Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnökömmel szexelési aktivitásban vagyok. Hogyan valljam be? Hogy mondanátok el? 29/N
Csúnya amit tettem,azonban nagyon vonzódom a főnökömhöz ez kölcsönös.A férjem eléggé hanyagol nem érzem magam nőnek mellette.A helyzet már 8 hónapja. De ez az egész komplex dologtól meg akarok szabadulni, rájöttem hogy a férjem szeretem. Mindennek ellenére sajnos nem tudtam ellenállni.Hogyan jöjjek ki ebből, opció ha életben nem említem meg ezt a dolgot? Nem akarom hazugságba fullasztani, pofám nincs odaállni elé és elárulni.
Hogyan tegyem tegyem meg??
29/N
A hűség/hűtlenség az nem adottság, hanem döntés.
Az ember egyébként eléggé szembe megy az őstermészettel, hogy ennyire erőlteti a monogámiát meg a holtodiglan holtomiglant.
Úgy vélem, bár nem én viselem a bölcsek kövét, hogy mindegy hogy élünk, csak legyen egyezés a partnerrel. Azaz diszfunkcionális az a kapcsolat, ahol az egyik hűséges és kizárólagosságra vágyik, a másik pedig nem. De több szabadelvű ember találkozik, akik egymás jóváhagyásával kefecelnek jobbra balra, azon nincs jogunk ítélkezni.
Csak szexre volt szükségem és törődésre mint bármely nőnek. Amit itthon nem kaptam meg.
Hiába próbáltam róla beszélni, hogy változtasson és foglalkozzon velem többet, mert szükségem van rá, csak a munával volt elfoglalva. És igen jól esett hogy valaki foglalkozott velem. Nagy baj?
Kedves Barnabas, mi nők sem vagyunk monogámok.
Max. a tehènke többgyerekes nők, akik senkinek sem kellenek :D
Kedves 36 örülök. Én most próbálom mással lekötni magam. Akváriumokkal, ha már senkinek sem kell a csókom és érintésem.
Pedig sosem dohányoztam és hosszú masszásos zongorista ujjaim vannak. Olyan jó lenne aszexuálissá válni. De nagyon klassz hobby az akvarisztika, de ettől még a lelkemnek nem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!