Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kb. Fél éven keresztül csalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. Fél éven keresztül csalt a párom van egy 2 és fél éves gyerekünk és jelenleg várandós vagyok a másodikkal...mit tegyek?

Figyelt kérdés
Február 18-án a születésnapom utàni napon tudtam meg hogy megcsalt a pàrom. Az elözményekröl annyit hogy tavaly augusztus óta egeszen karàcsonyig nagyon mélyponton volt a kapcsoltunk. Folyamatosan veszekedtünk be kell ismernem és tudom is hogy én is hibás vagyok. A konfliktusok anyagi problémák miatt voltak leginkább. Ö el is költözött egy idöre. Van egy 2 és fél éves gyerekünk és ez idö alatt mivel nem volt kimondva az hogy nem vagyunk egyutt teherbe estem. Karacsony utàn rendezödni kezdet a dolgok teljesen mashogy viselkedett velem és a születésnapomon megkérte a kezem. Másnap viszont robbant a bomba és ràmírt a szeretöje hogy vele csalt meg hónapokon keresztül.
2023. ápr. 15. 12:02
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

29

A második baba még akkor fogant amikor mèg nem tudtam hogy megcsal nem pedig az utàn. Ráadàsul végig véreztem az elsö trimeszter alatt vetélés veszélye miatt kórhàzban is voltam iszonyú volt de ez a baba valamiért élni akar és magmaradt.

30

Mivel a gyerek/gyerekek költsègekkel jàrnak sajnos ez a valóság így kénytelen vagyok ésszel gondolkodni és az anyagi dolgokra is gondolni úgyhogy utána fogok jàrni és megkérdezem esetleg a konzulátuson mi van ilyen helyzetben

2023. ápr. 15. 13:52
 32/55 anonim ***** válasza:
8%

28. Nálunk ugyanez a helyzet, csak a gyerek már 10 éves. A kollégám lánya 17 éves, azóta nincs náluk szex!

Én azt tervezem, hogy májustól aktívan belevetem magam a nőzésbe, akit érek azt dugok meg. Elég volt a normális családapát alakítani aki arra jó hogy két állásba gürizzen, bevásároljon, főzzön, takarítson, szereljen, mindent elintézzen. Emellett persze ne hanyagolja el magát, adjon a megjelenésére, otthon a feleségét meg a tenyerén hordja. Részemről itt ért véget ez a dolog, egy fog, egyetlen egy dolog fog csak számítani, hogy az elmúlt 10 évet bepótoljam! Ha egy nő annyira debil és ostoba hogy a férjét más nő karjaiba lökje, akkor erre nincs mit mondani! Mert hát vér ciki és borzasztó az a heti egy alkalom a férjével, aki eddig példásan helytállt mellettük. Nem, nincs lelkiismeret furdalásom, ugyanis rájöttem hogy az emberek kizáróllagosan a saját érdekeik mentén élnek. Akkor én miért ne tenném ezek után?

2023. ápr. 15. 13:56
 33/55 anonim ***** válasza:
74%

Elnézést 26, talán ismersz? És ismersz minden nőt is? Minden kapcsolatot is? Ja, hogy nem? Akkor miért szólítasz meg úgy, mintha a leghalványabb sejtelmed is lenne róla, hogy személy szerint én milyen vagyok párkapcsolatban? Ha már itt tartunk a férfiakra sokkal jellemzőbb, hogy szolgát és cselédet akarnak csinálni a nőből (vagy eleve azt keresnek), szépen mossanak, főzzenek, takarítsanak, neveljenek gyereket, hogy nekik már csak a kanapén kelljen döglödniük. Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére van.

Azért nekem normális férfi, mert én is normális nő vagyok, magic.

2023. ápr. 15. 14:01
 34/55 A kérdező kommentje:
Olvasva a kommenteket az a meglepö hogy annak ellenére hogy veszekedtünk a szex mindig müködött még a gyerek születése után is ezzel nálunk soha nem volt probléma ezért sem gondoltam volna hogy megcsal
2023. ápr. 15. 14:05
 35/55 anonim ***** válasza:
80%

32 "Én azt tervezem, hogy májustól aktívan belevetem magam a nőzésbe, akit érek azt dugok meg."

Nevetséges k.rva vagy :D

Gyereked büszke lehet rád.

2023. ápr. 15. 14:11
 36/55 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk őszintén nem értem, amelyik férfinek ennyire sanyarú sorsa van, mint szegény, ártatlan 32-esnek, az miért is nem válik/szakít és miért a félrebszás az első gondolata?? Jó igaz, nem mindenkinek lehet gerince, ez sajnos tény, sokak tudnak nélküle is élni.
2023. ápr. 15. 14:19
 37/55 anonim ***** válasza:
11%

35. Majd megadja neked is az élet a helyzetet, rá fogsz ismerni nyugi. Majd akkor és ott amikor nem is számítanál rá! Így meg aztán pláne.

Tudom, tudom, egy férfi az csak viselje el hogy a felesége a szájába hamuzik. Oké, igazad van. Minden rossz csak a férfiaktól ered. Oké! Még valami? Tipikus női lelki zsarolás: "a gyereked büszke lehet rád!" Egyébként igen, alkottam már elég sok maradandót, adtam neki iránymutatót. Na gyerünk, szedd össze magad, köss belém! 👍

Én ha a mai naptól rommá dugnám az összes szembe jövő nőt, ez a meccs akkor sem lenne még döntetlen sem.

A családon belüli ok nélküli szexmegvonás az olyan mint a családon belüli erőszak. Csak hát amíg a férfiakkal bármit meg lehet tenni büntetlenül, addig a nőkből áldozatot és mártírt csináltak. Mert a férfi legyen egy világítótorony a háborgó

tengeren, mutasson irányt a viharban, álljon ki minden viszontagságot, áldozza fel magát a nőért a családért! Ellenben szava az ne legyen, szavazati joga ,vágyai sem, tűrjön, maradjon csendben, fogadja el azt amit kap, éljen folyamatos bűntudatban... Mert hát a nők a teremtés egyetlen csodái, ők a mindenkori és egyetemes, minden korszakot átívelő áldozatai! Meg hát a férfiakat büntetni kell ahol csak lehet, ehhez meg a teljes politika és média asszisztál!

Ezek után boldogan dugok meg minden nőt! Bőven megfizettem már az árát némi testi élvezeteknek, a lelkiről már lemondtam. Ha ez neked nem tetszik az nálam nem sok vizet zavar, már csak azért sem mert nem dícsértél meg az elmúlt 20 évemért. Tudom, a nőknek alap szinten jár hogy egy férfi tejben-vajban fürössze minden téren, egyébként meg az ajtó előtt a lábtörlőn a helye! Szex, érzelmek? Fújjj, egy családapának? Undorító!

2023. ápr. 15. 14:32
 38/55 anonim ***** válasza:
74%
Melyik országban éltek?
2023. ápr. 15. 14:36
 39/55 anonim ***** válasza:
0%
Számít?
2023. ápr. 15. 14:39
 40/55 anonim ***** válasza:
82%

#37 de szépen bemagyaráztad magadnak, hogy semmi gond nincs azzal, amit művelni szeretnél, sőt, jár is neked :D

Egy hatalmas okádék r.banc vagy.

Es ezt a gyereked is megfogja tudni, és többet nem fog tudni rád apaként nézni.

2023. ápr. 15. 15:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!