Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Faterom fizikai aktivitása...

Faterom fizikai aktivitása egyenlő a nullával. Máshol is van ilyen probléma?

Figyelt kérdés
Nem jár dolgozni,egész nap tv-zik meg számítógépezik. Ha le kell menni a boltba már minden baja van.
2016. aug. 8. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Dettó. 61 éves, mondjuk elismerem, hogy dolgozott már eleget az életben. Segít nekem mindenben, amiben kell, viszek neki munkát rendszeresen, de azért a heti 5 nap, 8 órától nagyon messze van, amennyit dolgozik. Szerintem mindig ilyen volt, de ahogy idősödik (fura ezt kimondani, szerintem nem idős még), úgy él meg mindent egyre nagyobb problémaként. Ha viszek neki munkát, az első reakció mindig az, hogy "hú, pont most akartam elindulni kenyérért", és eljátssza, hogy ezzel most felborult az egész napja, holott a nap java részében ő is tévézik vagy internetezik. De egy rossz szavam nem lehet, mert mindig mindent megcsinál aztán időre, csak mártírkodik. Szerintem ez valami depresszióféle is lehet, és aggódok, hogy mi lesz majd később, mert mindig is befelé forduló ember volt. Van 1-2 barátja, de rajtuk kívül nem nagyon igényli a társaságot.

A te faterodnál mi lehet a gond?

2016. aug. 8. 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Enyèm 48 èves. Nem jár társaságba ès nekem furcsa hogy nem is igényli. Lehet hogy valóban depressziós de attól még dolgozni igazán elmehetne. De gyakorlatilag megmozdulni nem akar.
2016. aug. 8. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Soha nem dolgozott? Valami programot pedig ki kell találni neki, mert ez csak rosszabb lesz. Nem szabad hagyni, hogy elhagyja magát.
2016. aug. 8. 11:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak 1-2 ève. De szerintem ezen nem tudok segíteni mert szoktam hívni hogy menjünk biliárdozni mert tudom hogy szereti meg hogy menjünk biciklizni de szinte semmit sem akar,csak van mint a befőtt.
2016. aug. 8. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!