Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnökömmel szexelési aktivitásban vagyok. Hogyan valljam be? Hogy mondanátok el? 29/N
Csúnya amit tettem,azonban nagyon vonzódom a főnökömhöz ez kölcsönös.A férjem eléggé hanyagol nem érzem magam nőnek mellette.A helyzet már 8 hónapja. De ez az egész komplex dologtól meg akarok szabadulni, rájöttem hogy a férjem szeretem. Mindennek ellenére sajnos nem tudtam ellenállni.Hogyan jöjjek ki ebből, opció ha életben nem említem meg ezt a dolgot? Nem akarom hazugságba fullasztani, pofám nincs odaállni elé és elárulni.
Hogyan tegyem tegyem meg??
29/N
7
bocs telóról írtam... elég hülyén néz ki valóban.
A saját személyi nagyságom világlik ki, hogy látom azt, hogy más válaszolótársak ítélkeznek is, én pedig nem fogok. Hiszen nem ez volt a kérdés, nem moralizálásra kértek fel, hanem van egy probléma, amit meg kell oldani.
Szóval ítélet- és véleményalkotás nélkül:
Ha a főnöködhöz vonzódsz és a részéről ez kölcsönös, valamint te is azt akarod, akkor el lehet válni a férjedtől és a főnökkel, mint új partnerrel folytatni. Itt csak az egyenes, őszinte beszéd éri meg, alázás, gyalázás nélkül.
Ha mégis a férjed mellett maradnál, nehéz ügy, mert a főnök egója nem fogja díjazni, hogy azt mondd: "ne folytassuk tovább". Egy munkahelyváltás is akkor megoldás, hogyha a főnököd részéről nem fenyeget az a veszély, hogy sértettségében "kitálaljon".
Sajnos benne van a pakliban a "két szék közül a pad alá" is, mivel a férjed, ha megtudja, valószínűleg nem fog könnyedén átsiklani felette. Legalábbis kicsi rá az esély.
Nem szép a hazugság, de talán köztes megoldásnak jó lehet, hogy a férjed felé kis botlásként aposztrofálod, a főnökkel befejezed. Ennek viszont az a hátulütője, hogy a férjed bizalmát elveszíted, a hazugság miatt meg egy életen át szarul érzed magad.
Vagy kezdhetsz teljesen új életet, mindkét pasit kizárva az életedből.
Da sajnos nem úszható meg valamiféle konfrontálódás és szenvedés.
Max a jövőre népzve leszűrhetőek a konzekvenciák, hogy milyen helyzetbe ne hozd többé magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!