Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnökömmel szexelési aktivitásban vagyok. Hogyan valljam be? Hogy mondanátok el? 29/N
Csúnya amit tettem,azonban nagyon vonzódom a főnökömhöz ez kölcsönös.A férjem eléggé hanyagol nem érzem magam nőnek mellette.A helyzet már 8 hónapja. De ez az egész komplex dologtól meg akarok szabadulni, rájöttem hogy a férjem szeretem. Mindennek ellenére sajnos nem tudtam ellenállni.Hogyan jöjjek ki ebből, opció ha életben nem említem meg ezt a dolgot? Nem akarom hazugságba fullasztani, pofám nincs odaállni elé és elárulni.
Hogyan tegyem tegyem meg??
29/N
Nagyon sok feleséget hanyagolnak,de csak kis részük dugatja
szét magát az első bikával,akit a sors az útjába sodor.
Még kevesebben teszik ezt a főnökükkel.
Hogyan valld be? Hát szerintem hallgass róla mélyen,
és ha legközelebb szortsd össze a lábaidat,ha viszketni kezd.
#28 Szóval akinek van egy kis gerince és erkölcsileg nem fér bele az ilyen gusztustalan viselkedés felnőttként, az egyből egy álszent szűz kisfiú? Normális emberek meg szokták beszélni a problémáikat,nem egyből beleugranak egy másik pél×ba.
Sokra becsülheti magát a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!