Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom törölte az üzeneteit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom törölte az üzeneteit a kolléganővel. Flörtölnek?

Figyelt kérdés

A nő pár hete külön költözött a gyerekével a férjétől. Azóta meglehetősen reagál minden tevékenységre amit a párom megoszt a közösségi médiában. Eddig csak munka helyen beszéltek, viszont a minap szemtanúja voltam, hogy itthon is csevegnek. (Törölve lett a beszélgetés)

Be mesélem magamnak, vagy van valós ,félni valóm?!’

Hozzá teszem, jó a kapcsolatom a párommal, sosem fordult ehhez hasonló szituáció az együtt töltött évek alatt.

2023. máj. 24. 20:52
A kérdező szavazást indított:
gyanúsnak gyanús, de semmi komoly
számon kérnem
nem foglalkoznék vele
43 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Lehet a nő olyan dolgokat írt .. de lehet a párod is..
2023. máj. 24. 20:53
 2/15 anonim ***** válasza:
31%

Már kufircolnak több mint valószínű és lehet elhagy téged érte ha beléesik, nyugodtan szakíthatsz. Tulajdonképpen ha nem is lépett félre a párod testi síkon az a baj, hogy érzelmi szinten (lehet "csak" sima szexualitás benne) már túl van rajta és idő kérdése mikor lépi át teljesen a határt.

Na de legyünk egy picit reálisak, tegyük fel van a párodban annyi tisztelet feléd, hogy fizikailag nem hűtlenkedik és befejezi a flörtöt, lelki dumát, csevegést vele.

De az a baj, hogy oda jutott a kapcsolat, hogy harmadik személy be tudott "furakodni" nyugodtan. Ha ő azt el tudta érni, hogy törölgetni fogja a beszélgetéseket továbbra is (megcsaláson kívül), akkor jöhet negyedik, ötödik alany és velük ugyanez, vagy hasonló szituáció állhat fenn.

Tehát a tanácsom, hogy minden teketória, piszmogás, időhúzás nélkül rakd ki a partnered, heverd ki és ismerkedj idővel más férfiakkal!

2023. máj. 24. 21:01
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Most őszintén szerinted miért törli? Gondolkozz már el. Nem csoda hogy hülyének néz.

Most írhatod, hogy oké, nem hiába raktam fel a kérdést …

Na de annyira egyértelmű . Nem azért törli mert annyira vicces hogy nem akar holnap belefulladni a csirke évesbe Ja véletlen újra elolvassa. Nem is azért mert vicces, szórakoztató lenne törölni.

Hanem hogy te ne lásd. És hidd el, nem azért nem mert szulinapi partyt szerveznek ketten neked.

Van egy tippek hogy mit rejteget? Na vajon mi lehet 🥹

2023. máj. 24. 21:19
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Miért,szerinted ha nem lenne titkolni valója,egyáltalán előfordulna ilyen szituáció?!

Neked azt mondta,nincs semmi,neki azt mondja,otthon nincs semmi...

A legtipikusabb kétszínű féreg viselkedés.

2023. máj. 24. 21:26
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

Ha számon kéred és vaj van a füle mögött, úgyis letagadja valószínűleg.

vagy kitalál valamit.

2023. máj. 24. 21:49
 6/15 anonim ***** válasza:
17%
Ez van. Honnan tudod ?
2023. máj. 24. 22:17
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a kérdező észrevette és számonkérte a férfitól, az meg gyorsan törölte.
2023. máj. 24. 22:21
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Gáz ha törli. Az én férjem szokott üzenetezni a kolleganőivel, de nem töröl semmit. Mondjuk én nem is turkálok a telefonjában. Ezt max úgy látom, hogy írogat velük munkaügyben, hogy mellette ülök vagy fekszek és ott ír előttem én meg akaratlanul is látom. De nem érdekel. Tudom, hogy soha nem csalna meg.

Egy szó, mint 100 a te férjednek viszont vaj van a füle mögött elég vastagon. Én biztos rákérdeznék. Ha kiderül, hogy hazudik akkor meg mehet a fenébe.

2023. máj. 24. 22:51
 9/15 anonim ***** válasza:
63%
Nem, dugnak is ezt ffiként írom...
2023. máj. 24. 22:54
 10/15 anonim ***** válasza:
31%
9. Xdd
2023. máj. 24. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!