Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kb. Fél éven keresztül csalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. Fél éven keresztül csalt a párom van egy 2 és fél éves gyerekünk és jelenleg várandós vagyok a másodikkal...mit tegyek?

Figyelt kérdés
Február 18-án a születésnapom utàni napon tudtam meg hogy megcsalt a pàrom. Az elözményekröl annyit hogy tavaly augusztus óta egeszen karàcsonyig nagyon mélyponton volt a kapcsoltunk. Folyamatosan veszekedtünk be kell ismernem és tudom is hogy én is hibás vagyok. A konfliktusok anyagi problémák miatt voltak leginkább. Ö el is költözött egy idöre. Van egy 2 és fél éves gyerekünk és ez idö alatt mivel nem volt kimondva az hogy nem vagyunk egyutt teherbe estem. Karacsony utàn rendezödni kezdet a dolgok teljesen mashogy viselkedett velem és a születésnapomon megkérte a kezem. Másnap viszont robbant a bomba és ràmírt a szeretöje hogy vele csalt meg hónapokon keresztül.
2023. ápr. 15. 12:02
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező nem a pasival fog kibacni, ha összepakol és elmegy, aztán meg egyedül nevelheti fel a két gyerekét. Hanem saját magával, meg a gyerekeivel."

Szerintem elég nagy kib.szás, ha elveszítesz mindent, ami számított, csak mert egy hímr.banc vagy.

Alig láthatja utána a gyerekeit, elveszíti a menyasszonyát, a gyerekei anyját, miközben a kérdező megszabadul egy ilyen olcsó rongytól, aki szétszakította a családot és volt gerince őt megcsalni, miközben VESZÉLYEZTETTETT TERHES.

Ez az egyik legundorítóbb, amit megtehet egy férfi.

Szóval lényegében a kérdezőnek semmi veszíteni valója nincs már, a férfike elintézte:)

2023. ápr. 16. 16:55
 52/55 A kérdező kommentje:
Döntöttem nem bocsájtok meg neki. Már utána néztem a lehetöségeknek Magyarországon és itt is. Ha minden jól megy talán tudnék itt venni magunknak (magamnak és a gyerekeknek) egy saját lakást ami kesöbb még befektetésnek is jó lehet ha netán mégis elmennénk. Ez màr amúgy is tervben volt a részemröl. A héten pedig lesz egy találkozóm egy ügyvéddel is aki segít a gyerektartással kapcsolatos dolgokkal. Nem vagyok képes ezt megbocsájtani és még fiatal vagyok ahhoz hogy olyan valakivel éljem le az életemet aki így megalázott.
2023. ápr. 18. 21:16
 53/55 anonim ***** válasza:
100%
Szurkolok neked, sikerülni fog és minden jobb lesz utána!:)
2023. ápr. 18. 21:28
 54/55 anonim ***** válasza:

Szerintemcsak azért pitizik, mert fél hogy hazajössz a gyerekkel és ezáltal kevesebbet lehet vele. Az írásodból az jön le, hogy tényleg jó apa, csak éppen téged nem tisztel sajnos.

Én sem bocsájtanék meg neki. Anno én is otthagytam, 3éves volt a fiam. Nem volt könnyű, de saját lábamon is megállok és találtam igazi társat.

2023. ápr. 19. 15:29
 55/55 A kérdező kommentje:

Jó apa ilyen téren nincsenek kétségeim és szerintem soha nem is lesz viszont mint partner/társ teljesen leírta magàt. 2 hónapja telt el de még mindig olyan mintha tegnap lett volna hogy elolvastam azt az üzenetet. De össze kell szedni magamat nem siránkozhatok tovább összel szülni fogok nem lehetek ilyen állapotban. Most úgy érzem minden nap számít.

Ö meg teperhet nyugodtan már késö!tudta mit kockàztat mindig tudta mégis megtette ez az ö döntése volt hogy ezt az utat választja hát akkor legyen így.

2023. ápr. 19. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!