Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérjem meg apát, hogy...

Hogyan kérjem meg apát, hogy ne mutogassa magát, úgy, hogy ne sértődjön meg?

Figyelt kérdés

Apa 63 éves, szőrös, pocakos és eléggé feszült a kapcsolatunk, az első megszólalásomban keresi a beszólást és már vissza is támad. A probléma az, hogy egy szál fecskealsónadrágban van egész nap, még csak nem is fürdőnadrág, hanem egy kis bugyi, vakargatja magát és annyira gáz ilyenkor ezt látnom.

22 éves nő vagyok, itthon élek, nekem is nyár van, nekem is melegem van, de nem tudom mit szólna ha látnia kellene a lányát egy szál monokiniben vagy tangában izzadva a nappali közepén.

Bármilyen udvarias formában előhoznám neki, hogy vegyen már fel valami olyat, amiben nem domborodik ki a szerszám és nem látok bele a szőrös segge vágányába, mert nekem ciki! megsértődne.

2016. jún. 26. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
62%

58-as, köszönöm, hogy vetted a fáradságot a hosszú és tartalmas hozzászólásodhoz. Úgy látszik, hatott a mondanivalóm, mert végre összeszedted magad. Nem néztem ki belőled az elején ennyi gógyit, bár tény, hogy a jelét se nagyon adtad...

Ismerve már a kérdező által leírt szituációt, természetesen nem dicsérni fogom a szóbanforgó ruhadarabot. Ugyanezt a slip alsót valószínűleg dicsérni fogom máskor, ha megkérdezik tőlem, hogy "jó lesz-e ebben napozni a kertben?"

Szerintem ez igen logikus. Nem tudom, hol mondtam ellent magamnak.

A prolizást nem sértésnek szántam, hanem sima ténymegállapítás nem kevés valóságalappal.

Tekintve, hogy a proli réteg igen széles körben elterjedt, nekem is van alkalmam találkozni velük úton-útfélen. Nem kell nagyítóval keresni őket, nem nehéz tapasztalatot szereznem.

Minden eddigi tapasztalatom az, hogy minél prolibb valaki, annál többet szeret mutatni a testéből nyílvános, nem odaillő helyen vagy otthonában.

Lehet ezen felháborodni, de engedd meg, hogy a véleményemhez én is állhassak. Szólásszabadság van azoknak is, akik nem a tömeggel értenek egyet.

És ha már sértegetésről van szó: amit itt a kérdező kapott a fejére egyesektől... ahhoz képest az én írásaim kimondottan ártalmatlanok.

2016. júl. 4. 21:36
 62/75 anonim ***** válasza:
62%

60-asnak:

Van igazság benne, amit írsz, de őszintén szólva ez a (ki)magyarázás egy csöppet erőltetett és izzadtságszagú lett.

Az én tapasztalatom az ellenkező:

ha már a reggeli órákban félig besötétítesz (fény annak ellenére jön elég), akkor a lakás eleve nem melegszik fel 38 fokra.

Nyílván a lakás típusa is számít. Viszont néhány egyszerű trükkel egy felnőtt, gondolkodó ember el tudja érni, hogy ne hőkatlanban érezze magát a saját otthonában.

Ehelyett a többség inkább oldalakon keresztül magyarázza itt a kulturálatlan apuka bizonyítvânyát már-már fájdalmas kimagyarázásokkal.

Az egyik hozzászólásomban linkeltem még egy képet is egy szellős nyári rövidnadrágról. Ami tökéletes viselet sokaknak 40 fok felett is. Nem férfibugyi, ugyanakkor nem kell szégyellni magát senkinek se benne. De itt sokaknak az se jó.

Senkinek semmi nem elég jó.

A meztelenkedés az egyetlen jó megoldás a többségnek.

Csak kíváncsi vagyok, mások vajon hogy bírják ki ezt a meleget egy normálisabb nyári öltözetben otthon? Ők egész biztosan valami kiváltságos személyek, akiknek komoly tudás szükségeltetik ehhez. Csak ez lehet a magyarázat...

2016. júl. 4. 22:04
 63/75 anonim válasza:
43%

"Csak kíváncsi vagyok, mások vajon hogy bírják ki ezt a meleget egy normálisabb nyári öltözetben otthon? Ők egész biztosan valami kiváltságos személyek, akiknek komoly tudás szükségeltetik ehhez. Csak ez lehet a magyarázat..."

Van másik, sokkal ésszerűbb magyarázat is. Ők inkább szenvednek, mert "nem prolik" a nézeted szerint aki legalább otthon szeretné elengedni magát a saját családja előtt a saját otthonában kényelmesen.

Sok mindent el lehet viselni az életben ha nagyon muszáj, kisebb nagyobb szenvedések árán. Az általad nem proliknak jobban el kell viselniük a kínokat a szenvedést, hogy megkapják a kulturált viselkedés érdemérmét.

Aki meg otthon akarja érezni magát a saját lakásában, nem akar szenvedni a kánikulától de nem jut egy klíma berendezésre megvásárlására, felszereléséra és üzemi költségére 3KW! neki az nem kultúrember ugye?

Elképesztő gondolkodás csak azért mert egy lány nem tudja elviselni a saját apja testének látványát még ilyen különleges természeti körülmények között se, kánikulában. Aztán lehet, hogy ő meg ki jár nudizni. Furcsák az emberek. Vannak akinek jóval kényesebb az ízlése mint az erkölcse! Más szemében a szálkát is a sajátjában a gerendát sem. Ezek azért nagyon igaz dolgok ám!

2016. júl. 5. 04:04
 64/75 anonim ***** válasza:
65%
Ha ugyanez a szitu forditva lenne a lany felsoresz nelkul egyszal tangaban rohangalna akkor mindenki fel lenne haborodva hogy milyen k...a mutogatja magat meg az apjanak is. egyebkent az hogy a nadrag szara 10 cm re hosszabb es a dereka annyival zarodik feljebb hogy ne logjon ki a szoros feneke vagasa semmit nem valtoztat a melegerzeten. az hogy vannak akik normalisan oltoznek fel otthon is nem azt jelenti hogy kosztumben meg oltonyben maszkalnak otthon hanem olyan rovidnadragban es lenge ruhaban vagy rovidnadragban amiben nem neznek ki gusztustalanul. En nem otthon elek es egyre inkabb az az erzesem hogy az utobbi evtizedekben ti a szabadsagot meg a jogokat osszekeveritek a bunkosaggal es rosszindulattal. ezert hivnak mindenhol "balkani " nepnek benneteket. minel tovabb el az ember kulfoldon en mar tobb evtizede, annal jobban feltunik a kulonbseg es ez sajnos nem elonyotokre szolgal, tisztelet a kivetelnek.
2016. júl. 5. 07:59
 65/75 anonim ***** válasza:
0%
#61-es, muszáj volt alaposabban elmagyaráznom neked a szitut (mint az óvodában), a felnőtt, átlag IQ-val rendelkező olvasóknak írt verzió számodra túl bonyolult volt. Nem szívesen írok kisregényt olyan teljesen egyértelmű, könnyen belátható dolgokról, ami két mondatból átlátható, örülök, hogy (legalább félig meddig) végre sikerült megértened, amit már kétszer leírtam, talán megérte a fáradságot.:D
2016. júl. 5. 11:54
 66/75 anonim ***** válasza:
40%
#64, hány külföldi családdal vagy olyan nexusban, hogy meghívnak az otthonukba, és úgy mutatkoznak előtted, ahogy a családtagok előtt? Ja, hogy eggyel sem? Akkor meg miről irkálsz itt fölöslegesen?:D
2016. júl. 5. 11:57
 67/75 anonim ***** válasza:
50%

"Van másik, sokkal ésszerűbb magyarázat is. Ők inkább szenvednek, mert "nem prolik"..."

Egy normális nyári rövidnadrágban szenvednek... persze. Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Aki 2 cm-rel hosszabb rövidnadrágot húz magára otthon, az szerinted csak szenvedhet. Érdekes gondolat.

"#64, hány külföldi családdal vagy olyan nexusban, hogy meghívnak az otthonukba, és úgy mutatkoznak előtted, ahogy a családtagok előtt? Ja, hogy eggyel sem? Akkor meg miről irkálsz itt fölöslegesen?:D"

Kérdezel tőle valamit, és rögtön meg is válaszolod helyette. Ez a kabaré csúcspontja.

Honnan vagy ennyire képben, hogy ő külföldön milyen családokkal és milyen közeli kapcsolatban áll?

Minden szavad felfogtam amúgy, de engedelmeddel nem értek velük egyet.

2016. júl. 5. 17:37
 68/75 anonim ***** válasza:
37%

"Kérdezel tőle valamit, és rögtön meg is válaszolod helyette. Ez a kabaré csúcspontja. "

Roppant egyszerű a magyarázat (bár nem gondoltam, hogy itt is le kell mennem óvodás szintre): ahogy a kérdésben szereplő apuka, úgy a külföldön élők sem úgy mutatkoznak a vendégeik előtt, mint szűk családi körben. Így aztán aligha alkothat képet bárki arról, hogy mik a szokások külföldön, és mennyiben különböznek az itthoniaktól.:-)

Amúgy nem tudom, mivel nem értesz egyet abból, amit írtam, ugyanis semmire nem érveltél érdemben, csak bunkóztál vagy csúsztattál. A prolizást, gondolom, te sem tekinted "észérv"-nek, bár lehet, hogy túl sokat feltételezek (még mindig, nehéz ilyen szintre lemennem.)

2016. júl. 5. 17:47
 69/75 anonim ***** válasza:
40%

Ugyan itthon csak hárman nők vagyunk. Anya,nővérem és én. Itt nálunk nincs légkondi. A lakásunk nyugati fekvésű,ezért egész délitán besüt a nap a hetedik emeleti lakásunkba. Még szép,hogy mind a hárman kb félpucérok vagyunk,csak egy bugyi van rajtam,max atléta. Ha nemvárunk vedégeket,miért ne pucérkodhatnánk a lakásban a kánikulában. Ettől még nem leszünk prolik. Egyetemisták vagyunk,anyán vegyészmérnök. Kikérem magamanak,ha valaki ezért leproliz!!

Ha apám izt élne, nem zavarna,haa félpucér lenne.

Itthon had legyen már annyira pucér aaz ember,amennyira akar. Természeten úgy,hogy a szomszéd ne lássa,más kivülállóra ez nem tartozik.

2016. júl. 5. 17:52
 70/75 anonim ***** válasza:
50%

"Roppant egyszerű a magyarázat (bár nem gondoltam, hogy itt is le kell mennem óvodás szintre): ahogy a kérdésben szereplő apuka, úgy a külföldön élők sem úgy mutatkoznak a vendégeik előtt, mint szűk családi körben. Így aztán aligha alkothat képet bárki arról, hogy mik a szokások külföldön, és mennyiben különböznek az itthoniaktól.:-)"

...mert egy magyarnak nem lehet ám külföldi rokonsága/csalâdja, ugye?

Bőven elég összeházasodni egy külfödivel, és a partner családja már a te családod is. Simán átéled, miyenek egy külföldi család mindennapjai.

Sajnálom, hogy ilyen egyszerű lehetőséget nekem kell az óvodás szintemmel felvetni neked.

"Amúgy nem tudom, mivel nem értesz egyet abból, amit írtam, ugyanis semmire nem érveltél érdemben, csak bunkóztál vagy csúsztattál. A prolizást, gondolom, te sem tekinted "észérv"-nek, bár lehet, hogy túl sokat feltételezek (még mindig, nehéz ilyen szintre lemennem.)"

Senkivel nem bunkóztam, csak szâmodra fájdalmasan őszinte voltam.

Aztán mégis miért kéne kímélni a népet?

Nekiugrani először a kérdezőnek, utána meg játszani itt az érzékenylelkűt, az nekem eléggé fura. A kedves bánásmódot ki kell talán érdemelni.

Márpedig nemcsak nekem, hanem mindenki számára elgondolkodtató érvnek kellene lennie, hogy mennyire proli az, aki egész nap egy szál fecskében izeg-mozog, és hol a fél t.ke, hol a fél v.laga lóg ki közben.

Nem értek egyet azzal a felfogással, hogy "a saját otthonomban olyan gusztustalan állat lehetek, amilyen csak akarok", főleg ha másokkal élek még egy fedél alatt.

Ahol a kulturáltság vagy annak hiánya nem elég komoly érv, ott a szintnek már nagyon mélynek kell lennie.

2016. júl. 5. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!