Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy szeretői kapcsolat csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szeretői kapcsolat csak a szexről szól, vagy időnként nincs intimitás csak beszélgetés ?

Figyelt kérdés
Akinek esetleg van ilyen, ott ez természetes dolog, vagy azért szarul esik ha a másik félnek még sincs hozzá kedve, és persze ilyenkor nincs mit tenni, és be kell nyelni.
ma 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

Nos, a neve utal a jellegére... A lelkizést hagyd meg azoknak, akiknek van annyi méltóságuk, hogy nem tartanak fenn ilyen jellegű kapcsolatot. A felszínt karcolgathatod, de ahogy a szexkapcsolat is komolytalan, csak komolytalan dolgokat tudsz megbeszélni, ha többet teszel, akkor nem helyén kezeled a dolgokat!

Jó lenne nem összekeverni a kapcsolatokat!

Mind a szexkapcsolat, mind a "barátság extrákkal" alantas!

ma 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlen a szexről szól.

Ismeritek azt az érzést amikor életedben először meglátod A férfit,és olyan érzésed van mint ha 100 éve ismernéd?

Nekem ismerős ez..

De nem léptem,egyszer csak meg keresett, és elmondta hogy amióta meglátott csak rám bír gondolni,folyamatosan velem álmodik..ugyan ez nálam is

Mint ha nem is valódi lenne az érzés

Azt hittem el jött az én időm is végre,meg van a férfi és boldog lehetek.

Mikor találkozunk nagyon sokat,órákig beszélgettünk..

Kiderült, 6 éve van párja

Állítása szerint semmi nincs köztük de nem hagyhatja egyedül,nem hagyja el

(se gyerek,se kutya)

Kérte hogy folytassuk,hiányzom neki,látni akar.

Viszont nekem ez nem fér bele..

Voltam már megcsalva,tudom,kegyetlen érzés. Én ezt mással nem tudom megtenni

Ezt én el is mondtam neki,természetesen megérti

Én így gondoltam embernek,és igen,én így élek hogy mindig bele gondolok a másik fél helyzetébe is.

ma 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:

2

"Állítása szerint semmi nincs köztük de nem hagyhatja egyedül,nem hagyja el

(se gyerek,se kutya)"

Hát akkor sajnos mégse elég erős az érzés a részéről, különben otthagyta volna:(

ma 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:

"ilyenkor nincs mit tenni, és be kell nyelni"

Semmit sem kell benyelni:) Ha nem tetszik, akkor lépj ki. A szeretői viszony sajnos tényleg egy nagy nulla, abszolút nem lehet számítani a másikra.

ma 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:

3

Talán inkább emberileg gyenge..

1 éve nem megy ki a fejemből,napi szinten vele álmodok

Néha mint ha megbolondultam volna 😀

De a mai napig keres.. Hiányzom,találkozzunk

Rohadt nehéz amúgy azt mondank hogy nem,de a magam érdeke is.

ma 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

5

Ha ennyi idő alatt se lépett ki, akkor nem vagy elég fontos számára... :(

ma 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi beszélgetünk is, eljárunk étterembe is, nem csak szex van
ma 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!