Hogyan kérjem meg apát, hogy ne mutogassa magát, úgy, hogy ne sértődjön meg?
Apa 63 éves, szőrös, pocakos és eléggé feszült a kapcsolatunk, az első megszólalásomban keresi a beszólást és már vissza is támad. A probléma az, hogy egy szál fecskealsónadrágban van egész nap, még csak nem is fürdőnadrág, hanem egy kis bugyi, vakargatja magát és annyira gáz ilyenkor ezt látnom.
22 éves nő vagyok, itthon élek, nekem is nyár van, nekem is melegem van, de nem tudom mit szólna ha látnia kellene a lányát egy szál monokiniben vagy tangában izzadva a nappali közepén.
Bármilyen udvarias formában előhoznám neki, hogy vegyen már fel valami olyat, amiben nem domborodik ki a szerszám és nem látok bele a szőrös segge vágányába, mert nekem ciki! megsértődne.
Anyukád, ő hol van, vele nem tudsz beszélni erről ?
Lepd meg egy klassz bokszer alsóval vagy rövidnadrággal .
vegyél neki néhány rövid nadrágot. szerintem érteni fogja a célzást.
másik megoldás,hogy amikor tudsz elköltözöl és ha látogatóba jársz majd csak haza akkor csak felöltözik majd rendesen
Lehet itt lazáskodni, de mondjuk egy ilyen típushoz nem szívesen ugrok át még 5 percre sem:
Egyszerűen túl proli.. ráadásul a kérdező apja még a fenti képnél is gusztább lehet a leírtak alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!