Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy ez egy megjátszott beszélgetés volt?
Igazából nincs túl sok okom a féltékenykedésre, mert a férjem 6 év alatt végig hüséges volt. (tudtommal) Csak az utóbbi évben bekerült a képbe egy 20éves kis csitri kolleganője, aki szemmel láthatólag rajong érte. Még az én jelenlétemben is pofátlanul hízeleg és vicceskedik neki, egyértelmüen kelleti magát. Nagyon bosszant ez a nőcske, és ezért odáig alacsonyodtam, hogy belenéztem a férjem telójába. Tudom, gáz dolog. Magam is elítélem, nyugodtan kövezzetek meg érte. Hónapokig csak munkáról csevegtek, heti egy-két mondatban, aztán ez volt az utolsó párbeszéd:
-Szia
Igazáből délelőtt akartam veled erről beszélni csak nagyon elfoglalt voltál és nem akartalak zavarni
Szóval lenne kedved valamikor inni valamit kettesben?
-Szia, a feleségem nem örülne neki.
-Amiről nem tud az nem fáj :P
-Bocsáss meg, nem voltam elég konkért és határozott: Nem.
Ez a csevegés már 2 hete történt, de én csak most olvastam, és férjem is elfelejtette megemlíteni nekem, hogy mennyire rányomult a kis cafka.
Ne a nocske bosszantson. Ő olyan, amilyen, vannak ilyenek. Viszont a férjed vevő rá. Azért alakult ki a helyzet. Ráadásul kéreti magát, mint egy szuzleany. El fog menni vele pialni, és lesz más is ott.
És ez a férjed sara lesz, nem a csajé.
Az a kis cafka hiába nyomul ha a férjed nem vevő rá! De ha elkezded a hisztikét, a féltékenységi jeleneteket akkor lehet rá fanyalog. Tehát légy ügyesebb mint az a csitri. Pl. légy vadító, dögös főleg magad miatt és aztán a férjed számára! Légy magabiztosabb, önállóbb. Ne érezze úgy a férjed, hogy biztos pont vagy számára. De közben szeresd, tiszteld. Nem kell lemenni kutyába se. Arany középút.
Ha köztetek minden rendben van, szeret és kíván nem fog egyetlenegy nővel sem megcsalni, de még elhagyni se fog senkiért!
1.
Elutasította. Igen. Akkor. De ha nem ment volna bele a flörtbe, akkor eleve ki sem alakult volna ilyen helyzet.
Küldd inkább rám a csitrit, szingli vagyok, elintézem.
Nem kérek cserébe semmilyen ellenszolgáltatást. Sikeres boldog házasságot kívánok.
F
A férjed nem viselkedik másképp, furcsán? Minden fasza köztetek? Mert ha nem akkor lehet félredug, de nem biztos, hogy vele.
Vagy te vagy önbizalomhiányos és akkor kombinálsz holott megírta neki, hogy nincs esélye???
Nem mindegy ám.
"és férjem is elfelejtette megemlíteni nekem, hogy mennyire rányomult a kis cafka."
Ha a férjed egy elég önbizalommal megáldott, normális férfi, akkor nem fog minden egyes incidensről beszámolni neked, nem akar idegesíteni téged, hogy utána ezen agyalj meg ne aludj nyugodtan éjszakánként. Én sem számolnék be, hiszen nem történt megcsalás és nem is lenne hozzá gerincem.
F
"Bocsáss meg, nem voltam elég konkért és határozott: Nem."
Ettől konkrétabban mit írjon még neki?
"férjem is elfelejtette megemlíteni nekem, hogy mennyire rányomult a kis cafka."
Miért említené amikor látja, hogy többet ér neked a csitri céda mint ő?
Úgy jön le, hogy te ő vele vagy elfoglalva a férjed helyett ami a legnagyobb butaság amit tehetsz és persze azt jelzi, hogy nem bízol benne.
Ha nem adott neked okot bizalmatlanságra akkor ne pazarold az időd a kis kurwával, jó? :)
Miért említené amikor látja, hogy többet ér neked a csitri céda mint ő?
A férjemnek nem mutatom, hogy féltékeny vagyok, azt sem tudja, hogy láttam az üzeneteit. Csak magamban fortyogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!