Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemet csúnyán szétcsaltam! Bevalljam?
Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?
Németben 3 napot töltöttem, céges ügy. Mindegy.
Egy este eléggé unatkoztam, mert hát házas vagyok és egyedül voltam egy lakásban, aztán ittam valamit egy "pubban". Egy gyönyörű, fiatal Litván nő megszólított és beszélgettünk. Hát a végére eleget ittunk aztán hát felmentünk a lakására, és lefeküdtem vele.
Nem tudom miért csináltam. Elmezavar? Vagy meg a pia együttes hatása lehetett. Eszméletlen bűntudatom van és annyira rossz lelkifurdalásom van, sajnálom az egészet. Ha rá gondolok nagyon rosszul látom magam és az egész képet.
Nem tudom elmondjam a feleségemnek. Eléggé biztos vagyok benne, hogy nem hagyna el emiatt. De gyógyíthatatlan emlékek és érzelmi fájdalmak kínoznák őt... Tudom így utólag előre gondolkodhattam volna, de sajnos így alakult. Úgy érzem azonban tudni kell róla.
Mit csináljak?
Bevalljam?
Hallgassak, felejtsek? Könnyebb mindenkinek...
Szerintem ne mond el neki.Ne akarj fájdalmat okozni neki,még akkor sem ha ezért nem hagyna el.Gondolj bele ha legközelebb is mész valamilyen üzleti útra és te elmondod akkor ő milyen lelki nyugalommal engedne el???
Ezek után az lenne úgy is benne,hogy ugyan most mit csinálsz!
Tudod amit nem tudunk az nem fáj!Te is felejtsd el az egészet!
Szerintem felejtsd el, megmásítani már úgysem tudod. Attól nem lesz jobb ha fájdalmat okozol neki.
Ez a legjobb a feleséged és a kapcsolatotok érdekében is.
ne mondd el, ettől egyikteknek sem lesz jobb ... mivel férfi vagyok az én számból nem hangzana jól, ha azt mondanám a férfiak másképp működnek mint a nők ... lehet támadni a kérdezőt azért amit tett, de felszólítani arra, hogy fokozza a bajt az "őszinteséggel" hülyeség
én még azt sem mondom, hogy elhiszem máskor nem teszed meg ha hasonló helyzetbe kerülsz ... ennek ellenére szerintem nincs értelme elmondani, mert a feleséged felé az érzelmeid nem változtak, ha elmondod neki akkor viszont az életben nem fog bízni benned, még ha most meg is bocsát ... nem arról van szó, hogy a szomszédasszonyt megdugtad és most együtt röhögtök a feleségeden, hanem valahol valakivel összejöttél és - tapasztalatból mondom - pár hónap múlva már meg kell erőltetned a gondolataidat, ha vissza akarod idézni akár a nőt, akár a történetet
"Tönkrement már sok házasság a hazugság miatt."
Na itt álljunk meg egy szóra! Hány házasság ment tönkre amiatt mert odaállt a delikvens és elmondta ami történt? Hány nő kezdte el ezután pokollá tenni a kapcsolatot, mindenkire féltékenynek lenni (alaptalanul is) és végeláthatatlan veszekedés hadjáratot indítani?
Aztán jön a dilemma a férj részéről hogy "megérte-e őszintének lenni" amikor tányércsörömpölés közepette élik együtt, majd külön a további éveket és szép lassan elhidegülnek egymástól.
Mert ugye a tüske az ottmarad, szóval jobb ezt is belekalkulálni a dologba. Ha a kérdező ezt szépen elfelejti és élik a további életüket akkor kár azt a tüskét az asszony hátába szúrni, mert el fog jönni az idő amikor kihúzza és kardként használja egy olyan kapcsolatot téve tönkre ami enélkül a tüske nélkül szépen ment volna tovább.
Egy darab kefélés mióta szétcsalás? Szétcsalás az ha ebből áll a kapcsolatotok, hogy állandóan félrekefélsz.
Egy még belefér. Nem szép dolog, de belefér, azt a nőt gyakorlatilag csak a pillanatnyi vágy kiélésére használtad, mint egy élő műpinát, nem szerettél bele, nem is fogsz vele többet találkozni. Ez így belefér, csak ne csapjon át rendszerességbe. Ha ott lett volna az asszony veled akkor őt dugtad volna meg.
Úgy látom van egy 70, de többnyire egy 75 ös leszavazó akinek semmilyen opció nem elfogadható.
A csönd sem, a bevallás sem. De jó lenne ha megmagyarázná ezt az értelmetlen leszavazást mert én kiváncsi lennék az okára és az ő magyarázatára nem pedig az értelmetlen leszavazásokra...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!