/fuksz, jó kocsi stb.
ezért is maradok én a netnél...
Az egyetemen elkezdeni valami beszélgetést szerintem nem nehéz, főleg, ha közös óránk van. Legyen barátságos, mutatkozzon be. Ilyenkor egy kávé belefér, főleg ha sokat kell várni, mindenkinek kellemesebb így elütni az időt.
Ami nálam fontos, hogy előtte egy 20 percet legalább beszélgessünk és ne jöjjön túl közel hozzám, amit úgy értek, hogy ne másszon be a személyes terembe, mert az nagyon kellemetlen.
Ehhez még jól sem kell kinézni, szeretek új emberekkel megismerkedni, maximum szólnék neki, hogy csak barátkozni szeretnék, semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!