Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
"Nézd, ha vkinek balesetet okozol és le kell amputálni az egyik karját, egy idő után esetleg napirendre tér fölötte s akár még boldog is lehet. De azért jobban örülne két karnak..."
A valóságtól elrugaszkodott hasonlataid vannak.
Hogy akarsz boldog lenni olyan valakivel, aki már nem boldog veled?
A butának, telixart búvárruhának, minden xarnak lehordott exfeleséget sírod vissza a bunkó focista exférjnek?
Azt írtad még az ömlengéseid elején, hogy az exférj boldog nélküle és még csak nem is lett nőgyűlölő...
Akkor te mitől lettél boldogtalan és nőgyűlölő?
Ezt írtad: "felnéz az új férjére"
Mármint a pénztárcájára. Eléggé maradi, 19. sz-i mentalitásra vall. Egy magára valamit is adó 21.sz-i nő nem alázná így meg magát...
Rendben, ha így gondolod, akkor örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen nőtől. Minek kéne neked olyan, aki nem ad magára, meg hagyja megalázni magát?
2121-es:"az exférj boldog"
Erre írtam egy találó példát...
Ezt én sem értem. Volt itt ez a nő már minden: öreg, kövér, szellemileg és külsőre igénytelen (közben mindene a fodrász, körmös, ruha, táska, na mindegy), csalfa, buta, erkölcstelen, céda.
Na de azért csak kéne vissza abba a házasságba. Mi a fene? Akkor a kérdező az egxférjet is így lenézi, ennyire tartja, hogy ilyen nőt erőltetne mellé?
Kérdező, felvilágosíthatnál, mert nem értem.
#2125: Ezt most Te mondod a párról? És ha igen, akkor milyen felhang van a mondatban, olyan, hogy
'jaj, két remek ember, okosak, szépek, boldogan éltek volna míg világ a világ, ha a nő nem kíván meg egy vastagabb pénztárcát!'
Vagy inkább olyan, hogy
' Az egyik lelkileg sekélyes, külsejében ... búbárruha, a másik meg testileg remek, de hát nem akadémikus, csak egy NB2-es focista!'
Mert így, a 220 oldal után egyiket se érzem jogosnak, de akkor meg hogyan is lehettek pont egymáshoz valók?
Mert hogy a válás pont az mutatja meg, hogy nem voltak már egymáshoz valók!:)
#2128 Egy válás nem azt mutatja, hogy nem voltak egymásnak valók. Ez még formállogikailag sem lenne igaz.
Attól, mert az analfabéta szurtos kis gyufaárus lány hozzámegy a felső tízezer egyik monopoltőkéséhez, még nem jelenti azt, hogy nem a falujabéli, trágyaszagú, gumicsizmás Józsihoz illett volna...
-:"Egy életen át nem lehet fenntartani ezt a színházat. Valszeg, a feleség is rájött, ki ő valójában és milyen közegben érzi magát igazán otthon."
Pont, hogy most van színház. Szerinted olyan "közegbe" való, ahol most van? Milyen a mobil/ruha/óra/fodrász/körömfestésnél komolyabb témához tud ő szerinted hozzászólni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!