Faterom fizikai aktivitása egyenlő a nullával. Máshol is van ilyen probléma?
Dettó. 61 éves, mondjuk elismerem, hogy dolgozott már eleget az életben. Segít nekem mindenben, amiben kell, viszek neki munkát rendszeresen, de azért a heti 5 nap, 8 órától nagyon messze van, amennyit dolgozik. Szerintem mindig ilyen volt, de ahogy idősödik (fura ezt kimondani, szerintem nem idős még), úgy él meg mindent egyre nagyobb problémaként. Ha viszek neki munkát, az első reakció mindig az, hogy "hú, pont most akartam elindulni kenyérért", és eljátssza, hogy ezzel most felborult az egész napja, holott a nap java részében ő is tévézik vagy internetezik. De egy rossz szavam nem lehet, mert mindig mindent megcsinál aztán időre, csak mártírkodik. Szerintem ez valami depresszióféle is lehet, és aggódok, hogy mi lesz majd később, mert mindig is befelé forduló ember volt. Van 1-2 barátja, de rajtuk kívül nem nagyon igényli a társaságot.
A te faterodnál mi lehet a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!