Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. Fél éven keresztül csalt a párom van egy 2 és fél éves gyerekünk és jelenleg várandós vagyok a másodikkal...mit tegyek?
"A kérdező nem a pasival fog kibacni, ha összepakol és elmegy, aztán meg egyedül nevelheti fel a két gyerekét. Hanem saját magával, meg a gyerekeivel."
Szerintem elég nagy kib.szás, ha elveszítesz mindent, ami számított, csak mert egy hímr.banc vagy.
Alig láthatja utána a gyerekeit, elveszíti a menyasszonyát, a gyerekei anyját, miközben a kérdező megszabadul egy ilyen olcsó rongytól, aki szétszakította a családot és volt gerince őt megcsalni, miközben VESZÉLYEZTETTETT TERHES.
Ez az egyik legundorítóbb, amit megtehet egy férfi.
Szóval lényegében a kérdezőnek semmi veszíteni valója nincs már, a férfike elintézte:)
Szerintemcsak azért pitizik, mert fél hogy hazajössz a gyerekkel és ezáltal kevesebbet lehet vele. Az írásodból az jön le, hogy tényleg jó apa, csak éppen téged nem tisztel sajnos.
Én sem bocsájtanék meg neki. Anno én is otthagytam, 3éves volt a fiam. Nem volt könnyű, de saját lábamon is megállok és találtam igazi társat.
Jó apa ilyen téren nincsenek kétségeim és szerintem soha nem is lesz viszont mint partner/társ teljesen leírta magàt. 2 hónapja telt el de még mindig olyan mintha tegnap lett volna hogy elolvastam azt az üzenetet. De össze kell szedni magamat nem siránkozhatok tovább összel szülni fogok nem lehetek ilyen állapotban. Most úgy érzem minden nap számít.
Ö meg teperhet nyugodtan már késö!tudta mit kockàztat mindig tudta mégis megtette ez az ö döntése volt hogy ezt az utat választja hát akkor legyen így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!