Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfit megsértünk az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit megsértünk az egojában, azzal van esély még bármire is a későbbiekben vagy halott topic?

Figyelt kérdés

Vagy az idő minden sebet begyógyít kategória?

Van pár férfi most is a praxisomban, akivel hasonló módon jártam el és rá egy fél évre, évre lehiggadtak és újból megkerestek és alakulhatna valami. Csak azok nem tetszettek annyira, mint a mostani, aki "elküldtem" melegebb éghajlatra. Vagyis, csúnya dolgokat nem írtam Neki sem, de nyíltan őszinte voltam a viselkedésével kapcsolatban. Konkrétan azt írtam, hogy egoista, öntelt és nem túl jellemes meg kissé gyerekes is. Persze, hiába írtam ezt, a szívem azért húz felé, de csak a szívem. Racionálisan belegondolva, viszont nem hozzámvaló. Veletek már volt ilyen?

Ez a férfi nem igazán úgy viselkedik, mint, amit én a szüleim 34 éves házasságában látok példaként, szóval nem is tudom. De mégis van benne valami. Valamilyen szinten az elvárásaim miatt alakult úgy, hogy megírtam neki, mit érzek. Persze arra is rájöttem, hogy hülyeség elvárásokat támasztani, hisz egy férfi mindig másképp lát dolgokat ó, mint egy nő és hogy Ő nem én vagyok...és elvártam, hogy úgy viselkedjen, ahogy én tenném, ha férfi lennék. Nem olyan egyszerűek ezek a női-férfi kapcsolatok. Lehet nekem is kicsit toleránsabbnak kellene lennem, de valahogy azt, hogy valaki valamit megígér nekem, de nem tartja be, azt mégsem tudom elfogadni. Mindenki azt mondja, hogy játszmázni kell egy kapcsolat elején, de én nem ilyen vagyok és előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy nem vagyok annyira a türelmességemről híres. Normális gondolatokat várok. Köszönöm.

2016. febr. 1. 12:30
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:

Döglött a jel, szerintem. És az is marad. Valószínűleg gyorsan kerített azóta mást, aki kielégíti vágyait.

Nagy csajozógép amúgy a srác?

26/F

2016. febr. 1. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Hat ha engem elkuldenek melegebb eghajlatra utana tobbet nem szolok hozza es meggyulolom... De ha oszinte velemenyt mondassz durvan akkor megharagszok ugyan de nem tart sokaig! De ez emberfüggő!
2016. febr. 1. 12:46
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem mondanám, hogy nagy csajozógép. Mert hiába néz ki jól, meggyőződése, hogy a nők bolondok és mindig azt is mondja, hogy nehéz normális csajszit találni! Nekem is ezt mondta, amikor megismertem. Jó kezdés :) Hogy ezért van egyedül több éve! Persze azt nehezebb bevallani, hogy nála sincs minden rendben! Mert Ő amúgy azt gondolja magáról, hogy Ő a nők álma és küzdjön érte egy nő.

Szerintem meg ez nem normális és az sem, hogy valaki, mint pl. Ő is....számtalan dolgot megígért és aztán nem tartotta be. Én a szüleim házasságából más példákat látok.

2016. febr. 1. 12:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Mindig mindenki azzal jön nekem, hogy türelmesen kell várakozni arra, amíg egy férfi jelentkezik. Nade meddig?Nekem nincsenek kötélből az idegeim. Ezt sem tartom normális dolognak, milliószor elmondta nekem, hogy komolyan érdeklem, de több esetben is előfordult, hogy eltűnt egy sor nélkül egy hétre. Persze volt olyan is, hogy minden nap írt. De az ilyen eltűnések kiverték nálam a biztosítékot. Persze már nem is kérdeztem rá, mert úgyis kitudna találni valami kamu szöveget. De számomra ez nem elfogadható, akkor sem.
2016. febr. 1. 12:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Engem pl nem tudnál megsérteni az egómban, mert nem vagyok annak rabja, azt viszont nem tudnám figyelmen kívül hagyni, hogy mindenféle jelzőket aggatsz rám anélkül, hogy megértenéd a problémáim valódi lényegét. Valójában ez a gond a világgal is, hogy az okozatokat látjuk, az okokat már képtelenek vagyunk észrevenni.
2016. febr. 1. 13:09
 6/11 Noren1989 ***** válasza:

Nyugi, eltűnései alkalmával valószínűleg más nőt ápolgatott, örülj neki, h megszabadultál tőle... Vagy ennyire kell a jellemtelen viselkedése?

26/F, továbbra is

2016. febr. 1. 13:10
 7/11 A kérdező kommentje:
5. Az a probléma, hogy én megérteném a problémáit, ha elmondaná és mélyebben beavatna az életébe
2016. febr. 1. 13:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Miért olyan biztos, hogy más nő volt a dologban?
2016. febr. 1. 13:26
 9/11 Noren1989 ***** válasza:
Ha tényleg érdekeled, nem igazán vannak hetes megszakítások, kivéve, ha valami fontos dolga van. Mit dolgozik az ürge? Utazós, vagy csak egyhelyben ül egész nap? Fesztiválra járás, esetleg?
2016. febr. 1. 13:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát az elején nem is voltak hetes megszakítások, mindig hívott, keresett. Hát Ő elég elfoglalt életet él. nem egy helyben ülős, inkább rohangálós.
2016. febr. 1. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!