Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemet csúnyán szétcsaltam! Bevalljam?
Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?
Németben 3 napot töltöttem, céges ügy. Mindegy.
Egy este eléggé unatkoztam, mert hát házas vagyok és egyedül voltam egy lakásban, aztán ittam valamit egy "pubban". Egy gyönyörű, fiatal Litván nő megszólított és beszélgettünk. Hát a végére eleget ittunk aztán hát felmentünk a lakására, és lefeküdtem vele.
Nem tudom miért csináltam. Elmezavar? Vagy meg a pia együttes hatása lehetett. Eszméletlen bűntudatom van és annyira rossz lelkifurdalásom van, sajnálom az egészet. Ha rá gondolok nagyon rosszul látom magam és az egész képet.
Nem tudom elmondjam a feleségemnek. Eléggé biztos vagyok benne, hogy nem hagyna el emiatt. De gyógyíthatatlan emlékek és érzelmi fájdalmak kínoznák őt... Tudom így utólag előre gondolkodhattam volna, de sajnos így alakult. Úgy érzem azonban tudni kell róla.
Mit csináljak?
Bevalljam?
Hallgassak, felejtsek? Könnyebb mindenkinek...
#62:
Én is kivágnám, mint a macskát sz@rni ,de a felesége se te, se én. Nem tudjuk, hogy mit tenne, lehet adna neki újabb esélyt, mert annyira szereti. Az az ő dolga, hogy mit tesz az infóval, viszont joga van tudni, hogy hűtlen volt hozzá! Épp ezért illene elmondania, egyébként nem egy és nem kettő esetben volt már olyan, hogy túlléptek a megcsaláson, rajottek, hogy mi a gond, min kéne változtatni és működik a kapcsolat! Nem mindenki fekete-fehéren látja a világot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!