Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemet csúnyán szétcsaltam! Bevalljam?
Megcsaltam a feleségem! Elmondjam neki?
Németben 3 napot töltöttem, céges ügy. Mindegy.
Egy este eléggé unatkoztam, mert hát házas vagyok és egyedül voltam egy lakásban, aztán ittam valamit egy "pubban". Egy gyönyörű, fiatal Litván nő megszólított és beszélgettünk. Hát a végére eleget ittunk aztán hát felmentünk a lakására, és lefeküdtem vele.
Nem tudom miért csináltam. Elmezavar? Vagy meg a pia együttes hatása lehetett. Eszméletlen bűntudatom van és annyira rossz lelkifurdalásom van, sajnálom az egészet. Ha rá gondolok nagyon rosszul látom magam és az egész képet.
Nem tudom elmondjam a feleségemnek. Eléggé biztos vagyok benne, hogy nem hagyna el emiatt. De gyógyíthatatlan emlékek és érzelmi fájdalmak kínoznák őt... Tudom így utólag előre gondolkodhattam volna, de sajnos így alakult. Úgy érzem azonban tudni kell róla.
Mit csináljak?
Bevalljam?
Hallgassak, felejtsek? Könnyebb mindenkinek...
Nincsen különösebb indoka rá, tehát nem is fogja megmagyarázni a semmit. Egyszerűen csak nyomkod a tartalomtól függetlenül, mert ezt élvezi. Sokan csinálják ugyanezt. Lehet pont a kérdezőhöz van "szerencsénk" a személyében, akinek szintén nem felel meg semmilyen opció, csak jól esett kiírnia a nyűgét.
Én mondjuk pont az ilyen helyzetek miatt kérdőjelezem meg a hűség szükségességét és fontosságát. Nem értem, hogy miért elvárás ez még a mai napig is? Megdugtál egy nőt, na és? Ettől most kevésbé szereted a feleségedet és a gyerekeidet (ha vannak)? Nem. Viszont neked jól esett, volt egy jó estéd.
Ha a hűség nem lenne még a mai napig is elvárás a házasságban, párkapcsolatban, akkor most újult erővel mehetnél haza a feleségedhez és boldogan, minden gond nélkül élhetnétek tovább a közös életeteket. Ehelyett próblémázás van, sértődés, megbántódás, sírás, szakítás, stb. Pedig mi változott a kapcsolatotokban vagy az egymás iránti érzéseitekben? Semmi.
Amit soha nem értettem, az az, hogy emberek a teljes életüket gyerekestől, lakásostól/házastól, mindenestől képesek felforgatni és eldobni azért, mert a házastársuk dugott valaki mással. Mi ebben olyan nagy dolog, hogy mindent el kell dobni miatta? Szerintem sokkal hatékonyabban és boldogabban tudnának működni a házasságok, ha a hűség nem lenne elvárás és a felek kefélhetnének másokkal is. Ha belegondolunk, most is ez megy, csak mindenki titkolózik, meg ringatja magát abba a hitbe, hogy őt aztán soha nem csalná meg a párja. Amíg ki nem derül persze, hogy de. Nem lenne egyszerűbb ezt az egészet nyílt lapokkal játszani?
Ennyi gerinctelen állatot!
Persze, hogy el kell mondanod!
Joga van tudni, ki is vagy valójában.
Átmenetileg hidegüljetek el egymástól. Aztán majd a területileg illetékes családsegítő szolgálatnál tisztázni fogjátok a helyzeteteket.
Nyugalom! Mindenkit érhet baleset! "A lónak négy lába van, mégis megbotik!"
Viccen kívül: valahogy higgadjatok le és majd a későbbiekben tisztázzátok a félreértéseket. Addig házaséletet beszüntetni!
Nekem nem is a megcsalás ténye esett, szrul, oké, gerinctelen phasz, hanem a tény, hogy éveken át hazudott.
EZÉRT már instant kidobtam, az már nem is érdekelt, hogy félrement.
Még az állatok is különbek az emberek többségétől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!