Fizikai aktivitás esetén miért fájhat a fog?
Figyelt kérdés
Kicsit nem szokványos téma. Sajnos elkaptam a hányásos vírust, és hát na, amikor épp wc-n voltam, és hánytam, az erőlködés hatására éreztem, hogy fáj a fogam. Mintha belülről feszítené szét. Ez mitől lehet? Holnap reggel tudok menni az ügyeletre, csak érdekelne, hogy miért lehetséges ez?2023. júl. 14. 22:53
1/2 anonim válasza:
Az erôlkôdéstôl ilyen lehetséges! Jò lenne, ha csinàltattnàl egy panoràma rôntgent a fogaid àllapotàròl, sose lehet tudni nem e a gyökérrel van a gond!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Pont az a fogam fáj, ami már rezekálva is lett, tehát érdekes. Panoráma röntgenre pedig már van időpontom, köszönöm szépen!
2023. júl. 14. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!