Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy ez egy megjátszott beszélgetés volt?
Igazából nincs túl sok okom a féltékenykedésre, mert a férjem 6 év alatt végig hüséges volt. (tudtommal) Csak az utóbbi évben bekerült a képbe egy 20éves kis csitri kolleganője, aki szemmel láthatólag rajong érte. Még az én jelenlétemben is pofátlanul hízeleg és vicceskedik neki, egyértelmüen kelleti magát. Nagyon bosszant ez a nőcske, és ezért odáig alacsonyodtam, hogy belenéztem a férjem telójába. Tudom, gáz dolog. Magam is elítélem, nyugodtan kövezzetek meg érte. Hónapokig csak munkáról csevegtek, heti egy-két mondatban, aztán ez volt az utolsó párbeszéd:
-Szia
Igazáből délelőtt akartam veled erről beszélni csak nagyon elfoglalt voltál és nem akartalak zavarni
Szóval lenne kedved valamikor inni valamit kettesben?
-Szia, a feleségem nem örülne neki.
-Amiről nem tud az nem fáj :P
-Bocsáss meg, nem voltam elég konkért és határozott: Nem.
Ez a csevegés már 2 hete történt, de én csak most olvastam, és férjem is elfelejtette megemlíteni nekem, hogy mennyire rányomult a kis cafka.
Annyi biztos, hogy ez a kislány neked nem rivàlis és a férjedet sem érdekli, semmilyen szinten.
Nyíltan, egyértelműen elutasította, hűséges hozzád, ez a lényeg.Ha egyébként minden rendben van köztetek, kàr ezzel mérgezni a gondolataidat.
Ha pedig èrzed, valami nem kerek, akkor nem a làny lesz a hunyó itt... Ezen kell gondolkozni, hogy amúgy boldoggá tesz -e a férjed, úgy működik -e minden köztetek,mint annak idején.
"Ha pedig èrzed, valami nem kerek, akkor nem a làny lesz a hunyó itt... "
Nem hát, itt a kérdező a hunyó.
Ha egy férfi vádaskodna alaptalanul, vagy nézne bele engedély nélkül a barátnője telefonjába, már el lenne hordva mindenféle nyomi, önbizalomhiányos, féltékenykedő hülyének, és joggal.
A kérdező alá meg még teszik is a lovat, hogy ha "ÉRZI", hogy valami nem kerek, akkor így meg úgy.
Szerintem a kérdező pakoljon csak ki a barátjának, mondjon el mindent tökösen. Legalább a pasinak is lehetősége lesz elgondolkodni, hogy egy ilyen Hiszt Erikával képzeli-e el a jövőjét.
Egy szóval sem említettem, hogy a pasi a hunyó.
Azt írtam, nem a làny az ok,ő csak egy tünet, amennyiben a kapcsolat alapvetően rossz.Ennek nyilván kismillió oka lehet, aminek érdemes végére jàrni, megoldani.
Nem mondtam azt sem, hogy rendezzen jelenetet.Mindössze azt, hogy kulturált hangnemben lehetne a csaj orràra koppintani,vegye màr észre magát.Elvégre tök pofàtlan, gàtlàstalan a viselkedése.Hasonló helyzetben az én vérnyomásomat is megugrasztanà, így nem feltétlenül hagynàm szó nélkül,de ez csak én vagyok.😉
Kamu kérdés. Ilyet nem válaszol egy férfi.
Egy férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!