Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A főnökömmel szexelési aktivit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főnökömmel szexelési aktivitásban vagyok. Hogyan valljam be? Hogy mondanátok el? 29/N

Figyelt kérdés

Csúnya amit tettem,azonban nagyon vonzódom a főnökömhöz ez kölcsönös.A férjem eléggé hanyagol nem érzem magam nőnek mellette.A helyzet már 8 hónapja. De ez az egész komplex dologtól meg akarok szabadulni, rájöttem hogy a férjem szeretem. Mindennek ellenére sajnos nem tudtam ellenállni.Hogyan jöjjek ki ebből, opció ha életben nem említem meg ezt a dolgot? Nem akarom hazugságba fullasztani, pofám nincs odaállni elé és elárulni.

Hogyan tegyem tegyem meg??

29/N

2023. júl. 27. 11:46
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
82%

Nehéz kérdés. Kolléganőm mesélte,hogy Férjével semmit nem tudott egy időben megbeszélni, szar volt minden. Majd jött egy pasi, és 4-5 évig folytattak titkos viszonyt. Elvileg a férj nem tudott semmit. Aztán a szeretővel nem tudtak kompromisszumot kötni,hogy ki kihez költözik, mi lesz a gyerekekkel, és így egyik napról a másikra megszűnt a kapcsolat a szeretővel. A férjjel leült az asszony megbeszélni a problémákat, és azóta jó minden. Régóta házasok, 30 éves gyerek van.

Szóval ebből azt akarom kihozni,hogy nem ítélem el a kérdezőt. Ha probléma van a házasságban, beszéljétek meg, mondd el,mi bánt, ő is mondja el,ha baja van. Kössetek kompromisszumot. Ha nem megy, akkor meg a válás.

Én első körben amúgy nem szólnék erről a 8 hónapról. De nem tudom a pontos sztorit, így nehéz jó tanácsot adni.

2023. júl. 27. 12:09
 12/49 anonim válasza:
76%
Szexelési aktivitás. :'D Ezt a google fordító írta?
2023. júl. 27. 12:10
 13/49 anonim ***** válasza:
21%
Nincs miért elmondanod neki a megcsalást, viszont, ha nem változtat a viselkedésén, akkor jobb, ha elváltok.
2023. júl. 27. 12:15
 14/49 Barnabas333 ***** válasza:
25%
Én lassan abba hagynám a főnökkel és otthon nem mondanék semmit.
2023. júl. 27. 12:20
 15/49 anonim ***** válasza:
93%

Ez elég bonyolult. Ezek után eleve fura lenne már együtt dolgozni. Ha meg elmondod a férjednek, akkor pláne. Ha meg is tudjátok oldani a problémáitokat, és túl tud ezen a megcsaláson lépni, azt tuti nem viselné el (vagy legalábbis én nem viselném el) hogy ti továbbra is együtt vagytok minden nap.

Szóval elég sok következménye van ennek. És persze az is benne van, hogy a férjed válni akar.

De mindezek ellenére szerintem is az őszinteség a legjobb megoldás. Nem jó hazugságban, titkolózásban élni. És a problémákat is meg kell beszélni.

2023. júl. 27. 12:22
 16/49 anonim ***** válasza:
73%

"rájöttem hogy a férjem szeretem"

Hát ez tisztán látszik...

2023. júl. 27. 12:38
 17/49 anonim ***** válasza:
23%
Felmondasz, ferjednek meg bevallasz mindent. Tul hamar hazasodtal es volt benned egy kivancsisag.. ezert felnek sokan egy 20 evessel elkotelezodni.
2023. júl. 27. 13:05
 18/49 anonim ***** válasza:
58%
Mondjuk a főnököd sem normális....
2023. júl. 27. 13:22
 19/49 anonim ***** válasza:
89%
18. Hatalom manias kis bzi lehet a fonok.. egy simman vissza eles..
2023. júl. 27. 13:27
 20/49 anonim ***** válasza:
69%
#19 Én inkább a férfire vagyok mérges, hiába a kérdező is hibás.
2023. júl. 27. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!