Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet, hogy ez egy megjátszott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy ez egy megjátszott beszélgetés volt?

Figyelt kérdés

Igazából nincs túl sok okom a féltékenykedésre, mert a férjem 6 év alatt végig hüséges volt. (tudtommal) Csak az utóbbi évben bekerült a képbe egy 20éves kis csitri kolleganője, aki szemmel láthatólag rajong érte. Még az én jelenlétemben is pofátlanul hízeleg és vicceskedik neki, egyértelmüen kelleti magát. Nagyon bosszant ez a nőcske, és ezért odáig alacsonyodtam, hogy belenéztem a férjem telójába. Tudom, gáz dolog. Magam is elítélem, nyugodtan kövezzetek meg érte. Hónapokig csak munkáról csevegtek, heti egy-két mondatban, aztán ez volt az utolsó párbeszéd:

-Szia

Igazáből délelőtt akartam veled erről beszélni csak nagyon elfoglalt voltál és nem akartalak zavarni

Szóval lenne kedved valamikor inni valamit kettesben?

-Szia, a feleségem nem örülne neki.

-Amiről nem tud az nem fáj :P

-Bocsáss meg, nem voltam elég konkért és határozott: Nem.

Ez a csevegés már 2 hete történt, de én csak most olvastam, és férjem is elfelejtette megemlíteni nekem, hogy mennyire rányomult a kis cafka.

2024. jún. 21. 16:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, a férjed egyértelműen elutasította a nőt. Az alapján amit írtál, semmi okod az aggodalomra. Gondolkozz el rajta,hogy van-e bármi más jel ami bizalmatlanságra adhat okot. Aztán pedig azon,hogy mennyire van rendben az önbecsülésed.
2024. jún. 21. 19:28
 22/29 anonim ***** válasza:

Annyi biztos, hogy ez a kislány neked nem rivàlis és a férjedet sem érdekli, semmilyen szinten.

Nyíltan, egyértelműen elutasította, hűséges hozzád, ez a lényeg.Ha egyébként minden rendben van köztetek, kàr ezzel mérgezni a gondolataidat.

Ha pedig èrzed, valami nem kerek, akkor nem a làny lesz a hunyó itt... Ezen kell gondolkozni, hogy amúgy boldoggá tesz -e a férjed, úgy működik -e minden köztetek,mint annak idején.

2024. jún. 21. 21:24
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kerültök ti hárman egy légtérbe?
2024. jún. 21. 21:31
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Azt még hozzá teszem, szerintem te magad is elkaphatnàd a kiscsajt, nyilván nem szó szerint...Közölhetnéd esetleg vele, hogy nagyon is képben vagy a kis jàtékàval kapcsolatban.
2024. jún. 21. 21:34
 25/29 A kérdező kommentje:
#24 ez nekem is eszembe jutott, de akkor lebuknék, hogy a telóval matattam.
2024. jún. 21. 21:36
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne csinálj semmit sem! Ugyanis tetszik vagy sem, de nem a te dolgod! A férjed elintézte, rövidre zárta és elutasította. Miért lovagolsz ezen még mindig? Ha odamész a kiscsajhoz pattogni, akkor ő még jobban fogja csinálni (már csak azért is, hogy idegesítsen téged), aztán a férjed is egy papucsnak fogja magát érezni, mert azt gondolod, hogy egy ilyen apróságot sem tud megoldani és neked kell intézkedni helyette. Kérlek, ne csináld! Baromira csak te fogsz kellemetlen helyzetbe kerülni azzal, ha odamész és körbe hugyozod a területedet. Ez marha kínos, ne haragudj! Te felnőtt nő vagy, ő egy 20 éves csitri. Viselkedj is felnőtt módjára!
2024. jún. 22. 00:44
 27/29 anonim ***** válasza:
35%

"Ha pedig èrzed, valami nem kerek, akkor nem a làny lesz a hunyó itt... "

Nem hát, itt a kérdező a hunyó.

Ha egy férfi vádaskodna alaptalanul, vagy nézne bele engedély nélkül a barátnője telefonjába, már el lenne hordva mindenféle nyomi, önbizalomhiányos, féltékenykedő hülyének, és joggal.

A kérdező alá meg még teszik is a lovat, hogy ha "ÉRZI", hogy valami nem kerek, akkor így meg úgy.

Szerintem a kérdező pakoljon csak ki a barátjának, mondjon el mindent tökösen. Legalább a pasinak is lehetősége lesz elgondolkodni, hogy egy ilyen Hiszt Erikával képzeli-e el a jövőjét.

2024. jún. 22. 06:55
 28/29 anonim ***** válasza:

Egy szóval sem említettem, hogy a pasi a hunyó.

Azt írtam, nem a làny az ok,ő csak egy tünet, amennyiben a kapcsolat alapvetően rossz.Ennek nyilván kismillió oka lehet, aminek érdemes végére jàrni, megoldani.

Nem mondtam azt sem, hogy rendezzen jelenetet.Mindössze azt, hogy kulturált hangnemben lehetne a csaj orràra koppintani,vegye màr észre magát.Elvégre tök pofàtlan, gàtlàstalan a viselkedése.Hasonló helyzetben az én vérnyomásomat is megugrasztanà, így nem feltétlenül hagynàm szó nélkül,de ez csak én vagyok.😉

2024. jún. 22. 09:22
 29/29 anonim ***** válasza:
39%

Kamu kérdés. Ilyet nem válaszol egy férfi.

Egy férfi

2024. jún. 22. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!