Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnökömmel szexelési aktivitásban vagyok. Hogyan valljam be? Hogy mondanátok el? 29/N
Csúnya amit tettem,azonban nagyon vonzódom a főnökömhöz ez kölcsönös.A férjem eléggé hanyagol nem érzem magam nőnek mellette.A helyzet már 8 hónapja. De ez az egész komplex dologtól meg akarok szabadulni, rájöttem hogy a férjem szeretem. Mindennek ellenére sajnos nem tudtam ellenállni.Hogyan jöjjek ki ebből, opció ha életben nem említem meg ezt a dolgot? Nem akarom hazugságba fullasztani, pofám nincs odaállni elé és elárulni.
Hogyan tegyem tegyem meg??
29/N
Kérdező!
A 28-asra, erre a Barnabás nevű, pínáért pitiző incelpatkányra ne hallgass, mert csak itt akarja elveszteni a szüzességét. Veled.
”attól hogy egyszer "megbotlottam", nem jelenti azt hogy ringyó vagyok.”
Te nem egyszer botlottál, hanem 8 hónapon keresztül. és de igen, ringyó vagy. A kérdésed meg egy szájbabszott kamu.
45-ös bárkinek megadom a face profilom, akkor láthatja ki vagyok.
De igazad van féreg vagyok, mert utálom az emberiséget, csak a növényeket és állatokat szeretem.
48
Kit érdekel a profilod?
Akkor miért nem szexelsz növényekkel meg állatokkal? Azok legalább szóba állnának veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!