Ismertek olyan apát akit a felesége megcsalt és mástól lett gyereke?
Nem ismerek ilyet.
Szerintem kiderülhet, ha a gyerek feltűnően nem hasonlít senkire sem a családban, de valaki másra meg igen. Persze ez lehet véletlen is.
Biztosan csak genetikai vizsgálattal lehet megállapítani.
Ma, amikor 30-40 eFt egy "nem hivatalos" DNS vizsgálat? Mivel az ilyen esetek ritkán jönnek egyetlen alkalomból, úgy, hogy a világon senki ne is tudjon róla, és a DNS-teszt bármikor elvégezhető, onnantól meg az apaság vélelmének megdöntése per 6 hét alatt lemegy, 90+%. Vannak itt is ilyen történetek, a legismertebb tán ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Olyat még nem láttam, amit írtál, hanem egy hihetetlennek tűnő, de igaz történetet a közelemben.
A férj és feleség munka miatt elhidegültek egymástól, már volt gyerek is, aki tiszta apuka volt, sajnos kikacsingattak a kapcsolatból, majd úgy döntöttek, adnak még egy esélyt egymásnak, a házasságnak, pár év után született még egy fiuk, aki döbbenetesen hasonlított arra, akivel évekkel előtte anyuka viszonyban volt (a férj akkor már tudott a személyről, a viszonynak addigra vége lett) apuka botrányt csinált, anyuka esküdött mindenre, hogy évek óta nem is látta a tagot, a gyerek már elmúlt 3 éves, amikor dns vizsgálat, és kiderült, tényleg apukáé a kissrác, aki azóta már nagyobb és még mindig a régi kapcsolat pasija hasonmása, amit senki sem ért. Fura fintora a sorsnak, vagy ki tudja...
Ez,hogy "ki a gyerek apja"csak a modern korban számító tényező,amikor még nem volt DNS vizsgálat,rengeteg gyerek nőtt fel abban a tudatban,hog xy az apja,aztán mégsem.Na meg olyan is volt,hogy az anya sem tudta biztosan.
Azt nem tudom mennyire lehet gyakori ez ma,de biztos jóval több,mint gondolnának.Elég egy félrelépés is,már abban is van esély,még ha védekeztek is.
Amúgy szerintem nem igazán az számít,hogy ki a biológiai apa,hanem,hogy ki neveli fel a gyereket.
Volt ismerettségi körömben ilyen. A nőci eljárogatott más fickókhoz a férje mellett és teherbe esett, de gondolom mindketten azt hitték, a férjé a gyerek (2. Volt már).
Aztán úgy a kissrác 7-8 éves korában derült ki, hogy nem a férj az apa, mikor a gyereknek vagy vérre, vagy vérátömlesztésre volt szüksége és nem volt senki alkalmas a családból rá.
Erről nekem egy régi és kicsit ide vágó rendőr vicc jutott eszembe.
A viccbeli rendőr mindig hátulról szeretkezik a feleségével éveken keresztül. Eltelik 10 év és eltelik 20, de csak nem akar más pozícióból szeretkezni.
Egyszer csak megfordul az asszony és látja, hogy a férje a gumibotjával csinálja a dolgokat és felkiált, ..szóval te mindig a gumibottal csináltad, de mégis hogy képzeled ezt, húsz éven keresztül így becsaptál engem.
Mire a rendőr megszólal,
...én se szóltam a három gyerekért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!