Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleségemet csúnyán szétcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségemet csúnyán szétcsaltam! Bevalljam?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?

Németben 3 napot töltöttem, céges ügy. Mindegy.

Egy este eléggé unatkoztam, mert hát házas vagyok és egyedül voltam egy lakásban, aztán ittam valamit egy "pubban". Egy gyönyörű, fiatal Litván nő megszólított és beszélgettünk. Hát a végére eleget ittunk aztán hát felmentünk a lakására, és lefeküdtem vele.

Nem tudom miért csináltam. Elmezavar? Vagy meg a pia együttes hatása lehetett. Eszméletlen bűntudatom van és annyira rossz lelkifurdalásom van, sajnálom az egészet. Ha rá gondolok nagyon rosszul látom magam és az egész képet.

Nem tudom elmondjam a feleségemnek. Eléggé biztos vagyok benne, hogy nem hagyna el emiatt. De gyógyíthatatlan emlékek és érzelmi fájdalmak kínoznák őt... Tudom így utólag előre gondolkodhattam volna, de sajnos így alakult. Úgy érzem azonban tudni kell róla.

Mit csináljak?

Bevalljam?

Hallgassak, felejtsek? Könnyebb mindenkinek...

2023. júl. 9. 04:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
94%
50# Honnan tudod, hogy ott marad? És, ha utána megy a partner?:)
2023. júl. 13. 12:25
 52/66 anonim ***** válasza:
19%
Keplegesen ertve..
2023. júl. 13. 12:29
 53/66 anonim ***** válasza:
32%
LOL mér vallanad be? Elment az eszed vagy mi?
2023. júl. 13. 15:30
 54/66 anonim ***** válasza:
85%
szerintem a kapcsolat arról is szól, hogy őszinték a felek,a házasság meg végképp. Te félreléptél, ami egy nagy baklövés volt. Sajnos kellemetlen ,de ezt is vállalni kell. Fogadd el,amit tettél és az azzal járó következményeket is. Én biztos, hogy nem bírnék ezek után ránézni a páromra ugyanúgy, ha ezt tenné velem. Megalázó és undorodnék is tőle. De ez ilyen sajnos. Tedd meg azt a szívességet neki, hogy nem hazudod neki, szereted. Mert én úgy gondolom ,aki szereti a párját, nem tesz ilyet. Se az alkohol hatására, se anélkül. Ehhez kell egy jellem. Gyávaság és önzőség lenne ezt elhallgatni, csak azért ,mert félsz, mi lesz a reakciója. Pedig egy jó ,hűséges társ nem érdemli meg ezt, se azt,hogy játszd a jó embert,miközben elárultad őt.
2023. júl. 13. 19:12
 55/66 anonim ***** válasza:
22%
Nehogy bevalld - az nem változtat már semmin, nem tudod visszacsinálni, de a feleséged lehet h lelkileg megtörne benne. Okulj a hibádból.
2023. júl. 13. 20:59
 56/66 anonim ***** válasza:
14%

Milyen hosszú a házasságotok? Mert még ha nem túl hosszú, tehát újra tudjátok kezdeni, nem egy egész életet kockáztatsz, meg teszel tönkre-még ha csak lelkileg is, akkor mond el. Mond el és add meg neki a lehetőséget, hogy elhagyjon hogy ne ismétlődjön meg.

De ha már évtizedek óta együtt vagytok, akkor inkább ne borítsd fel az életeteket egy vallomással, egy ballépéssel. De csak ha valóban nem fog megismétlődni!!!

2023. júl. 13. 21:36
 57/66 anonim ***** válasza:
22%
Mindenképp hazudni fogsz neki mert ha bevallod akkor is azt fogod mondani hogy részeg voltál és nem is volt jó. Amúgy fiatal litván nőkkel nem kell elkezdeni beszélgetni, lehet a nő se arra készült hogy egy hülye házas magyar pasival fekszik össze, csak tetszett neki egy látszólag helyinek és szinglinek tűnő ürge. Tényleg, gyűrűd volt vagy legalább közölted hogy amúgy házas vagy és magyar?
2023. júl. 13. 22:19
 58/66 anonim ***** válasza:
20%
Még a pszichológusok is azt mondják ha egy alkalmas volt ne terheljük vele a másikat. Csak ha érzelem volt benne. Ebben nem volt,ne terheld rá. Szeresd nagyon és szenvedj te a lelkiismereteddel
2023. júl. 14. 11:26
 59/66 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
2023. júl. 14. 17:21
 60/66 anonim ***** válasza:
87%

Valld be mindenképpen, joga van tudni és eldonteni, hogy mit tegyen, előbb utóbb úgyis kiderul, hogy hűtlen fajta vagy, lehet 5 év múlva, de ki fog, miért várnál addig?

Még a közmondás is azt mondja, hogy:

"Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra!"

Ha tényleg szeretitek egymást ezen túl tudtok lépni, viszont ha nem mondod el más által derül ki, akkor nem fog neked megbocsájtani, mert nem tőled tudta meg!

2023. júl. 14. 21:35
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!