Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?

2023. okt. 27. 04:44
 2091/2244 anonim ***** válasza:
100%

"nem egyértelmű a leírásomból, de 11 év után váltak. 9 éve akkor voltak együtt (ekkor másfél éves házasok voltak), amikor kikerültek külképviseletre..."

Pardon, csak a hölgy az, akit kihelyeztek a külképviseletre!

Az exférj csak kiköltözött vele. De akár maradhatott is volna itthon...

jún. 26. 16:29
 2092/2244 anonim ***** válasza:

2088.

Én most először írtam neki pár napja. Meg is lepődtem, nem láttam még ennyi választ egy kérdésre, természetesen nem is olvastam el őket. Kiemelt kérdés volt, ezért válaszolnak neki még mindig

jún. 26. 23:25
 2093/2244 A kérdező kommentje:

"Valszeg, a feleség is rájött, ki ő valójában és milyen közegben érzi magát igazán otthon"

Egy könyvet nem olvasott, Rómában járván hosszú hetvégén az anyjával a kabátokat meg a táskákat nézegette, nem a múzeumokat.

12 éve elvégzett egy főiskolát,

azóta semmi, nulla nyelvtudás.

Csak a ruha, mobil, köröm fodrász: ez továbbra is az érdeklődési köre...

jún. 27. 07:02
 2094/2244 A kérdező kommentje:

"a hölgy az, akit kihelyeztek a külképviseletre"

Vakszerencsének köszönhetően. Az első száz hsz-ban elolvashatod, miként jutott ki.

"Az exférj csak kiköltözött vele"

Igen, ez így szokott lenni. Vagy szerinted a házastársak csak karácsonykor találkozzanak...?

jún. 27. 07:04
 2095/2244 A kérdező kommentje:

"Vakszerencsének köszönhetően. Az első száz hsz-ban elolvashatod, miként jutott ki."

P.o. az 53-as hsz-om...

jún. 27. 07:09
 2096/2244 anonim ***** válasza:

"Csak a ruha, mobil, köröm fodrász: ez továbbra is az érdeklődési köre..."

Ezeket finanszírozni is kell. A hölgy úgy döntött, hogy neki ezek a fontosak. Ezekből akar sokat és drágát és megunta a fő kenyérkereső szerepét. Arra vágyott, hogy most már róla gondoskodjon valaki, ne az ő vállát nyomják az anyagaiak és ne ő általa legyen valakinek kényelmes élete. Nem tudott már férfiként nézni a férjére, aki otthon várta az ingyen lakásban, hogy haza érjen és akit ő tartott el.

Ezek változtatták meg az évek alatt és ezért ábrándult ki, nem tudott már férfiként nézni a férjére. Nem utolsó sorban, ketyeg az idő, gyereket szeretne, de belátta, hogy ezt fő kenyérkeresőként nem tudja megtenni.

Itt vannak a válaszaid a miértekre. Üdv. "A kicsike"

jún. 27. 07:20
 2097/2244 A kérdező kommentje:

2087-es:"Én is ilyen voltam. Exem rajongott a forma 1-ért, én addig egy futamot nem láttam"

Mangalicának, NER-kegyenc lévén, kötelező szeretnie a focit, ígyhát kicsike mellette is ugyanúgy nézheti. Intellektuális változás nuku.

Vagy gondolod, esténként Arisztotelész Nikhomákhoszi etikájáról diskurálnak...?

jún. 27. 07:23
 2098/2244 anonim ***** válasza:
Nem, azt gondolom, esténként jókat szexelnek és próbálják összehozni a gyereket.
jún. 27. 07:27
 2099/2244 A kérdező kommentje:

2096-os:"Ezeket finanszírozni is kell."

Tehát a pénz, a mohóság, a kapzsiság volt a válóok.

"otthon várta az ingyen lakásban, hogy haza érjen és akit ő tartott el"

Ezt honnan veszed? Amúgy mi van az emancipációval? Ha ekkora anyagi igényei vannak a kicsikének, akkor képezi magát, továbbtanul, nem pedig azt nézi, melyik férfi tartsa el, mint egy 19. sz-i nő. Egy intelligens, öntudatos, 21. sz-i, felvilágosult nő maga teremti meg kívánt anyagi körülményeit...

jún. 27. 07:29
 2100/2244 A kérdező kommentje:
#2098 Tehát anyagiakért kínálja bájait idegen férfinak, mert másként nem tud előrejutni...
jún. 27. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!