Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A főnökömmel szexelési aktivit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főnökömmel szexelési aktivitásban vagyok. Hogyan valljam be? Hogy mondanátok el? 29/N

Figyelt kérdés

Csúnya amit tettem,azonban nagyon vonzódom a főnökömhöz ez kölcsönös.A férjem eléggé hanyagol nem érzem magam nőnek mellette.A helyzet már 8 hónapja. De ez az egész komplex dologtól meg akarok szabadulni, rájöttem hogy a férjem szeretem. Mindennek ellenére sajnos nem tudtam ellenállni.Hogyan jöjjek ki ebből, opció ha életben nem említem meg ezt a dolgot? Nem akarom hazugságba fullasztani, pofám nincs odaállni elé és elárulni.

Hogyan tegyem tegyem meg??

29/N

2023. júl. 27. 11:46
1 2 3 4 5
 31/49 Barnabas333 ***** válasza:
41%
29-es az gusztustalan, hogy tárgyként magunkhoz láncolunk egy embert, de az emeberiség mindig is önző volt. A férfiak genetikaliag nem monogámok, így születünk a fajfentartás érdekében, ezt letagadni álszentség szerintem. De persze 35 éves koromig én sem így gondolkodtam, de már kinyilt a szemem. Megértem, ha másoknak még nem nyílt ki.
2023. júl. 28. 11:41
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

A hűség/hűtlenség az nem adottság, hanem döntés.

Az ember egyébként eléggé szembe megy az őstermészettel, hogy ennyire erőlteti a monogámiát meg a holtodiglan holtomiglant.

Úgy vélem, bár nem én viselem a bölcsek kövét, hogy mindegy hogy élünk, csak legyen egyezés a partnerrel. Azaz diszfunkcionális az a kapcsolat, ahol az egyik hűséges és kizárólagosságra vágyik, a másik pedig nem. De több szabadelvű ember találkozik, akik egymás jóváhagyásával kefecelnek jobbra balra, azon nincs jogunk ítélkezni.

2023. júl. 28. 12:38
 33/49 Barnabas333 ***** válasza:
68%
32-es igazad van. Nekem élettársam van, aki már külön jár túrázni, külön szobában él, én meg a 10 éves gyerekünkkel. De már ha csak azt felvettem egy másik nőnek, hogy jöjjen el sétálni egyet és beszélgetni, már én vagyok a "tömeggyilkos bünőző." A buták meg fiatalok, meg egyből bedobják a kulcsszót, hát kezd új életet, mi ebben a nehéz? De én nem akarok 46 évesen, csak szeretnék akár beszélgetni más nőkkel, de ez egy olyan bizalmatlan világ lett sajnos.
2023. júl. 28. 12:54
 34/49 A kérdező kommentje:

Csak szexre volt szükségem és törődésre mint bármely nőnek. Amit itthon nem kaptam meg.

Hiába próbáltam róla beszélni, hogy változtasson és foglalkozzon velem többet, mert szükségem van rá, csak a munával volt elfoglalva. És igen jól esett hogy valaki foglalkozott velem. Nagy baj?

2023. júl. 28. 17:57
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
34. Csak pont nem a fonokkel kellet volna..
2023. júl. 28. 18:19
 36/49 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Barnabas, mi nők sem vagyunk monogámok.

Max. a tehènke többgyerekes nők, akik senkinek sem kellenek :D

2023. júl. 28. 18:49
 37/49 anonim ***** válasza:
83%
34. Ha nem foglalkozott veled, akkor miért nem váltál el tőle? Nem egyszerűbb, mint aztán magyarázkodni meg titkolózni?
2023. júl. 28. 20:05
 38/49 anonim ***** válasza:
22%
37. Izgalom. A nok izgalom , drama nelkul olyanok munt a virag viz nelkul..
2023. júl. 28. 20:12
 39/49 Barnabas333 ***** válasza:
41%

Kedves 36 örülök. Én most próbálom mással lekötni magam. Akváriumokkal, ha már senkinek sem kell a csókom és érintésem.

Pedig sosem dohányoztam és hosszú masszásos zongorista ujjaim vannak. Olyan jó lenne aszexuálissá válni. De nagyon klassz hobby az akvarisztika, de ettől még a lelkemnek nem jobb.

2023. júl. 28. 20:45
 40/49 A kérdező kommentje:
Nyilván itt mindenki szent. Hibáztam igen, elismertem, attól hogy egyszer "megbotlottam", nem jelenti azt hogy ringyó vagyok.
2023. júl. 29. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!