Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ártatlan üzenetváltások, viszont mindig egy bizonyos határon belül maradnak. Mi a véleményetek arról, hogy a párom ilyen beszélgetéseket folytat egy nővel?
Sziasztok! Szükségem lenne egy külső szemlélő véleményére. Párom egy ideje beszélget egy régi ismerősével (régóta ismerik egymást, de most kezdtek el újra beszélni). Mivel tőle szokatlan magatartást tapasztaltam, ezért lett egy rossz érzésem és belenéztem a beszélgetéseikbe.
Szóval a lány élete elég káosznak tűnik, nem találja a helyét a világban, párkapcsolata van neki is, de eléggé önbizalomhiányban szenved, ezért a beszélgetésekből azt szűrtem le, hogy ki van éhezve a pozitív elismerésekre és a férfiaktól akarja kivívni a figyelmet. Az első kapcsolattartási hónapjaikban átlagos dolgokról ment a csevegés, egy említésre méltó eset volt, hogy egyszer a nő elkezdte mesélni, hogy mennyire imádja a férfiakat és a szexet. A párom erre az információra mérsékelt érdeklődéssel reagált. Nem terelte el a témát, semlegességet vett fel, szűkszavúan válaszolt, viszont kérdezgettett ezzel kapcsolatban, ezzel fenntartva azt.
Viszont az utóbbi időben a lány részéről nagyobb bátorságot vélek felfedezni. Többször kimondta, hogy neki tetszik X meg Y nevű férfi és a párom is köztük van. Leírta neki, hogy mikor először találkozott a párommal, akkor jól megbámulta őt és próbálta a gatyáján keresztül kivenni, hogy milyen a férfiassága. Illetve, hogy fantáziál vele, szex közben is oda szokta képzelni a párja helyére. Gyakran részletezi, hogy milyen bevállalósabb szexuális élményei vannak.
A párom erre úgy reagál, ahogy az előbb is említettem, tart egyfajta távolságot, semleges hangnemet, olykor rám is hivatkozik, de ezeket a beszélgetéseket mindig fenntartja a kérdéseivel, sőt, arra is volt példa, hogy ő hozza fel őket. Le is írta a lánynak, hogy "tartsuk józan keretek között tartsuk ezeket a beszélgetéseket". Viszont élénken kérdezgette, hogy mi az ami lánynak tetszik neki benne, konkrétan miről fantáziált köztük. Egyszer volt rá precedens, hogy a lány küldött neki egy képet és megemlítette neki, hogy milyen csinos, van rajta megnéznivaló. Talán ekkor lépett ki ebből a semleges szerepből. Viszont ezek a nem-ártatlan tematikájú chatelések kezdenek egyre gyakrabbak lenni és a lány egyre vakmerőbben fogalmaz. A közös ismerettségi kör miatt terveznek majd egy találkozót is a jövőben.
Ti mit gondoltok, nálatok ez már kicsapná a biztosítékot? Még nem szembesítettem a páromat, mert egyszerűen úgy érzem, hogy mindig a tűréshatáron belül táncolnak, és csak akkor tudnám felelősségre vonni, ha lazulna párom stílusa a nő felé. Ha most megkérdezném, hogy mi van, akkor azt könnyen ki lehetne magyarázni és még én jönnék ki rosszul a beszélgetésből, így "várok, hogy vajon jobban kibontakozik-e a dolog".
Nézd a legtöbb szeretői kapcsolat így kezdődik. Ártatlan kis beszélgetésekkel, baráti hangnemben, majd egyre gyakoribbak a szexuális töltetű megjegyzések, majd a személyes találkozó stb. stb. Nem mindegyikből lesz valami ez biztos, ezert nem tudom neked megmondani h ebből mi sül ki, egyedül a parodon múlik, hogy mit akar, képes e határozottan meghúzni egy határt, vagy hagyja magát sodródni.
En is hasonló helyzetben vagyok, tudom milyen érzés.
Beszélgess vele ilyen témákról, dobd be "véletlenül". Kérdezd meg nyomulnak e rá nők, mesélj arról, hogy rád nyomulnak e férfiak, hogy reagálsz, hogy esik, mit gondolsz erről, mit gondol ő, stb. Beszéljetek arról mi az amit egymásban szerettek, becsültök. Beszéljetek a határokról és azok átlépéséről. Neked mi fér bele, neki mi?
Én az őszinteséget javaslom, azzal, hogy azt nem muszáj elárulnod, hogy beleolvastál, max ha gyanút fog és rákérdez.
"Egyébként pedig disznóság a másik privát beszélgetésébe belenézni és szégyelheted magad."
-ezt legtöbbször azok hangoztatják, akiknek vaj van a füle mögött. Inkább legyen balek es éljen boldog tudatlanságban mi, miközben a párja mással enyeleg? Nyilván volt oka kutakodni a kérdezőnek, az ember akkor kutakszik ha érzi hogy valami nem oké.
És ha már a disznóság szóbajött, disznóság férleqúrni is.
Lehet az is, hogy csak egotuning, szüksége van arra, hogy más is kívánatosnak tartja, viszont ezek a beszélgetések már átléptek egy határt szerintem, monogám kapcsolatba nem illenek bele.
Én konfrontálnám, mert téged ez egyértelműen kikészít (joggal).
Hozd fel a párodnak hogy melyik nő ismerősét tudná elképzelni egy édeshármasban.
Ha bekerül a listára ez a nő is , akkor szervezzétek le és élezzétek egymást.
A pasidnak meg üzenem , hogy szivessen ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!