Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Majd most tájékozódik és megtanulja, mit szóljon hozzá.
Focista mellett a fociban volt tájékozott, most meg majd eltanul mást is.
A svájci "négerek" kiejtették az olaszokat. (Lám, jó Balotellink nem volt ott.) 😂
Vajon drága exfocista exférjünk nézi a német-dánt az új műkörömépítő, fodrász, vagy abc-eladó kedvesével?
Elvégre jó hittan-erkölcstan tanárúr kérdezőnk elvei szerint subát a subához, gubát a gubához...😂
Hosszú vita lett itt ebből az egészből, de a mese megfejtésének a kitalálásában nem többet tudna segíteni az a buta nő? Ha kérdések merülnek fel, általaban felteszil egymásnak. Az adott személynek. Egy idegen nem lát bele egy másik ember életébe.
Nem tudhatod, hogy milyen sérülések történtek ott mentálisan esetelg fizikailag is. Nem tanul, nem fejlődik, zavar? Lehet csak te hiszed róla ezt. Beszélgettél valaha vele mélyebb dolgokról? Lehet olyan vagy vele is mint amit itt olvastam a sorok között, hogy bele folytod a szót mindenkibe.
Kibe fojtottam belé a szót? Ez technikailag miként kivitelezhető itt?
Miféle mentális, fizikai sérülések érhették a kicsikét annak a férjnek a részéről, kihez az alábbi szavakkal ment hozzá hét év együttélés után: nagyon jó ember sat., elolvashatod fentebb, többször leírtam már.
"Nem tanul, nem fejlődik, zavar?"
Ha őt nem, engem még annyira sem, csak akkor vágyait is ehhez szabja. Ha pedig grandiózusabbb tervei vannak, akkor azt igyekezzék önképzéssel, tanulással megvalósítani, ne pedig tisztességtelen eszközökkel.
"Lehet csak te hiszed róla ezt."
Ez nem hit kérdése.
"Beszélgettél valaha vele mélyebb dolgokról?"
Merthogy gondolod, mangalicával a táskánál, óránál, körömnél, telefonnál, fodrásznál, lakberendezésnél, nyaralásnál mélyebb dolgokról cserélnek eszmét? Megpróbálhatod. Sok szerencsét. Nyilván széles látókörével, hatalmas nyelvtudásával bármiről elbeszélget veled iq-ból...
Nagyon csúnyán beszélsz vagyis írsz most is. A zsírdisznóról miért kérdezel ha teljes sötétséget làtsz belülről?
Írod a külömböző frázisokat, ide citálsz olyan dolgokat a múltjából amit lezárt és ki nem szarja le van. Hogy nem tudsz vele beszélni az meg a saját sarad mert valószínűleg le sem űlsz vele úgy, hogy hallgasd. Kinézem belőled, hogy ahogy itt is ezt teszed, élőben is ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!