Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó külsejű, jó anyagi háttérrel rendelkező, ám nagyon introvertált férfinak mennyi esélye van párkapcsolatot találni?
Mivel gazdag vagy, nyitott kapuk várnak...
Ha csóró lennél ugyanígy akkor örök cölibátus.
Azért csajént sokkal könnyebb.
Ugye írtál már a 4-esnek privátot?
Ha nem, akkor sajnos nem lesz soha kapcsolatod!
Én, mint lány mondom, hogy a jó külső, meg a pénz nem minden, mármint aki ezek miatt randizna veled, azzal nem is érdemes kezdeni (szerintem). Ismerkedni kell, intróként is (én extró vagyok, de szinte minden barátom intró), mármint ha egyetemista vagy, akkor gondolom olyan tantárgyakat tanulsz, ami a természettudományokhoz kapcsolódik. Namármost: nem járnak arra a szakra lányok? :) Tudom, hogy nehéz, de próbálkozni kell, mert szerintem neked egy olyan lány, aki a külsődért vagy a pénzedért van oda, csak egy újabb csalódás lenne, viszont nehezebb olyat találni, akia személyiségedért kedvel, ha nem próbálsz meg megszólalni. :)
Sok sikert! :)
16/L (aki egyébként extró, de biológiai kutató (valószínűleg agykutató) szeretne lenni, ki tudja, talán találkozunk pár év múlva :D )
Sajnos a zárt embereknek nehezebb megtalálni a társukat :(
tapasztalat,
ne add fel,keresd kitartóan,sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!