Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A főnökömmel szexelési aktivit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főnökömmel szexelési aktivitásban vagyok. Hogyan valljam be? Hogy mondanátok el? 29/N

Figyelt kérdés

Csúnya amit tettem,azonban nagyon vonzódom a főnökömhöz ez kölcsönös.A férjem eléggé hanyagol nem érzem magam nőnek mellette.A helyzet már 8 hónapja. De ez az egész komplex dologtól meg akarok szabadulni, rájöttem hogy a férjem szeretem. Mindennek ellenére sajnos nem tudtam ellenállni.Hogyan jöjjek ki ebből, opció ha életben nem említem meg ezt a dolgot? Nem akarom hazugságba fullasztani, pofám nincs odaállni elé és elárulni.

Hogyan tegyem tegyem meg??

29/N

2023. júl. 27. 11:46
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
93%
8 hónapja tartó viszony, nem megbotlás, hanem akarattal fenntartott kapcsolat. Ne sajnáltasd magad, te döntöttél a viszony mellett, nem más.
2023. júl. 27. 11:47
 2/49 anonim ***** válasza:
84%
És ha éppen nem a legjobb a házasságod akkor az a megoldás, hogy félremész? Nem hinném, hogy a megcsalásra bármi magyarázat lenne. Ha megtetted vállald a következményeit, ne kifogásokat keress.
2023. júl. 27. 11:48
 3/49 anonim válasza:
82%
Elég szar kifogás már bocs. Ha úgy érzed el vagy hanyagolva, akkor odállsz a férjed elé és azt mondod: "szívem problémám van a kapcsolatunkkal, úgy érzem elhanyagolsz". És akkor megoldjátok. A szád nem csak arra van amit a főnököddel csináltál..
2023. júl. 27. 11:48
 4/49 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes módszereid vannak arra, hogy mi a megoldás az elhanyagoltságra 29 éves létedre. Én a helyedben lapos kúszásban mennék a férjed elé, de arra számíthatsz, hogy lehet, hogy nem akar már veled lenni ezek után. Szóval készülj fel lelkiekben mindenre. Remélem megtanulod ezek után, hogyan érezd magad nőnek. És ezt minden rossz indulat nélkül írtam. (24/L)
2023. júl. 27. 11:49
 5/49 anonim ***** válasza:
97%
Én nem hiszem, hogy a férjed ezt el fogja fogadni. Még arra sem foghatod, hogy elvesztetted a fejed (ami szerintem kamu indok), mert többször megtörtént. Te nem megcsaltad a férjed, hanem viszonyt folytattál a háta mögött. Egyébként mi változott, hogy most már úgy látod, működne a házasságod? Mivel nem beszéltetek a problémáról, gondolom ugyanannyira vagy elhanyagolva, mint korábban.. Te megbocsátanád neki egyébként? Mert én a helyedben - bár velem ilyen nem történne - összecsomagolnék és elhagynám. Indokul elmondanám, hogy félreléptem, amit megbántam, de szerintem megbocsáthatatlan, úgyhogy nem is kérem ilyesmire. Valószínűleg nem fog többé keresni azzal, hogy van még remény.. ha mégis, akkor nagy szerencséd van. Egyébként olyan szerintem nincs, hogy valami soha ne derüljön ki - innentől kezdve hazugság lenne az életed, amibe egyszer bele fogsz bukni.
2023. júl. 27. 11:49
 6/49 A kérdező kommentje:
bocsánat rossz kategória valaki át tudja rakni?
2023. júl. 27. 11:50
 7/49 anonim ***** válasza:
87%
szexelési aktivitás :D
2023. júl. 27. 11:52
 8/49 anonim ***** válasza:
38%
A Humorba?
2023. júl. 27. 11:52
 9/49 A kérdező kommentje:

7

bocs telóról írtam... elég hülyén néz ki valóban.

2023. júl. 27. 11:58
 10/49 anonim ***** válasza:
74%

A saját személyi nagyságom világlik ki, hogy látom azt, hogy más válaszolótársak ítélkeznek is, én pedig nem fogok. Hiszen nem ez volt a kérdés, nem moralizálásra kértek fel, hanem van egy probléma, amit meg kell oldani.

Szóval ítélet- és véleményalkotás nélkül:

Ha a főnöködhöz vonzódsz és a részéről ez kölcsönös, valamint te is azt akarod, akkor el lehet válni a férjedtől és a főnökkel, mint új partnerrel folytatni. Itt csak az egyenes, őszinte beszéd éri meg, alázás, gyalázás nélkül.

Ha mégis a férjed mellett maradnál, nehéz ügy, mert a főnök egója nem fogja díjazni, hogy azt mondd: "ne folytassuk tovább". Egy munkahelyváltás is akkor megoldás, hogyha a főnököd részéről nem fenyeget az a veszély, hogy sértettségében "kitálaljon".

Sajnos benne van a pakliban a "két szék közül a pad alá" is, mivel a férjed, ha megtudja, valószínűleg nem fog könnyedén átsiklani felette. Legalábbis kicsi rá az esély.

Nem szép a hazugság, de talán köztes megoldásnak jó lehet, hogy a férjed felé kis botlásként aposztrofálod, a főnökkel befejezed. Ennek viszont az a hátulütője, hogy a férjed bizalmát elveszíted, a hazugság miatt meg egy életen át szarul érzed magad.

Vagy kezdhetsz teljesen új életet, mindkét pasit kizárva az életedből.

Da sajnos nem úszható meg valamiféle konfrontálódás és szenvedés.

Max a jövőre népzve leszűrhetőek a konzekvenciák, hogy milyen helyzetbe ne hozd többé magadat.

2023. júl. 27. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!