Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok telefonjába az alábbi mondatokat találnátok a volt pasijával való beszélgetésből?
Pasi: Mikor úgy találkozunk és ezzel másoknak nem okozunk fájdalmat, addig igen.
Párom: 1,5 éve várom, hogy azt mond, hogy üljünk le, beszéljük meg, mert szeretlek. Nem én léptem tovább, hanem te.
-----------------
Kb 1,5 éve vagyunk együtt. Sajnos hiányzik a szövegváltás eleje, az nem volt a telefonba fellelhető....
Íjjjjjj.....hát ez bizony tré, cefet egy látvány (lenne).
Én szakítanék!
Azért a dátum fontos lenne... mert ha ez 2022 januárjában történt és azóta semmi üzenet váltás, akkor annyira nem gáz.
Ha viszont most június körül történt, akkor nagyon gáz!
Megmondanám a barátnőmnek, hogy a mondani ige az felszólító mód jelen idő egyes szám 2. személy határozott ragozásban kettő d betűvel írandó: "mondd"
egy d --> mond --> Ő mond valamit. (kijelentés)
két d --> mondd --> Te mondd, hogy "szeretlek"! (felszólítás)
Szóval mielőtt szakítasz vele azért mondd meg neki a lényeget!!
Mégis milyen körülmények között találtad a telefonjában és miféle üzenetről van szó, ha nincs mellette a küldés dátuma?
Másfél éve együtt vagytok és még nem beszélgettetek egy őszintét egymással a múltról, jövőről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!