Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleségemet csúnyán szétcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségemet csúnyán szétcsaltam! Bevalljam?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?

Németben 3 napot töltöttem, céges ügy. Mindegy.

Egy este eléggé unatkoztam, mert hát házas vagyok és egyedül voltam egy lakásban, aztán ittam valamit egy "pubban". Egy gyönyörű, fiatal Litván nő megszólított és beszélgettünk. Hát a végére eleget ittunk aztán hát felmentünk a lakására, és lefeküdtem vele.

Nem tudom miért csináltam. Elmezavar? Vagy meg a pia együttes hatása lehetett. Eszméletlen bűntudatom van és annyira rossz lelkifurdalásom van, sajnálom az egészet. Ha rá gondolok nagyon rosszul látom magam és az egész képet.

Nem tudom elmondjam a feleségemnek. Eléggé biztos vagyok benne, hogy nem hagyna el emiatt. De gyógyíthatatlan emlékek és érzelmi fájdalmak kínoznák őt... Tudom így utólag előre gondolkodhattam volna, de sajnos így alakult. Úgy érzem azonban tudni kell róla.

Mit csináljak?

Bevalljam?

Hallgassak, felejtsek? Könnyebb mindenkinek...

2023. júl. 9. 04:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
22%
Jobban jàrsz, ha néma maradsz ez ûgyben és pròbàld elfelejteni az egész „kandot“. Van egy aranyközmondàs, fogad meg „ Nem szòl szàm, - nem fàj a fejem“!
2023. júl. 14. 21:58
 62/66 anonim ***** válasza:
60 igen,én úgy túl lépnék ezek után ezen a pasin,mint a lábtörlőn.Soha nem tudnék megbocsájtani egy megcsalást sem.Akkor se ha nem volt benne érzelem, akkor sem ha részeg volt,stb.Ember,nem állat.Ne részegedjen le annyira,hogy nem tudja mit csinál.Ez az érzelem meg.... Akkor érzelem nélkül lehet menni fűre,fára,bokorra,azt annyi,hogy jajj csak beleakadt a farkam?Fenéket!Aki pár napot nem bír ki hűségesen,az nem érdemli meg a házasságot.
2023. júl. 14. 22:09
 63/66 anonim ***** válasza:
100%

#62:

Én is kivágnám, mint a macskát sz@rni ,de a felesége se te, se én. Nem tudjuk, hogy mit tenne, lehet adna neki újabb esélyt, mert annyira szereti. Az az ő dolga, hogy mit tesz az infóval, viszont joga van tudni, hogy hűtlen volt hozzá! Épp ezért illene elmondania, egyébként nem egy és nem kettő esetben volt már olyan, hogy túlléptek a megcsaláson, rajottek, hogy mi a gond, min kéne változtatni és működik a kapcsolat! Nem mindenki fekete-fehéren látja a világot!

2023. júl. 14. 22:18
 64/66 anonim ***** válasza:
Ez igaz 63,éppen ezért is írtam én is,hogy mindenképpen mondja el.A többi az csak magán vélemény volt,mert én igenis tudom,hogy nem lennék képes ezen túllépni akkor sem,ha akármennyire szeretem.Oda a bizalom,soha többet nem tudnám egyedül nyugodt szívvel elengedni sehová.Mindig azon lattognék,hogy igazat mond-e hova megy,ha nem érem el tuti hogy mással van,stb.Az kinek lenne onnantól jó?Nem lehet korlátozni se felnőtt embert,meg ellenőrizgetni se,de bízni még soha nem bíznék már benne.Magamat is csak mérgezném ezzel.Mindegy is,mert ha pár nap alatt ilyen megtörténhet, akkor máskor is megfog,és ez 100%.Felnőtt ember,aki szereti a párját,az nem csinál olyat,amivel megbánthatja,vagy ami neki is rosszul esne.Nem pár nap miatt,hanem hónapok alatt sem.Pláne nem,ha dolgozni megy valahová, akkor foglalja le magát a munkával,ne unatkozgasson már annyira,hogy félrekefél.
2023. júl. 16. 11:42
 65/66 anonim ***** válasza:
100%
Te már nem fogod bevallani soha, úgyhogy ne emelgesd ki a kérdést, fölösleges.
2023. júl. 21. 15:54
 66/66 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejtettem, hogy minek vagy házas, ha ilyen laza vagy?
2023. júl. 21. 16:28
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!