Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
2138-as:"te honnan tudod, hogy a jelenlegi férjével miről beszélget"
Hát nem Arisztotelész Nikomákhoszi etikájáról, azt elhiheted...
#2139 Persze, mangalicát is bármikor elhagyja, ha érdekei úgy kívánják és még lehetőségében áll.
Mert azért a húspiacon már erősen csökkent az értéke, pláne, ha gyereke is lesz...
"Ahogy korosodik az ember és információkat kap, tanul"
Akkor korosodj és tanulj, trollocska...
Énekeld inkább el a konzul úrnak a Csinibabából az Élj vele boldogan-t és te is kezdj végre új életet, szabadulj meg végre a rögeszmédtől, mert beleőrülsz itt nekünk a Kicsike utáni fájdalomba!
Aggódunk érted... 🤣
Ha te vagy a volt férj, remélem nem csodálkozol, hogy a nyuszi lelépett mellőled!
Mégis ki akarna együtt élni egy paranoid, rögeszmés, infantilis idiótával, aki valószínűleg még alkoholista is?
Neked az a bajod, hogy miért változott meg így ez a nő...
Az emberek változnak, ezt el kell fogadni. Én is sokmindenben változtam az évek során, más típusú férfi tetszik, mint fiatalabb koromban, más az igényszintem az emberi kapcsolatok terén, mindegy hogy párkapcsolat vagy baráti, másképp gondolkodom dolgokról, más dolgok fontosak.
És lehet, hogy 15-20 év múlva is kissé másabb felfogású leszek, mint most.
Te is lehet, hogy 10 év múlva másképp állsz majd az élethez.
Ha nem ilyen fiatalon jött volna össze veled, hanem érettebben, mondjuk 35 évesen, akkor sem biztos, hogy örökre szólt volna ez a kapcsolat. Ugyanúgy változhat az ember később is. Semmire sincs garancia.
2149-es:"miért változott meg így ez a nő"
Így? Hogy'? Miféle "változás"...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!